Παιδια καλημερα
Χθες ειχα παει για καφε στο Γκαζι με την κοπελα μου και παρκαρα το μηχανακι μου (crypton x) στον πεζοδρομο που κατεβαινει προς τις γραμμες του τραινου, πανω στο πεζοδρομιο, απεναντι απο την κρεπερι. Περασα την κουλαρα πιανοντας δεντρο - ροδα, εβαλα και την κλειδαρια στον δισκοφρενο συν τον συναγερμο. Θα πειτε πολλα αλλα εχω χασει μηχανακι κατω απο το σπιτι μου μιας και το ειχα αφησει ξεκλειδωτο.
Πηγα ηπια το καφεδακι μου και κατα της 9.30 πηγα να φυγω
Απενεργοποιησα τον συναγερμο, εβγαλα και το λουκετο απο το δισκοφρενο και πηγα να βγαλω και την κουλουρα. Ελα ομως που η κουλουρα δεν ελεγε να ανοιξει. Ελα καλη μου, ελα χρυση. Τιποτα η κουλουρα. Προσπαθουσα περιπου ενα τεταρτο και, να την ανοιξω. Τελικα ξεκολησε και καταφερα να την ανοιξω.
Το ολο σκηνικο δεν λεει και τιποτα μιας και σε ολους μας εχει τυχει να μην ανοιγει μια κλειδαρια ή να εχει κολησει.
Σε αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι οση ωρα προσπουθουσα να ανοιξω την κλειδαρια δεν βρεθηκε ΕΝΑΣ να μου πει τι κανω εκει.
Κυριακη βραδακι ολοι εχετε παει στο Γκαζι και ξερετε ποσος κοσμος περναει απο το συγκεκριμενο σημειο.
Κανεις μα κανεις δεν ειπε τιποτα ενω με εβλεπαν να προσπαθω να ανοιξω μια κλειρδαρια.
Αντε οι πρωτοι δεκα - εικοσι να μην ειπαν τιποτα μιας και απενεργοποιησα τον συναγερμο απο το χειριστηριο. Οι αλλοι εκατο δεν τους φανηκε περιεργο να βλεπουν ενα τυπο να δεινει μαχη με μια κλειδαρια??
Καθομουν και σκεφτομουν ποσο δυσκολο και ποσο χρονο χρειαζεται ενα κλεφτρονι να ανοιξει μια κλειδαρια??
Αν δεν ειχα τον συναγερμο και διπλα λουκετα ποσο ευκολο ηταν αυτη την στιγμη να κλαιω το μηχανακι.??
Τελικα τι πρεπει να κανουμε ετσι ωστε να μπορουμε να αισθανομαστε μια σιγουρια για την ''περιουσια'' μας που την αφηνουμε εκτεθειμενη στον δρομο??