ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ... ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΟΠ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ??
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ... ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΟΠ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ??
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
Φυσικά ο φιλαράκος σου, εκτός και κάνεις πλάκα που ρωτάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
Ο φίλος σου φταίει
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΣΤΟΠ... ARE YOU SURE ΓΙ'ΑΥΤΟ??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φυσικά ο φιλαράκος σου, εκτός και κάνεις πλάκα που ρωτάς.
100%Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΣΤΟΠ... ARE YOU SURE ΓΙ'ΑΥΤΟ??
Φτάνεις στο σημείο του στοπ σε μονόδρομο και αν η ροή είναι από τα δεξιά κοιτάς δεξιά, αυτό είναι το νομότυπο. Αν θα έπρεπε να κοιτάξει και αριστερά είναι ένα άλλο θέμα προνοητικότητας αλλά δεν έχει καμία σχέση με νομική κατοχύρωση.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Εσύ όταν βγαίνεις από Stop σε μονόδρομο κοιτάς κι απ'τις δύο πλευρές του δρόμου πριν βγεις;![]()
Εγώ προσωπικά κοιτάω για να πω την αλήθεια αλλά δεν το κάνουν όλοι, ούτε έχουν και καμμιά υποχρέωση βέβαια τη στιγμή που μιλάμε για μονόδρομο..![]()
Ο φίλος σου φταίει και δεν χωράει συζήτηση σε αυτό.![]()
Στα Stop σταματάμε, ελέγχουμε αν έρχεται όχημα απ΄την κατεύθυνση που θα μπούμε και φεύγουμε. Απλά πράγματα είναι, και απορώ πως έχετε και την αμφιβολία για το ποιός φταίει.Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΣΤΟΠ... ARE YOU SURE ΓΙ'ΑΥΤΟ??
Διπλώματα έχετε?![]()
OK THANK YOU ALL ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!![]()
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ... ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?? ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ... ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΑΛΛΗ.. ANYWAY ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στα Stop σταματάμε, ελέγχουμε αν έρχεται όχημα απ΄την κατεύθυνση που θα μπούμε και φεύγουμε. Απλά πράγματα είναι, και απορώ πως έχετε και την αμφιβολία για το ποιός φταίει.
Διπλώματα έχετε?![]()
Σε ρώτησα γιατί αυτά είναι στη ύλη με τα σχηματάκια και τα οχήματα που έρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις και σε ρωτάει ποιός έχει προτεραιότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ... ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?? ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ... ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΑΛΛΗ.. ANYWAY ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Βέβαια δεν σε ρωτάει για το ποιός έχει προτεραιότητα όταν πάει ο άλλος ανάποδα γιατί είναι αυτονόητο.....
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...![]()
![]()
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΦΑΓΑ ΧΘΕΣ..:rotflmao::rotflmao:
Εαν διναμε τωρα εξετασεις 100 απο εμας,ειμαι σιγουρος πως τουλαχιστον οι 90 θα κοβομασταν..![]()
The only easy day was yesterday.
STANDARD ΟΜΩΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@βυρωνα +1000
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
οκ θα κοβομασταν
αλλα καποια δεν ξεχνιούνται....
παραβίαση στοπ, δεξια προτεραιότητα και αυτα είναι κτημα του καθε οδηγού
καποια που δεν τα βλέπεις συχνα οκ...δεν τα θυμασαι αλλα όχι και τα καθημερινα
αμα πηγαινε αναποδα ο τύπος η κοπέλα δεν παραβιασε καμια προτεραιότητα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w