Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: SuZuki bandit 400 v

Wink SuZuki bandit 400 v

Pedia tha ithela k gw me to meros m na sas zhthsw ti gnwmh sas g akoma mia mhxani h opia exei polusuzhththei edw sto forum p einai to bandit v..exw vrei ena to opio opws m anefere o idiokthths einai 2000 modelo uparxei priptwsh na evgainan mexri tote?kai epishs exei 12 xiliades km alla einai akinito g 2 xronia pisteute oti axizei ton kopo h kalutera na koitaxw allou?
    Ante Geia mas k oi mpatsoi makria mas!!

Μανιβελάτο μέλος

Re: SuZuki bandit 400 v

Αρχικά δημιουργήθηκε από Scr3amzor
    Pedia tha ithela k gw me to meros m na sas zhthsw ti gnwmh sas g akoma mia mhxani h opia exei polusuzhththei edw sto forum p einai to bandit v..exw vrei ena to opio opws m anefere o idiokthths einai 2000 modelo uparxei priptwsh na evgainan mexri tote?kai epishs exei 12 xiliades km alla einai akinito g 2 xronia pisteute oti axizei ton kopo h kalutera na koitaxw allou?
    :rotflmao: μπα σε καλό σου..

ναυτικός ναυτικός?

1) τα χιλόμετρα 80.000 μπορεί να είναι 12.000 είναι.. :rotflmao:

2) δύσκολο να είναι μοντέλο 2000.. πιο πιθανό 93-96?

Μακριαααααά.. άσε που είναι και ζημιάρικα.. λόγω κακομεταχείρισης..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

se auta omologw na sumfwnisw k gw apla m eipan oti exei gkazi g 400 k giauto to eyaxa to thema....parepiptondws eixe enas gnwstos m ena polu mounara!

Πέρα από την πλάκα, το μοντέλο δεν θυμάμαι αν έβγαινε το 2000, αλλά δες τα εξής:
    1. Δεν ξέρει κανείς να το ρυθμίσει και να το φτιάξει. Δεν έγινε ποτέ εισαγωγή, οπότε κανείς δεν εκπαιδεύτηκε επίσημα σε αυτό από την εταιρία, οπότε καταλαβαίνεις ότι ότι λειτουργεί, λειτουργεί σχεδόν κατά τύχη.
    2. Για τον προηγούμενο λόγο, δεν θα βρεις εύκολα ανταλλακτικά σε ότι και αν χαλάσει.
    3. Χαλάει συχνά... Το είχε ο Bandageit και βλαστήμησε.

Βρες καλύτερα ένα 600 ή 650 σαν το δικό μου. Πολύ περισσότερη δύναμη, καλύτερο σασί, ανταλλακτικά και δεν σπάει-δεν χαλάει με τίποτα. Και επειδή δεν είναι εμπορικά μοντέλα, υπολόγιζε 3000 αν βρεις κάτι "κούτα", αλλιώς λιγότερα. Γιατί να πάρεις το 400? Αν επιμένεις σε 400άρι για τους δικούς σου λόγους πάρε Honda, είναι σαφώς καλύτερο.

Επίσης, αν έψαχνες λίγο πριν ποστάρεις, θα έβλεπες ένα thread πριν ένα μήνα περίπου με ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια απορία...

Καλά ψώνια ότι και αν πάρεις.

ti enoeis otan les spaei gt to akousa apo pollous auto alla k pali den katalava ti theloun na poun!

Γενικά είναι ευαίσθητο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι κανείς δεν το ήξερε και αμφιβάλλω αν ασχολήθηκαν και πολλοί μαζί του για να το μάθουν, αλλά όποιος το πήρε έκανε αυτόματα "κολλητό" τον μάστορά του. Δεν είναι ότι θα σπάσει το μοτέρ, αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο το να δουλέψει σωστά.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Γενικά είναι ευαίσθητο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι κανείς δεν το ήξερε και αμφιβάλλω αν ασχολήθηκαν και πολλοί μαζί του για να το μάθουν, αλλά όποιος το πήρε έκανε αυτόματα "κολλητό" τον μάστορά του. Δεν είναι ότι θα σπάσει το μοτέρ, αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο το να δουλέψει σωστά.
    carbs & ηλεκτρικά από όσο έχω διαβάσει και εγώ είναι..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

το μηχανακι που ειχε ο μπαμιαντζειτ ηταν μια χαρα...απλα αυτος ηταν μπαμιας και δεν του αρεσε το μηχανακι...λογο του θερμοσιφωνα που ειχε για εξατμιση...κλπ..μηχανικα μια χαρα ηταν...και νομιζω οτι του μπαμια δεν ηταν το εν λογω μηχανακι....

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Πέρα από την πλάκα, το μοντέλο δεν θυμάμαι αν έβγαινε το 2000, αλλά δες τα εξής:
    1. Δεν ξέρει κανείς να το ρυθμίσει και να το φτιάξει. Δεν έγινε ποτέ εισαγωγή, οπότε κανείς δεν εκπαιδεύτηκε επίσημα σε αυτό από την εταιρία, οπότε καταλαβαίνεις ότι ότι λειτουργεί, λειτουργεί σχεδόν κατά τύχη.
    2. Για τον προηγούμενο λόγο, δεν θα βρεις εύκολα ανταλλακτικά σε ότι και αν χαλάσει.
    3. Χαλάει συχνά... Το είχε ο Bandageit και βλαστήμησε.

Βρες καλύτερα ένα 600 ή 650 σαν το δικό μου. Πολύ περισσότερη δύναμη, καλύτερο σασί, ανταλλακτικά και δεν σπάει-δεν χαλάει με τίποτα. Και επειδή δεν είναι εμπορικά μοντέλα, υπολόγιζε 3000 αν βρεις κάτι "κούτα", αλλιώς λιγότερα. Γιατί να πάρεις το 400? Αν επιμένεις σε 400άρι για τους δικούς σου λόγους πάρε Honda, είναι σαφώς καλύτερο.

Επίσης, αν έψαχνες λίγο πριν ποστάρεις, θα έβλεπες ένα thread πριν ένα μήνα περίπου με ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια απορία...

Καλά ψώνια ότι και αν πάρεις.
    Νομιζω οτι τα τελευταια 400αρια ηταν τα ''V'' βγηκαν το 1998...Μετα αρχισε να βγαζει τα 600!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το μηχανακι που ειχε ο μπαμιαντζειτ ηταν μια χαρα...απλα αυτος ηταν μπαμιας και δεν του αρεσε το μηχανακι...λογο του θερμοσιφωνα που ειχε για εξατμιση...κλπ..μηχανικα μια χαρα ηταν...και νομιζω οτι του μπαμια δεν ηταν το εν λογω μηχανακι....
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Μακρια φιλε!
    οξω και μακρια!!!!
    Ειχα ενα πριν παρω το 650
    και μιλαμε μου ειχε βγαλει την Παναγια!!!!
    Τωρα εχω βρει την ησυχια μου πλεον.
    Το 600 ηταν μια χαρα το ειχε ενα φιλαρακι,το 400 ηταν πολυ
    παθητικο μηχανακι!!
    Εγω εχω ακομα ενα ψυχολογικο...

:)

se katalavainw alla daxei 600 eyrw to deinei k o vasikoteros logos p mpika sto dilhma itan autos alla an einai na dwseis alla tosa g na to sunefereis perneis aneta ena alo....pandws pisteuete pws me mia kalh kainourgia mpataria k ena set kalwn karmpirater tha diorthwthei kati??

Μανιβελάτο μέλος

Re: :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Scr3amzor
    se katalavainw alla daxei 600 eyrw to deinei k o vasikoteros logos p mpika sto dilhma itan autos alla an einai na dwseis alla tosa g na to sunefereis perneis aneta ena alo....pandws pisteuete pws me mia kalh kainourgia mpataria k ena set kalwn karmpirater tha diorthwthei kati??
    Εγώ θα σου λεγα να πάς να δεις κανένα cb super four ή κάποιο brosάκι.. μακράν καλύτερα.. Μόνο τα 4 carbs να αλλάξεις έχεις δώσει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    καποιος αναφερθηκε για καποιο μελος που ειχε bandit...το ονομα αυτου band(age)it...εξηγησα με καποιο τροπο οτι δεν μειλαμε για το ιδιο μοντελοι...για ζημιες δεν γνωριζω....

Πάνο αν δεν κάνω λάθος είχε 400άρι, μετά πήρε 650, μετά GSR και μετά το Χ11.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki - Bandit 400
    από CMOS στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2014, 23:36
  2. Suzuki Bandit 400
    από Ghostman στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2009, 00:39
  3. Suzuki Bandit 400 ('96): Αξίζει άραγε;
    από billpapad στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2006, 02:18
  4. suzuki bandit 400
    από padelos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 22:46
  5. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ