Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Την βοήθεια σας λίγο!

Την βοήθεια σας λίγο!

Με τον ξάδερφό μου που είναι στρατιωτικός (μηχανικός οχημάτων) έχουμε εδώ και αρκετό καιρό που τρωγόμαστε να φτιάξουμε ένα concept car.Διάθεση υπάρχει,χώρος υπάρχει,εργαλεία υπάρχουν.Για να ξεκινήσουμε θέλουμε να βρούμε ένα απλό σχέδιο πλαισίου (οι κακοπροαίρετοι μην με παραπέμψετε στην Suzuki :rotflmao: :rotflmao: ) το οποίο να είναι πλήρες (δηλαδή να περιλαμβάνει όλες τις διαστάσεις).Εκεί θέλω την βοήθειά σας.Κάνοντας ένα ψαχτήρι στο internet βρήκα ένα σχέδιο που μου αρέσει πολύ εδώ και καιρό,είναι το σχέδιο του πλαισίου του Ariel Atom.Το κακό είναι ότι δεν έχει διαστάσεις.Έχει κάποιος σχέδιο σε μεγάλη σχετικά ανάλυση χωροδικτυώματος πλαισίου;Στο αυτοκινητάκι θα τοποθετηθεί κινητήρας μοτοσυκλέτας φυσικά λόγω ύψηλης απόδοσης,χαμηλού βάρους,μικρού μεγέθους και κόστους, 600cc ή 1000cc...Σκέφτομαι κάτι τέτοιο για πλαίσιο και ακούω ιδέες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sda.jpg 
Προβολές:	459 
Μέγεθος:	27,0 KB 
ID:	173179
    Fortis Fortuna Adiuvat

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οτι και να κανετε, καλη επιτυχια, ελπιζω να μη το παρατησετε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    οτι και να κανετε, καλη επιτυχια, ελπιζω να μη το παρατησετε!!!!

Φίλε Πάνο η αλήθεια είναι ότι χρόνος ελεύθερος δεν υπάρχει αλλά τα Σαββατοκύριακα τώρα με την βαρυχειμωνιά που θα είναι απαγορευτικές οι βόλτες με τα μηχανάκια θα είναι μία καλή ενασχόληση με πολύ ενδιαφέρον.Είπαμε,αρκεί να υπάρχει όρεξη τα υπόλοιπα όλα σιγά σιγά,δεν έχουμε και καμμιά deadline,όποτε μπορούμε θα το παλεύουμε
    Fortis Fortuna Adiuvat

Re: Re: Την βοήθεια σας λίγο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
    pws kai den egine mhxanikos sth f1.me tetoies empeiries pou 8a exei apokthsei sto strato.....
    8ymamai otan yphretousa eixa synantisei kati trelous mhxanikous nasa leme kai bale

Καταρχάς δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου και κατά δεύτερον το τί επάγγελμα κάνει ο καθένας δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τα μεράκια του και την όρεξή του για δουλειά.Ξέρω μηχανικούς που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα και άλλους άσχετους με το επάγγελμα και κάνουν παππάδες.Οπότε πιάσε μια μπύρα και άραξε
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ψάξε στο net για formula student. Θα βρεις αρκετό υλικό αλλά θέλει διάβασμα και πολύ δουλειά!

Μια προσπάθεια από την Ελλάδα θα βρεις

εδώ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι παρόμοιο είχε ζητηθεί και από κάποιον άλλον συμφορουμίτη και τον είχε βοηθήσει ο sapila racing. Στείλτου ένα πμ να δει το θέμα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ευχαριστώ παιδιά.Keep them coming!
    Fortis Fortuna Adiuvat

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
    Ψάξε στο net για formula student. Θα βρεις αρκετό υλικό αλλά θέλει διάβασμα και πολύ δουλειά!

Μια προσπάθεια από την Ελλάδα θα βρεις

εδώ
    Σε αυτο χρειαστηκαν πανω απο 20 ατομα.

Αλλα το αποτελεσμα..........κατι παραπανω απο υπεροχο.

project.breeze τι style περιπου θα εχει αυτο που σκεφτεστε.

Καλη ιδεα ειναι κατι για χωμα. Μπορειτε να παρετε ιδεες απο κανετα atv και να το κανεται σε

μεγενθηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Σε αυτο χρειαστηκαν πανω απο 20 ατομα.

Αλλα το αποτελεσμα..........κατι παραπανω απο υπεροχο.

project.breeze τι style περιπου θα εχει αυτο που σκεφτεστε.

Καλη ιδεα ειναι κατι για χωμα. Μπορειτε να παρετε ιδεες απο κανετα atv και να το κανεται σε

μεγενθηση.

Έχουμε σκεφτεί αυτό που λες,τα buggy τα νοικιάρικα που βλέπουμε να κυκλοφορούν στα νησιά είναι μία καλή βάση.Για χώμα δεν τον σκεφτόμαστε προς το παρόν γιατί και οι δυο είμαστε λάτρεις της ασφάλτου άσε που πιστεύω πως το μοτέρ ενός SS 600 ή 1000 και ο τρόπος απόδοσής του δεν θα ευνοούν στο χώμα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Το style που σκεφτόμαστε και αυτό που έχω εγώ σαν απόλυτο πρότυπο είναι το απίστευτο Ariel Atom.Το "δικό μας" θα είναι πολύ πιο απλοϊκό φυσικά και δεν θα φοράει αυτοκινητάδικο κινητήρα όπως το Ariel (Honda Civic Type R) για χαμηλότερο βάρος,κόστος και εξοικονόμηση χώρου

Όνομα:	turbo atom finished 002.jpg 
Προβολές:	386 
Μέγεθος:	75,3 KB 
ID:	173194
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Την βοήθεια σας λίγο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Με τον ξάδερφό μου που είναι στρατιωτικός (μηχανικός οχημάτων) έχουμε εδώ και αρκετό καιρό που τρωγόμαστε να φτιάξουμε ένα concept car.Διάθεση υπάρχει,χώρος υπάρχει,εργαλεία υπάρχουν.Για να ξεκινήσουμε θέλουμε να βρούμε ένα απλό σχέδιο πλαισίου (οι κακοπροαίρετοι μην με παραπέμψετε στην Suzuki :rotflmao: :rotflmao: ) το οποίο να είναι πλήρες (δηλαδή να περιλαμβάνει όλες τις διαστάσεις).Εκεί θέλω την βοήθειά σας.Κάνοντας ένα ψαχτήρι στο internet βρήκα ένα σχέδιο που μου αρέσει πολύ εδώ και καιρό,είναι το σχέδιο του πλαισίου του Ariel Atom.Το κακό είναι ότι δεν έχει διαστάσεις.Έχει κάποιος σχέδιο σε μεγάλη σχετικά ανάλυση χωροδικτυώματος πλαισίου;Στο αυτοκινητάκι θα τοποθετηθεί κινητήρας μοτοσυκλέτας φυσικά λόγω ύψηλης απόδοσης,χαμηλού βάρους,μικρού μεγέθους και κόστους, 600cc ή 1000cc...Σκέφτομαι κάτι τέτοιο για πλαίσιο και ακούω ιδέες

Αρκετα δυσκολο προτζεκτ και το κοστος θα ειναι αλμιρουτσικο

Καλη επιτυχια και να μας κρατας ενημερους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραιο project!!

μοιαζει με το x-bow της ΚΤΜ...

εχω την εντυπωση οτι θελει πολυ καλη καλη γνωση μηχανολογιας και αντοχης υλικων. δλδ για να μην στραβωσει αυτο που λεμε σασι, πρεπει να γινει ενισχυση σε συγκεκριμενα σημεια, ωστε να μην γινει μια σιδερια ασηκωτη μετα...

παντως αν κολλησετε δεν νομιζω οι φοιτητες του Πολυτεχνειου να αρνηθουν να σας βοηθησουν αφου προκειται για πρωτοτυπο!!

καλη δυναμη και κουραγιο ευχομαι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ωραιο project!!

μοιαζει με το x-bow της ΚΤΜ...

εχω την εντυπωση οτι θελει πολυ καλη καλη γνωση μηχανολογιας και αντοχης υλικων. δλδ για να μην στραβωσει αυτο που λεμε σασι, πρεπει να γινει ενισχυση σε συγκεκριμενα σημεια, ωστε να μην γινει μια σιδερια ασηκωτη μετα...

παντως αν κολλησετε δεν νομιζω οι φοιτητες του Πολυτεχνειου να αρνηθουν να σας βοηθησουν αφου προκειται για πρωτοτυπο!!

καλη δυναμη και κουραγιο ευχομαι!

Ε τι μηχανολόγοι/μηχανικοί είμαστε ντε;Δεν σκοπεύω να φτιάξω δικό μου πατενταρισμένο πλαίσιο,δεν έχουμε πολυτέλειες για τέτοια πράγματα.Ένα μεγάλο καρτάκι θα φτιάξουμε στην ουσία
    Fortis Fortuna Adiuvat

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    συγγνωμη αμα ρωταω κατι ακυρο και σορυ για το σπαμ αλλα μηπως εχετε κανα link με σχεδια για κατασκευη καρτ??

σορυ project αλλα επανεφερες στο μυαλο μου μια παλιοτερη σκεψη και ειπα να ρωτησω

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
    συγγνωμη αμα ρωταω κατι ακυρο και σορυ για το σπαμ αλλα μηπως εχετε κανα link με σχεδια για κατασκευη καρτ??

σορυ project αλλα επανεφερες στο μυαλο μου μια παλιοτερη σκεψη και ειπα να ρωτησω

κάρτ,ε; χμμμ

κάτι σαν αυτό;
    να σου στείλω τα μέτρα αύριο....

Όνομα:	09092009 (small).jpg 
Προβολές:	333 
Μέγεθος:	53,3 KB 
ID:	173200
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 07:25