Πρόσφατα πήρα ένα CCM 404 DS. Είχα σκοπό να κάνω μόνος service κτλ αλλά δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα, ούτε καν βόλτα σε βουνό δεν προλαβαίνω να το πάω... Και επειδή λόγω κάποιων σεμιναρίων τα πράγματα από πλευράς χρόνου έχουν γίνει ακόμα χειρότερα και το service πρέπει να γίνει, ξέρει κανείς κάποιον μηχανικό που να ψιλοξέρει από CCM για να το κάνει ένα απλό service? Λάδια-φίλτρα-βαλβίδες δλδ. Αναλώσιμα κτλ τα έχω κάνει ήδη.
Το μηχανάκι έχει κινητήρα Suzuki, θεωρητικά θα μπορούσα να το πάω σε σχετικό συνεργείο αλλά παρόλα αυτά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, πχ το λάδι μπαίνει αλλιώς από άλλο σημείο (αν δεν κάνω λάθος), θέλει συγκεκριμένη ποσότητα κτλ... Έχει δλδ μερικά πραγματάκια που καλό θα ήταν να τα έχει ξανασυναντήσει ο μηχανικός ώστε να τα ξέρει.
(αν το βάζω σε λάθος μέρος ας το μετακινήσει όποιος το θεωρεί αναγκαίο, απλά το μηχανάκι είναι χωμάτινο και σκέφτηκα ότι σε αυτή τη κατηγορία θα το διαβάσουν πιο πολλοί που μπορεί να γνωρίζουν για το θέμα)
![]()