Λοιπόν το στόρι έχει κάπως έτσι...Πήγα να αγοράσω ένα ιννοβακι καρμπ. από φίλο φίλου που τύχαινε να είναι και μηχανικός.....το μηχανάκι φορούσε μερικά πράγματα πάνω, του ζήτησα να μου το κάνει όσο πιο μαμά μπορούσε...Φορέσαμε μαμά εξάτμιση,μαμα πολλαπλασιαστη, μαμα εκκεντροφόρο και φτωχηναμε το μείγμα στο καρμπυλατερ μικραίνοντας τα ζιγκλερ ...Παραμένει πειραγμένο στον κινητήρα με ελαφρωμένο στρόφαλο-μπιελα, πιστόνι στα 56mm,, με 24 καρμπυλατερ mikuni...
Το κρατάω δυο-τρεις εβδομάδες ολα καλά, αλλα κάτι δεν μου έφτανε δεν δούλευε ετσι όπως το γνώρισα (με ολα τα παραπάνω που ανέφερα)
Και το παω πίσω στο συνεργείο του παλιού ιδιοκτήτη βάζουμε αυτά που φορούσε και μας έμεινε να το ζιγλερωσουμε, δοκιμάσαμε το ζιγλερ που νομίζαμε οτι φόραγε παλιά,
Το βγάζουμε βόλτα και σαν να μην πήγαινε καλά το μηχανάκι. Μου λέει ο μηχανικός κάτι δεν πάει σωστά..(το μηχανάκι δεν κοφτιαζε και σαν να ειχε να δώσει πολύ ακόμα αλλά κάτι το έκοβε) Τσεκάραμε τα ρεύματα τσεκάραμε και μια γκαμα ζιγλερ με το πρόβλημα να εξακολουθεί να υπάρχει...
Είναι σαν να θέλει να κοφτιασει άλλα εκείνη την στιγμή σαν να μπερδεύει... καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;;;![]()