Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Κόλλησε η κλειδαριά

Κόλησε η κλειδαριά

Παιδια καλημερα

Χθες ειχα παει για καφε στο Γκαζι με την κοπελα μου και παρκαρα το μηχανακι μου (crypton x) στον πεζοδρομο που κατεβαινει προς τις γραμμες του τραινου, πανω στο πεζοδρομιο, απεναντι απο την κρεπερι. Περασα την κουλαρα πιανοντας δεντρο - ροδα, εβαλα και την κλειδαρια στον δισκοφρενο συν τον συναγερμο. Θα πειτε πολλα αλλα εχω χασει μηχανακι κατω απο το σπιτι μου μιας και το ειχα αφησει ξεκλειδωτο.
    Πηγα ηπια το καφεδακι μου και κατα της 9.30 πηγα να φυγω
    Απενεργοποιησα τον συναγερμο, εβγαλα και το λουκετο απο το δισκοφρενο και πηγα να βγαλω και την κουλουρα. Ελα ομως που η κουλουρα δεν ελεγε να ανοιξει. Ελα καλη μου, ελα χρυση. Τιποτα η κουλουρα. Προσπαθουσα περιπου ενα τεταρτο και, να την ανοιξω. Τελικα ξεκολησε και καταφερα να την ανοιξω.
    Το ολο σκηνικο δεν λεει και τιποτα μιας και σε ολους μας εχει τυχει να μην ανοιγει μια κλειδαρια ή να εχει κολησει.
    Σε αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι οση ωρα προσπουθουσα να ανοιξω την κλειδαρια δεν βρεθηκε ΕΝΑΣ να μου πει τι κανω εκει.
    Κυριακη βραδακι ολοι εχετε παει στο Γκαζι και ξερετε ποσος κοσμος περναει απο το συγκεκριμενο σημειο.
    Κανεις μα κανεις δεν ειπε τιποτα ενω με εβλεπαν να προσπαθω να ανοιξω μια κλειρδαρια.
    Αντε οι πρωτοι δεκα - εικοσι να μην ειπαν τιποτα μιας και απενεργοποιησα τον συναγερμο απο το χειριστηριο. Οι αλλοι εκατο δεν τους φανηκε περιεργο να βλεπουν ενα τυπο να δεινει μαχη με μια κλειδαρια??
    Καθομουν και σκεφτομουν ποσο δυσκολο και ποσο χρονο χρειαζεται ενα κλεφτρονι να ανοιξει μια κλειδαρια??
    Αν δεν ειχα τον συναγερμο και διπλα λουκετα ποσο ευκολο ηταν αυτη την στιγμη να κλαιω το μηχανακι.??
    Τελικα τι πρεπει να κανουμε ετσι ωστε να μπορουμε να αισθανομαστε μια σιγουρια για την ''περιουσια'' μας που την αφηνουμε εκτεθειμενη στον δρομο??

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Πολυ απλα φιλε μου ο κοσμος δεν ασχολειται με το τι γινεται γυρω του...
    Εδω τροχαιο γινεται στο δρομο & δεν σταματανε να βοηθησουνε(εγκαταληψη)...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Σιγά μην ενδιαφερθεί κανείς.
    Έτσι ακριβώς είναι. Δυστυχώς.

Πάλι καλά να λες που όσο πάλευες με την κλειδαριά δε σου έκλεψε κανείς την κοπέλα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φιλε μου, το ΚΑΚΟ σε αυτο που γραφεις ειναι οτι εχεις 1000% δικαιο

Ειχα διαβασει σε ενα thread που πρεπει να αφηνουμε την μηχανη - μηχανακι και εγραφε ενα παλικαρι, και σωστα εγραφε, οτι πρεπει να τα αφηνουμε σε σημεια με φωτισμο, πολυ κοσμο και αλλα.
    Επηρεασμενος απο αυτο αλλα και απο μια κλοπη που εγινε στο Γκαζι και αναφερεται μεσα στο foroum εγραψα για την χθεσινη μου εμπειρεια.
    Ισως επειδη δεν εκανα κατι κακο να ''περναγε'' και στον κοσμο οτι απλα προσπαθει να ανοιξει την κλειδαρια που του εχει κολησει.
    Αλλα ρε γαματο βλεπεις ενα τυπο σκυμενο ,να τραβαει την αλυσιδα, να βριζει δεν σου κανει εντυπωση??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimos35
    Σιγά μην ενδιαφερθεί κανείς.
    Έτσι ακριβώς είναι. Δυστυχώς.

Πάλι καλά να λες που όσο πάλευες με την κλειδαριά δε σου έκλεψε κανείς την κοπέλα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πες το ψεμματα!!

Ίσως η παρουσία της κοπέλλας σου δίπλα να φώναζε ότι ο δύσμοιρος πάλευε με την αλύσίδα..
    Αν και δεν πιστεύω να ενδιαφερόταν και κανένας αν την εκλεβες στ'αλήθεια...

Το κακό είναι ότι αν την έκλεβε κάποιος σε δευτερόλεπτα θα'χε σπάσει αλυσίδες κλπ...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Με αυτο που μου γραφεις

''ΙΣΩΣ η παρουσία της κοπέλλας σου δίπλα να φώναζε ότι ο δύσμοιρος πάλευε με την αλύσίδα..''

επιβαιβεωνει ενα ''σλογκαν'' που λεει οτι το καλυτερο ξεκαρφωμα ειναι το καρφωμα.

Και ως γνωστόν, τα λαικά αποφθέγματα είναι βγαλμένα από τη ζωή...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    δυστυχως κανεις δεν ασχολειτε γιατι κανεναν δεν τον νοιαζει τιποτα εκτος απο την παρταρα του.
    εδω εμενα παλιοτερα μου χανε φαει το καρμπυρατερ απο μηχανακι το οποιο το ειχα παρκαρισμενο ακριβως κατω απο το σπιτι μου σε κεντρικη λεωφορο της αθηνας οπου περνανε απειρα αυτοκινητα και κοσμος και κατω απο λαμπα της δεη.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Δυστυχως ετσι ειναι...
    Εγω ειχα γραψει καπου να την παρκαρουμε σε μερος με καλο φωτισμο και κοσμο...
    ΟΧΙ οτι ετσι δεν στην κλεβουν,αλλα ισως να μην το ρισκαρουν τοσο...

Παντως,και να καταλαβουν οι περαστικοι οτι καποιος το κλεβει σιγα που θα ρισκαρουν την ζωη τους για το δικο σου μηχανακι...Εδω δεν την ρισκαρουν για τον συνανθρωπο...

Περνε τα μετρα σου οσο καλυτερα μπορεις και κανε κ μια προσευχη να την βρισκεις παντα εκει
    που την αφηνεις...

Μετρα περνω. Κουλουρα - λουκετο για δισκοπλακα - συναγερμο. Τι αλλο?

Αλλα τα μετρα που θα ηθελα παρα πολυ να παρω ειναι ΤΑ ΜΕΤΡΑ του τσογλαναρα που μου εφαγε το πρωτο παπι.

Καποτε εκραζα και εβριζα κατι μεγαλους, σε ηλικια, που μας φωναζαν/μαλωναν αμα καναμε καμια ταρζανια σαν πιτσιρικαδες που ειμασταν και ελεγα
    -κοιτα μακακες που ασχολουνται με το τι κανει ο καθενας

..............πως τα φερνει η ζωη ομως ε???

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Φιλε μου οι περισσοτεροι ανθρωποι ακολουθουν αυτο το "θα βρω τον μπελα μου αν επεμβω κ θα μπλεξω" κ ειναι πραγματικα θλιβερο...

Απλα ετσι ειναι απλα υπαρχουν κ εξαιρεσεις
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Ειχα δει ενα πειραμα που κανανε στην Γερμανικη τηλεοραση για αυτο...

Ηταν ενα ποδηλατο κλειδωμενο σε κολωνα με κουλουρα, σε πεζοδρομο μεσημερακι φουλ κοσμο.

Και ηρθε ενας στημενος με κρυφη καμερα και το ανοιγε με διαφορους τροπους απο διακριτικους εως αδιακριτους.

Το αποτελεσμα ποιο ηταν ?

Κανεις δεν αντεδρασε. .. στο τελευταιο σταδιο ειχε ερθει με αυτο το μηχανημα που ειναι σαν αλυσοπριονο αλλα με δισκο (δεν θυμαμαι πως το λενε), πολυ θορυβο , πολλες σπιθες, μερικα στραβα βλεμματα αλλα καμμια αντιδραση απο κανεναν ...

αλλα εκει ειναι Γερμανια ,σωστα ?

Εδω στην ελλαδα ημαστε αλλιως ...

Πριν από κανέναν μήνα, ενώ περπατούσα στην Καλαμαριά, βλέπω έναν τύπο να παλεύει με την κλειδαριά ενός αυτοκινήτου. Επειδή μου εχουν ανοίξει τρεις φορές το αυτοκίνητο, τα πήρα στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να είναι κανένα κλεφτρόνι. Άραξα που λέτε στο απέναντι πεζοδρόμιο και τον κοιτούσα με ένα βλέμα "ρε κ@ριόλη έτσι και δεν είναι δικό σου θα σου σπάσω τα μούτρα", έχοντας παράλληλα στο μυαλό μου τις τρεις φορές που ανοιξαν το δικό μου. Ειλικρινά, έτσι και την ψιλιαζόμουν, θα του ορμούσα και θα του δάγκωνα το λαρύγγι. Σε κάποια φάση ο τύπος με πήρε χαμπάρι και για να ξεκολλήσω όπλισε και αφόπλισε τον συναγερμό. Εκεί κατάλαβα ότι το αμάξι είναι δικό του και δεν έδοσα περισσότερη σημασία στο θέμα. Έτσι λοιπόν την γλιτώσαμε και οι δύο.
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Έτσι λοιπόν την γλιτώσαμε και οι δύο.

...είπε ο 3ος cowboy και συνέχισε να ανακατεύει τα κάρβουνα με το πουλί του...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαφορά τιμής σε κλειδαριά δισκοφρένου
    από downhill στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2010, 20:36
  2. Για να μην ξεχάσετε την κλειδαριά!!
    από crazykiller στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 16:44
  3. κλειδαριά δισκόφρενου