ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
τι έχω βάλει εγώ ,είναι κανένα 2 μηνώ περίπου,μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος,αρκετά δυνατά φώτα και γενικά φωτίζουν πολύ καλά στον δρόμο ,ειδικά από την δουλειά που έφευγα το βραδυ και ο δρόμος δεν φωτίζεται σε αρκετά σημεία έριχναν άπλετο φως,δεν με προβλημάτισαν ποτε.εγώ τις αγόρασα από ebay.
Απο το shell της γειτονιας σου κοντα στα 18ευρο!!!!
Σιγουρα καλυτερες απο τις μαμισιες αλλα δεν θα δεις και το 90%
καλυτερο φως που υποσχονται!!!!!!!
Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!
Tην προηγούμενη βδομάδα την έβαλα, ήταν συσκευασία των 2 και κόστισε 35 ευρώ. οπότε έχω και 1 καβάτζα.. ναι όντως είναι καλύτερο το φώς από τη μαμά λάμπα αρκετά πιο καθαρό, μου αρέσει πιο πολύ.
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Στον ψιλοπιάσανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Tην προηγούμενη βδομάδα την έβαλα, ήταν συσκευασία των 2 και κόστισε 35 ευρώ.
![]()
![]()
![]()
την φοράω πάνω από μήνα στο gsr μου... η διαφορά ήταν η μέρα με τη νύχτα! πολύ καλή λάμπα! την πήρα 6,5 euro ακριβώς... τύπος Η4.
ΜΕ βρήκε στην ανάγκη ο βενζινάς μου... αλλά τον ψιλομάμισα κι εγώ όταν χρειάστηκε κάτι μετά από 2 μέρες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Στον ψιλοπιάσανε...![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
οντος αρκετα καλες! τις εχω στο αυτοκινητο!
Κατι βασικο: Μετα απο 2 χρονια και 25.000km κάηκαν και οι δυο με διαφορά 2 ωρών!!!
Μπορει να ήταν τυχαίο αλλα μου έκανε εντύπωση.
Προσοχή λοιπον μην είσαστε σε κανα ταξίδι βράδυ και ξεμέινετε!!!
Καπου ειχα διαβάσει οτι όσο ποιο δυνατες μειώνεται ο χρόνος ζωής αλλα αξιζουν νομιζω (βεβαια 90% περισσότερο φώς με τιποτα αλλα αρκετα καλύτερα απο μαμα)
περισσότερο φως=μεγαλύτερη θερμοκρασία νήματος ,άρα και μεγαλύτερη φθορά,καλά το διάβασες,Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
οντος αρκετα καλες! τις εχω στο αυτοκινητο!
Κατι βασικο: Μετα απο 2 χρονια και 25.000km κάηκαν και οι δυο με διαφορά 2 ωρών!!!
Μπορει να ήταν τυχαίο αλλα μου έκανε εντύπωση.
Προσοχή λοιπον μην είσαστε σε κανα ταξίδι βράδυ και ξεμέινετε!!!
Καπου ειχα διαβάσει οτι όσο ποιο δυνατες μειώνεται ο χρόνος ζωής αλλα αξιζουν νομιζω (βεβαια 90% περισσότερο φώς με τιποτα αλλα αρκετα καλύτερα απο μαμα)