Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: τσιγάρο στη μάπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος

τσιγάρο στη μάπα...

δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά...Που κάποιος "έλληνας" πέταξε το τσιγάρο του απ το παράθυρο...κ μου ήρθε στη μάπα ...τη πρώτη μπήκε μέσα απ το κράνος κ με έκαψε λίγο πιο κάτω απ το στόμα...έσφιξα τα δόντια απ τον πόνο κ δεν έπεσα...έφυγες..τη δευτερη μου ήρθε η στάχτη σου...σου έκανα παρατήρηση κ μου είπεσ άντε φύγε απο δώ....έφυγα κ πήγα μέχρι το μπλόκο πιο κάτω...ήταν καλή η"ταρίφα"...

Και καλα του εκανες του π@π@ρα. Δυστυχως ομως η ταριφα αυτη δεν θα αντισταθμιζε με τιποτα μια πιθανη πτωση σου. Αλλα αυτοι ειμαστε οι Ελληναρες...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Μια μέρα που μου πέταξε κάποιος αποτσίγαρο, το έπιασα από τα @@ μου (εκει είχε πεσει... ) το κράτησα μέχρι τα φανάρια και του είπα "σας έπεσε αυτό πάνω μου" και το πέταξα μέσα στο κάρο του...

καλά έκανα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Μια μέρα που μου πέταξε κάποιος αποτσίγαρο, το έπιασα από τα @@ μου (εκει είχε πεσει... ) το κράτησα μέχρι τα φανάρια και του είπα "σας έπεσε αυτό πάνω μου" και το πέταξα μέσα στο κάρο του...

καλά έκανα?
    Οχι δεν εκανες καθολου καλα!!!

επρεπε να αναψεισ και ενα δικο σου και να του το πεταξεις
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    κι όλα αυτά γιατί;
    Για να μην λερώσουν το τασάκι από το ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΡΟΔΕΣ!

Αεισταδιαλα, συγχιστηκα βραδιάτικα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili

επρεπε να αναψεισ και ενα δικο σου και να του το πεταξεις
    δεν καπνίζω... αλλά δεν θα προλάβαινα να το ανάψω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    κι όλα αυτά γιατί;
    Για να μην λερώσουν το τασάκι από το ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΡΟΔΕΣ!

Αεισταδιαλα, συγχιστηκα βραδιάτικα!
    δεν είναι αυτό...είναι ότι όλοι οι ελληνες θέλουν καθαρό το αμάξι πιο πολύ απ'ότι το σπίτι τους...
    από κει και πέρα, όλα βρωμικα! νοοτροπία για κλωτσίδια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    ενα καλο κολπο που παντα πιανει με απαραδεκτους τυπους ειναι το εξης :

Οταν ο αλλος πεταξει το τσιγαρο του κατω, και ερθει κατα πανω σου ή εστω κατα πανω σου, τον πλησιαζεις στο επομενο φαναρι, πας διπλα του στο ανοιχτο παραθυρο και του λες :

-Σας επεσε κυριε/κυρια μου το τσιγρο σας κατω και εξω απο το αυτοκινητο σας , ......και με μια γρηγορη κινηση ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ( δεν εχεις τσιγαρο στο χερι φυσικα...αλλα δεν προλαβενει ο αλλος να το δει !!) , κατα προτιμηση στο πισω καθισμα !!!
    ......και σηκωνεσαι και φευγεις !!

:rotflmao: :rotflmao:
    το τι γελιο θα ριξετε οταν θα βγει πανικοβλητος στην μεση του δρομου και θα αρχισει να ψαχνει το τσιγαρο μεσα στο αμαξι δεν λεγεται !!

ασε πυ φυσικα δεν το βρισκει, οι αλλοι κορναρουν απο πισω, γινεται ρομπα, τον βριζουν, και ειμαι σιγουρος οτι σε ολη την διαδρομη θα το εχει στο μυαλο του ..."μην του μυρισει τιποτα καμενο !!!"

δοκιμαστε το.......εχει πολυ γελιο !!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24

Οταν ο αλλος πεταξει το τσιγαρο του κατω, και ερθει κατα πανω σου ή εστω κατα πανω σου, τον πλησιαζεις στο επομενο φαναρι, πας διπλα του στο ανοιχτο παραθυρο και του λες :

-Σας επεσε κυριε/κυρια μου το τσιγρο σας κατω και εξω απο το αυτοκινητο σας , ......και με μια γρηγορη κινηση ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ( δεν εχεις τσιγαρο στο χερι φυσικα...αλλα δεν προλαβενει ο αλλος να το δει !!) , κατα προτιμηση στο πισω καθισμα !!!

το τι γελιο θα ριξετε οταν θα βγει πανικοβλητος στην μεση του δρομου και θα αρχισει να ψαχνει το τσιγαρο μεσα στο αμαξι δεν λεγεται !!

ασε πυ φυσικα δεν το βρισκει, οι αλλοι κορναρουν απο πισω, γινεται ρομπα, τον βριζουν, και ειμαι σιγουρος οτι σε ολη την διαδρομη θα το εχει στο μυαλο του ..."μην του μυρισει τιποτα καμενο !!!"

Λοιπόν αυτό δε το είχα σκεφτεί ποτέ θα το εφαρμόσω στην επόμενη δυνατή ευκαιρία...
    Άκαπνος since 07/06/2009...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24

Καλοοοοοοοοοοοο
    money cant buy me love !!!

Παλαιό Μέλος ??? Το avatar του/της harisvfr

Re: τσιγάρο στη μάπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
    δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά...Που κάποιος "έλληνας" πέταξε το τσιγάρο του απ το παράθυρο...κ μου ήρθε στη μάπα ...τη πρώτη μπήκε μέσα απ το κράνος κ με έκαψε λίγο πιο κάτω απ το στόμα...έσφιξα τα δόντια απ τον πόνο κ δεν έπεσα...έφυγες..τη δευτερη μου ήρθε η στάχτη σου...σου έκανα παρατήρηση κ μου είπεσ άντε φύγε απο δώ....έφυγα κ πήγα μέχρι το μπλόκο πιο κάτω...ήταν καλή η"ταρίφα"...
    Πρέπει να έπεσες σε κάγκουρα οδηγό.
    Ενώ κατι οδηγοί με τρόπους, σταματάνε στην άκρη του δρόμου και αδειάζουν με τάξη και επιμέλεια το γεμάτο τασάκι τους στο δρόμο προσέχοντας να μήν πέσουν τα αποτσίγαρα σε κανέναν (μαζί με το κύπελο του φραπέ και την χαρτοπετσέτα από την σπανακόπιτα)
    Ααααατσα

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Kαλά τον έκανες ρε φίλε.... ΜΠΡΑΒΟ!!! Αστα διάλα πια!!!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Ignorance is bliss Το avatar του/της apatewnas
    Εγώ θα μάζευα την πινακίδα μου, θα το έφτανα και θα του έσπαζα τον καθρέφτη αλλά Τσακ Νόρρις.:rotflmao: :rotflmao:
    All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!

Αρχικά δημιουργήθηκε από apatewnas
    Εγώ θα μάζευα την πινακίδα μου, θα το έφτανα και θα του έσπαζα τον καθρέφτη αλλά Τσακ Νόρρις.:rotflmao: :rotflmao:

Άσε ρε κάγκουρα εσύ να πούμε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ignorance is bliss Το avatar του/της apatewnas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apatewnas
    Εγώ θα μάζευα την πινακίδα μου, θα τον έφτανα και θα του έσπαζα τον καθρέφτη αλλά Τσακ Νόρρις.:rotflmao: :rotflmao:

και μετά στο προσωπο του project.brizz
    All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τσιγαρο στη σελα
    από bentouza στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2011, 17:18
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF