Ξεκιναω Δευτέρα πρωί να πάω στην Δ.Ο.Υ.....
Από γνωστή ασφάλτινη καβατντζα...
Πρώτη στροφή αριστερη, μετά δεξια, πάλι αριστερα και στην δεξιά πριν τον τερματισμό και με την γελοια ταχύτητα των 30χαω... βρέθηκα να αγναντεύω τον γκρι βεροιώτικο ουρανό...
Το αφρικα αποφάσισε να κάνει τσαλίμια με τον πίσω τροχό και τσαμπουκαλεύτηκε με μια κολώνα της ΔΕΗ. Ο πόνος αρκετός, ΑΛΛΑ κράνος-μπουφάν έκαναν την δουλειά τους.
Σταμάτησε κόσμος να βοηθήσει, κάποιος πήγε να μου βγάλει το κράνος αλλά δεν το άφησαν.
Το ΕΚΑΒ ήρθε αμέσως, οι τραυματιοφορείς ήταν άψογοι κάνοντας ακρίβως αυτά που πρέπει.
Νοσοκομείο.... Το γέλιο της αρκούδας... Δύο γιατροί ειδικευόμενοι να με χουφτώνουν πάντου μπας και έσπασα κάτι και δεν πήρα χαμπάρι...
Εβγαλα καμια 10αριά ακτίνες, έκανα υπέρηχο μήπως είμαι έγκυος (δεν είμαι) και αξονική.
Η διάγνωση από τις 12 το πρωί που μπήκα βγήκε στις 6 το απόγευμα.
Παραλίγο superman παίδες!
Αυχενικός σπόνδυλος Α7 με ρωγμώδες κάταγμα και θωρακικοί Θ3 και Θ4 συμπιέστηκαν.
Σκληρό κολλάρο διέταξαν οι γιατροί και ακινησία 1 μήνα.
Τώρα μπορώ και σηκώνομαι μόνος 4 μέρες μετά, δεν πονάω πολύ και απ' ότι φαίνεται η ανάρωση θα είναι ευκόλη με μόνη δυσκολία το κολάρο.
Αν δεν φορούσα κράνος και μπουφάν με προστασίες ΚΑΙ στην πλάτη, τα πράματα θα ήταν πολύ δυσκολότερα...
Στα παραλειπόμενα, ο λόγος της απώλειας πρόσφυσης ήταν κερια στο δρόμο από παρακείμενο κηροπλαστείο που είχε πάρει φωτιά πριν μέρες και ''καποιος'' δεν φρόντισε να καθαρίσει ή να βάλει κάποια σήμανση. Στο ίδιο σημείο είχαν γίνει άλλα δύο τροχαία...
Όσο για το άφρικα, μετά την παρεξήγηση με την κολώνα της ΔΕΗ είναι έτοιμο για να γίνει XRV HP2 replica...
Από το κρεβάτι του πόνου, για το moto.gr ,
Stergios69
![]()
![]()
Υ.Γ. Από τον άγιο βασίλη τα χριστούγεννα θα ζητήσω Leatt Brace...
![]()
![]()