Δώσε λέμε σκύλεεε....!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.break.com/index/death-metal-puppy.html
theiko...... koita ki afto apo to idio site... xaxaxaxa... den yparxei leme(kyriolektika den yparxei...)
http://www.break.com/usercontent/200...46.html?mrr=we
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
Το είχα βάλει και εγώ αυτό παλιά και μετά απο μια υπόδειξη συμφορουμίτη οτι το καημένο το σκυλάκι το τυρρανάνε ρίχνοντας του αέρα στο πρόσωπο που προφανώς δεν του αρέσει ζήτησα να το αφαιρέσουν. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Δεν ξέρω τι έγινε παλιότερα αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η σκυλίτσα μου όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητο κάνει χαλασμό Κυρίου για να της ανοίξω το παράθυρο να βγάλει έξω τη μουράκλα της να τη φυσήξει ο αέρας, πολλές φορές τα σκυλιά ενοχλούνται από κάτι τέτοιο όμως τις περισσότερες το παίρνουν σαν παιχνίδι που τους αρέσει μάλιστα, μην τρελαινόμαστε κι αρχίσουμε να σβήνουμε για το παραμικρό..Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Το είχα βάλει και εγώ αυτό παλιά και μετά απο μια υπόδειξη συμφορουμίτη οτι το καημένο το σκυλάκι το τυρρανάνε ρίχνοντας του αέρα στο πρόσωπο που προφανώς δεν του αρέσει ζήτησα να το αφαιρέσουν.
Μέχρι να δω πιστολάκι μαλλιών θέλω να πιστεύω ότι το σκυλάκι την είδε Deicide..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μέχρι να δω πιστολάκι μαλλιών θέλω να πιστεύω ότι το σκυλάκι την είδε Deicide..![]()
![]()
χαχα :rotflmao: :rotflmao:
Αυτή είναι αντιμετώπιση βρε μπράβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν ξέρω τι έγινε παλιότερα αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η σκυλίτσα μου όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητο κάνει χαλασμό Κυρίου για να της ανοίξω το παράθυρο να βγάλει έξω τη μουράκλα της να τη φυσήξει ο αέρας, πολλές φορές τα σκυλιά ενοχλούνται από κάτι τέτοιο όμως τις περισσότερες το παίρνουν σαν παιχνίδι που τους αρέσει μάλιστα, μην τρελαινόμαστε κι αρχίσουμε να σβήνουμε για το παραμικρό..
![]()
![]()
![]()
Τι ακριβώς δεν σου άρεσε να το συζητήσουμε αν θέλεις. Εδώ μέσα υπάρχουν τόσα μέλη και ο καθένας από αυτά έχει κι από μια διαφορετική άποψη, εμείς εδώ καθόμαστε και προσπαθούμε να βάλουμε μία τάξη στα πράγματα προσπαθώντας για όσο το δυνατόν λιγότερη πικρία σ'αυτούς που δεν πέρασε το δικό τους τελικά, γι'αυτό και το χιούμορ μου παραπάνω που ήταν καλοπροαίρετο και δεν ήθελα να φανεί άστοχο ή ειρωνικό προς τα εσένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Αυτή είναι αντιμετώπιση βρε μπράβο...![]()
![]()
Ο ΝίκοςΚΚ έβαλε ένα βίντεο με σκοπό το χιούμορ, για τον ίδιο λόγο τον οποίο ανέβηκε και στο νετ εξάλλου. Ζώο δεν τυραννιέται κατά την άποψή μου τουλάχιστον και πίστεψέ με, από σκυλιά ειδικά ξέρω πολλά μιας και στο σπίτι μου βρισκόταν πάντα ένα. Μέσα στο σπίτι και όχι στον κήπο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμφιβάλω για τις δικές σου γνώσεις βέβαια, σίγουρα την άποψή σου μπορώ να τη σεβαστώ. Όπως σέβομαι και την επιθυμία του ΝίκουΚΚ όμως να ανεβάσει αυτό το βίντεο για να γελάσουμε λίγο εκπληρώνοντας τον σκοπό του βίντεο αυτού και στο δικό μας φόρουμ. Δεν υποχρεώνει κανέναν να γελάσει ούτε βέβαια και του απαγορεύει να καταθέσει άποψη, προσωπικά όμως δεν διέκρινα αυτό που είπες κι αφού είμαι υπεύθυνος της κατηγορίας "Ανέκδοτα" θα θεωρούσα άδικο προς τον Νίκο να του σβήσω το ποστ.
Αν έβλεπα τυραννία προς το σκυλάκι δεν θα χρειαζόταν καν να γίνει η κουβέντα αυτή μιας και θα είχε ήδη πάρει τον δρόμο του το ποστ..
![]()
Κι επειδή το βίντεο το ξαναείδα πιο προσεκτικά.. Ο άνθρωπος μίλησε για "air" και για μια στιγμή φάνηκε και το πιστολάκι των μαλλιών, ακόμα εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι τυραννία δεν υπήρξε, αντιθέτως μάλιστα πιστεύω ότι το σκυλάκι απλώς έπαιζε με το αφεντικό του.
![]()
Στον δικό μου σκύλο όταν τον κάνω μπάνιο και μετά προσπαθώ να τον στεγνώσω λίγο με το πιστολάκι αν πάει λίγο στο προσωπό του πάντως τραβιέται και δεν του αρέσει καθολου μιας και μιλάμε για καυτό αέρα στα μάτια του. Και εγώ όταν πρωτοείδα το βίντεο για Cannibal Corpse φανατίλα τον πέρασα τον σκύλο και είπα "επιτέλους ένα ζώο που καταλαβαίνει απο πργαματική μουσική" αλλά όταν μου έιπανε οτι του ρίχνουν αέρα τότε θυμήθηκα τον σκυλο μου τι έκανε και οτι δεν θα ήθελα το ίδιο στο δικό μου πρόσωπο και ζητησα να το βγάλουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι επειδή το βίντεο το ξαναείδα πιο προσεκτικά.. Ο άνθρωπος μίλησε για "air" και για μια στιγμή φάνηκε και το πιστολάκι των μαλλιών, ακόμα εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι τυραννία δεν υπήρξε, αντιθέτως μάλιστα πιστεύω ότι το σκυλάκι απλώς έπαιζε με το αφεντικό του.
![]()
Οπως είπες και εσύ πολλά άτομα εδώ,πολλές διαφορετικές απόψεις,οπότε κακώς είπα να ζητήσει το παιδί να το βγάλει μιας και έχει διαφορετική άποψη και είναι σεβαστή.
Η διαφορά στο βίντεο όμως είναι ότι κανένας δεν κρατάει τον σκύλο να του φυσάει στη μούρη παρά τη θέλησή του, έχει άπλετο χώρο πίσω του να απομακρυνθεί ανά πάσα στιγμή κι από τη συμπεριφορά του μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει! Άσχετα απ'το αν αγριεύει την εικόνα δείχνοντας τα δόντια του.Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Στον δικό μου σκύλο όταν τον κάνω μπάνιο και μετά προσπαθώ να τον στεγνώσω λίγο με το πιστολάκι αν πάει λίγο στο προσωπό του πάντως τραβιέται και δεν του αρέσει καθολου μιας και μιλάμε για καυτό αέρα στα μάτια του. Και εγώ όταν πρωτοείδα το βίντεο για Cannibal Corpse φανατίλα τον πέρασα τον σκύλο και είπα "επιτέλους ένα ζώο που καταλαβαίνει απο πργαματική μουσική" αλλά όταν μου έιπανε οτι του ρίχνουν αέρα τότε θυμήθηκα τον σκυλο μου τι έκανε και οτι δεν θα ήθελα το ίδιο στο δικό μου πρόσωπο και ζητησα να το βγάλουν.
![]()
Μας τάραξε με τις αγριοφωνάρες του ο παλιοsix-six sixΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
νταξ ρε παιδιά απλά ένα καφρόσκυλο είναι πως κάνετε έτσι?![]()
![]()
δεν φαινεται να τυραννιεται το αντιθετο θα ελεγα....σα να προσπαθει να δαγκωσει το ν αερα
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752