Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 81

Θέμα: Πληρώνεις & Οδική? Νομίζεις!!!!!!!!!

Πληρώνεις & Οδική? Νομίζεις!!!!!!!!!

Να ποστάρω το παράπονό μου που αφορά τις ασφαλιστικές εταιρίες & τις συνεργασίες τους με τις οδικές βοήθειες γιατί πρέπει να προσέχουμε τι πληρώνουμε και τι υπογράφουμε...!

Πριν από μερικές ημέρες πήγα μια εκδρομούλα κάπου κοντά, προς Αμφίκλεια μεριά. Ήταν όμως Κυριακή!!! Τι κρίμα πράγματι...Κάποια στιγμή αντιλαβάνομαι ότι η μηχανή δεν πάει, κάτι έχει στραβώσει. Ο λόγος μια πρόκα, μεγαλύτερη δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου, η οποία μου τεζάρισε το πίσω. Τηλέφωνο στην ασφαλιστική, η οποία τονίζω είναι από τις κορυφαίες και ακριβές, στην οποία πληρώνω και οδική βοήθεια.

Να μη σας παπαριάζω, το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου αλλά μπήκαν όμως στο κόπο να μου εξηγήσουν ότι η οδική βοήθεια ισχύει σε περίπτωση "ατυχήματος" μόνο!!!!!!!!

"Δηλαδή ρε κοπελιά" τις απαντώ, "το λάστιχο στην μηχανή είναι ευτύχημα???" "Δεν πληρώνω συνδρομή σε γραφείο τελετών αλλά σε οδική βοήθεια..." (μακριά από εμάς!).

Ευτυχώς βρέθηκε ένας τύπος με φορτηγάκι και έκανα την δουλειά μου που βέβαια στοίχισε 100 ευρά και 5 ώρες τρελής τσαντίλας.

Τεσπα, μάγκες το νουσας τι πληρώνετε! Και να σιγουρεύεστε ότι ο ασφαλιστής σας έχει το κινητό του ανοικτό και τα ΣΚ!!!:rotflmao:

Πάντα όρθιοι...
    ...όλα είναι δρόμος...

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    εγω παντως εχω κανει χρηση της οδικης
    για λαστιχο!
    εχω την ιντε.......
    μηπως υπαρχει καποιος ορος στο συμβολαιο σου
    και ενας συναδερφος γιωτας καποτε,τους εφερε και
    του αλλαξαν το λαστιχο στο κουτι!!

παντως μην το αφησεις ετσι!!
    και αν θες πες μας και ποια ειναι
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    η καλυψη που εχεις ειναι η λεγομενη φροντιδα ατυχηματος. μεταφορα δλδ μονο αν το οχημα ακινητοποιηθει συνεπεια ατυχηματος ασχετα αν φταις η οχι. επισης ερχεται εκει και βγαζει φωτο συμπληρωνει τη δηλωση δινει συμβουλες και ανοιγει ο φακελος στην ασφαλιστικη ασχετα με το αν χρειαζεται μεταφορα τελικα η οχι καλο ειναι παντα να καλουμε τη φροντιδα. η καλυψη αυτη ειναι πλεον σε ολα τα συμβολαια σε ολες τις εταιριες σε ολα τα οχηματα και ειναι δωρεαν η μεχρι 1-3 ευρω το εξαμηνο. φυσικα δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυψη οδικης απο βλαβη γτ απλα δεν εχουμε πληρωσει για αυτο. με 20-30 ευρω επιπλεον εχει και οδικη καποιος. κανονικα ο ασφαλιστης τα εξηγει ολα αυτα δινοντας ενα συμβολαιο..........
    κριμα που ταλαιπωρηθηκες ετσι.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Σου ειπαν δηλαδη οτι η οδικη συμπεριλαμβανεται στο αρχικο συμβολαιο και εσυ δεν εκανες τον κοπο να ζητησεις χωριστα οδικη....?

Δεν ξερω αν εχεις καλες σχεσεις με τον ασφαλιστη σου αλλα μαλλον αυτος σου την εφερε ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    αλλα μαλλον αυτος σου την εφερε ...
    Δεν του την εφερε αν πληρωσε για απλο συμβολαιο...
    Θα του εχει φερει αν εχει πληρωσει και για οδικη βοηθεια και οταν την χρειαστηκε δεν πηγε...Αλλα για να του ειπαν οτι τον καλυπτει μονο σε ατυχημα μαλλον εχει κανει την βασικη ασφαλιση...

Φταιει εν μερη ο ασφαλιστης αλλα νομιζω φταιμε και εμεις που δεν εχουμε μαθει να ξεκαθαριζουμε τι θελουμε κ αφηνουμε την τυχη μας στον καθενα...Γτ στο κατω κατω ,εμεις τρωμε το αγγουρι οταν ερθει η ωρα...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δεν του την εφερε αν πληρωσε για απλο συμβολαιο...
    Θα του εχει φερει αν εχει πληρωσει και για οδικη βοηθεια και οταν την χρειαστηκε δεν πηγε...Αλλα για να του ειπαν οτι τον καλυπτει μονο σε ατυχημα μαλλον εχει κανει την βασικη ασφαλιση...

Φταιει εν μερη ο ασφαλιστης αλλα νομιζω φταιμε και εμεις που δεν εχουμε μαθει να ξεκαθαριζουμε τι θελουμε κ αφηνουμε την τυχη μας στον καθενα...Γτ στο κατω κατω ,εμεις τρωμε το αγγουρι οταν ερθει η ωρα...

αν ζητησε οδικη βοηθεια και του απαντησαν οτι συμπεριλαμβανεται στο πακετο...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    αν ζητησε οδικη βοηθεια και του απαντησαν οτι συμπεριλαμβανεται στο πακετο...
    Ε ενταξει αυτο δε μπορω να το ξερω αλλα και παλι υποθετω γραμματα ξερει, οποτε μπορει να διαβασει το συμβολαιο να δει τι περιλαμβανει...

Όλα καλά φίλοι μου αυτά, αλλά...

1.Πληρώνω την οδική ως επιπλέον κάλυψη και δεν εννοώ την βασική που ίσως συμπριλαμβάνεται στο βασικό συμβόλαιο.

2. Οι κυρίες της ασφαλιστικής Κυριακάτικα και με εμένα σε ένα κολοχώρι με βροχή στο κεφάλι να με ρωτούν κάτι απίστευτα λες και θα έπρεπε να έχω το συμβόλαιο μαζί μου!!!!

3. Μου έλεγαν ότι, και καλά, αυτές δεν μπορούν να δούνε τις καλύψεις μου!!!!! Ότι δηλαδή έπρεπε να έχω μαζί μου το συμβόλαιο ή/και να ψάξω να βρω τον ασφαλιστή μου...Και γ..μώ την εξυπηρέτηση...

4. Μου είπαν ότι θα με έπερναν στο τηλέφωνο για να μου δώσουν οδηγίες....και ακόμα περιμένω!!!

5. Ο ασφαλιστής μου είχε το κινητό κλειστό!!! Σωστός!?

Και επειδή τα έχω πάρει στο κεφάλι.....θα τους δόσω στεγνά!!!!

ΑΧΑ ασφαλιστική....εμπιστοσύνη!!!!!

Οπότε από Ιούνιο...ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!
    ...όλα είναι δρόμος...

μην τους την χαρισεις λοιπον:a29:
    γιατι δεν ειναι μονο η ταλαιπωρια σου
    αλλα κα τα λεφτα που εχασες!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

...συμπληρώνω, τώρα που είμαι ζεστός...

Ασφαλιστής: "Να βάλουμε οδική?"

Μακάκας (εγώ): "Να βάλουμε!"

Το Κοινό: "Να βάλει - Να βάλει..."

Σωστός!!!

Υ.Γ. Όποιος θέλει info για ασφάλειες...εγώ μάγκες...τα ξέρω καλά
    ...όλα είναι δρόμος...

Τάπα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παιδια οταν παιρνεις το ασφαλιστηριο σου γραφει αναλυτικα τι εχεις και τι δεν εχεις πληρωσει
    και αν οχι στο ιδιο χαρτι(νομιζω απο πισω) καπου υπαρχει τι προσφερει το καθε πραγμα που πληρωνεις

αμα δεις στο ασφαληστιριο σου οτι εχεις πληρωσει και οδικη βοηθεια, και δεις τι ακριβως ειναι για αυτην την εταιρια η οδικη βοηθεια(φανταζομαι ολες πρεπει να εχουν τα ιδια, δλδ και λαστιχο μεσα) υπαρχει προβλημα με την εταιρια

να πας λοιπον να βρεις τον υπευθηνο να σου πει τι εγινε εκεινη την αποφραδα κυριακη και σε γραψαν στα παπαρια τους

και να βγαλετε μια ακρη για την επομενη(που να μην ερθει ποτε) κακοτυχια ωστε ν μν ταλαιπωριεσαι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια απορια εχω...

Οταν ξεμεινεις καπου καλεις την ασφαλιστικη σου να σου στειλει οδικη ή κατευθειαν την οδικη που συνεργαζεται με την ασφαλιστικη σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Μια απορια εχω...

Οταν ξεμεινεις καπου καλεις την ασφαλιστικη σου να σου στειλει οδικη ή κατευθειαν την οδικη που συνεργαζεται με την ασφαλιστικη σου

καπου στο ασφαλιστρο σου λεει ποιο τηλ
    πρεπει να παρεις!!
    απο κει και περα μπορει να ερθει της δικιας σου
    η αλλης ασφαλιστικης δεν εχει σημασια!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    καπου στο ασφαλιστρο σου λεει ποιο τηλ
    πρεπει να παρεις!!
    απο κει και περα μπορει να ερθει της δικιας σου
    η αλλης ασφαλιστικης δεν εχει σημασια!
    Ρωταω γτ αυτες τις μερες ληγει και η δικια μου η ασφαλεια και ψαχνομαι...
    Κ αυτη την φορα θελω και οδικη μεσα οπως και δηποτε...

Μαλλον για Εθνικη με βλεπω,που την δουλευει και φιλος.Αμα μου κανουν πουστια να ξερω ποιον θα

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    από zolotas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 23:09
  2. Οδική βοήθεια Ducati
    από skous στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 10:51
  3. Οδική βοήθεια
    από THEOD στο forum Off topic