Χθες,
γυρνωντας απο κηφισσο, ρευμα προς λαμια, βραδυ, αδειος ο δρομος κ εγω πηγαινωντας καμμια 150αρα με το fz6n μου, στην στροφη λιγο πριν την εξοδο για το village ξαφνικα βλεπω αποτομα φρενα, σφηνες απο δεξια λωριδα στην μεσαια κ στην αριστερη, μπαχαλο,
φρεναρα αποτομα κ δυνατα κ χωθηκα τερμα αριστερα μην με παρει κανενα κουτι παραμαζωμα
Λεω τί σκ@τ@ πανε ετσι ? κανα ατυχημα θα'γινε ...
Αφου ξεπερασα την τρωμαρα μου κοιτα καλυτερα κ βλεπω ενα καρπουζι . Μεγαλο , ζουμερο , γλυτσερο μεσα στην μεση του δρομου .
(οσοι εχετε πατησει φρουτα ξερετε ποσο γλυστρανε!)
Δεν δινω ιδιαιτερη σημασια κ συνεχιζω ... Πανω στην στροφη που παω να βγω για ρεντι .. νασου αλλο ενα !!!
Το αποφευγω κ συνεχιζω .. μερικα μετρα μπροστα βλεπω ενα μπαρμπαδι κωλογερο , με ενα datsunoειδες κουτι , ναχει φορτωσει πισω (η μαλλον παρα-φορτωσει) καρπουζια πεπονια κτλ κτλ χωρις να τα εχει ασφαλησει ... μιλαμε κανενος ειδος προστασια .. τπτ ουτε ενα πανι .
Παω διπλα του στο παραθυρο , κ του λεω
- ΕΕε, μπαρμπα , σου πεφτουν τα καρπουζια απο πισω (κ μουρμουριζω, πλακα μας κανεις?!)
Χωρις καν να με κοιταξει κουναει το κεφαλι καταφατηκα, του στυλ , ε και τι εγινε ?
Λες κ δεν φτανανε οι λακουβες, τα σκουπιδια τα κουτια κ οι γυναικες (σορρυ!) με τα κινητα , τωρα εχουμε κ καρπουζια , ετσι για να γουσταρουμε ...
![]()