Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Προσοχή...γλιστράειειειει...

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD

Προσοχή...γλιστράειειειει...

Σειρά μου λοιπόν να γράψω και εδώ....

Κατεβαίνοντας την λεωφ. Πετρουπόλεως (στην Πετρούπολη) κύριος αποφασίζει να κάνει αριστερά για να προλάβει το λεωφορείο που ερχόταν απ'την απέναντι μεριά....
    Έλα όμως που ήμουν δίπλα του....Το διάστημα από την ενεργοποίσηση του φλάς του,μέχρι και την στροφή ήταν κάτι msec...
    Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα (σημείωση: ΔΕΝ ήμουν πάνω στη διαχωριστική)παρά να πατήσω φρένα. Μπλόκαρε το μπροστινό (έίναι και τα φρένα του Agility δυνατά) και......... κάτω

Τα χλμ ήταν λίγα (30-40 περίπου) και ο εξοπλισμός full... ΚΑΙ παντελόνι Bering με προστασίες, κάτι που αποδήχθηκε σωτήριο, γιατί το δεξί γόνατο χτύπησε ελαφρά στην άσφαλτο. Ευτήχώς το κεφάλι δεν βρήκε πουθενά.
    Το Agility εκτός από μια μικρή γραντζουνιά στο καπάκι της εξάτμισης, και στην μπαγκαζίερα δεν έπαθε τίποτα...

Δεν έχω παράπονο από τον άνθρωπο,σταμάτησε (πόσο παράξενο μας φαίνεται έ..?) προσφέρθηκε να με πάει για εξετάσεις, κάναμε φιλική δήλωση κλπ

Ορίστε και μια φώτο απ το παντελόνι, και το γάντι. Μηδαμινές φθορές, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν φορούσα πχ .τζιν...

Προσοχή παίδες....γλιστράειειειειειειειει
    Καλημέρα σε όλους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00047.jpg 
Προβολές:	578 
Μέγεθος:	37,3 KB 
ID:	182914

Γάντι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00048.jpg 
Προβολές:	574 
Μέγεθος:	22,3 KB 
ID:	182915

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Περαστικα

οντως γλυστραει σαν σαπουνι
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ευτυχώς δεν χτύπησες φίλε. Φτηνά τη γλύτωσες!!
    Και συ και το Agility.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Εχουμε φτασει σε τετοια κατασταση που μου'ρχετε να σου γραψω να του κανεις και δωρο χριστουγεννων...

Ποτε ξανα, ακομα και τοσο "φτηνα"
    Silence in the studio!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για αυτό φοράμε εξοπλισμό... για να λέμε οτι μας συνέβη κάτι απλά στον δρόμο και να συνεχίζουμε μετά την μέρα μας.

Αφού δεν έπαθες κάτι... περαστικά φίλε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    περαστικα ρε φιλε..... και μονο η τρομαρα φτανει .....

μαλλον ο τυπος εστριψε αναβοντας φλας.....η αναψε φλας στριβοντας το να αναψε ΠΡΩΤΑ φλας και ΜΕΤΑ να εστριψε..... εχει μικρο ποσοστο

ΠΟΛΕΜΟΣ & ΖΟΥΓΚΛΑ μαζι.....

προστασια στα γονατα στην καθημερινη μετακινηση ε? Ωραιος.... εσωσες την ακεραιοτητα σου..... στην κυριολεξια....το γονατο ειναι δυσκολη περιπτωση.....

ποτε ξανα ...

οι διαχωριστικες λωριδες , οι "ενωσεις" στις γεφυρες - οδοστρωμα και οι πασαλλειμενες παλιες προσωρινες διαχωριστικες ειναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ... sos!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Για αυτό φοράμε εξοπλισμό... για να λέμε οτι μας συνέβη κάτι απλά στον δρόμο και να συνεχίζουμε μετά την μέρα μας.
    +άπειρο

Περαστικά και από εμένα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ευχαριστώ παιδιά, να 'στε καλά!!

Νέο μέλος
    Περαστικα σου ειναι και αυτος ενας κωλοδρομος.Εγω πλεον πετρουπολη με μηχανη ποτε ξανα.

Μια ερώτηση...

Τα ελαστικά τα έχεις αλλάξει ή όχι;

Γιατί αν δεν το έχεις κάνει, είναι απολύτος φυσιολογικό που το έχασες...

Το είχα διαπιστώσει απο πρώτο χέρι το καλοκαίρι (είχα πεί να τα αλλάξω απο Σεπτέμβρη) όταν έριξε μια βροχή και σε φρενάρισμα για να στρίψω (απλό μαλακό φρενάρισμα με 20-30χιλ.) συνέχισε να πηγαίνει ευθεία προς μια κολόνα, ευτυχώς πήγαινα τόσο σιγά που ανέβηκα στο πεζοδρόμιο και συνέχισα μέχρι να σταματήσω!!!

Πέτα τα μαμά λάστιχα τώρα, βάλε τα feelfree και θα καταλάβεις τεράστια διαφορά,άλλο μηχανάκι.

Σημ. Είναι προφανές νομίζω απο αυτά που γράφω αλλά για να είμαστε σωστοί αναφέρω ότι έχω και εγώ agility (150).
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    περαστικά σου φιλε μου...

Πετρουπόλεως .... τσ τσ τσ ... τό όνειρο κάθε "αναποδάκια" κάποτε ξεκινάγανε τα παλληκάρια με τα φτιαγμένα fj 1100 απο στάση Φαρμακείου και μεχρι την πλατεία ανέβαιναν όλο με ανάποδα.... και μιλάμε για τρελά ανάποδα όχι π@π@ριες... απο την μια ακρη του δρόμου μεχρι την άλλη.

κολλούσαν και μαξιλαράκια στο ντεπόζιτο γιατί τους έκαναν σημάδια τα grips απο το τερμάτισματα του τιμονιού.

Απο εκείνες τις εποχές (προ 20ετιας) οπού η άσφαλτος ήταν ήδη γυαλί .. (για αυτό την γουστάραν για τα ανάποδα) ... το οδόστρωμα δεν έχει αλλάξει!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Μια ερώτηση...

Τα ελαστικά τα έχεις αλλάξει ή όχι;

Γιατί αν δεν το έχεις κάνει, είναι απολύτος φυσιολογικό που το έχασες...

Το είχα διαπιστώσει απο πρώτο χέρι το καλοκαίρι (είχα πεί να τα αλλάξω απο Σεπτέμβρη) όταν έριξε μια βροχή και σε φρενάρισμα για να στρίψω (απλό μαλακό φρενάρισμα με 20-30χιλ.) συνέχισε να πηγαίνει ευθεία προς μια κολόνα, ευτυχώς πήγαινα τόσο σιγά που ανέβηκα στο πεζοδρόμιο και συνέχισα μέχρι να σταματήσω!!!

Πέτα τα μαμά λάστιχα τώρα, βάλε τα feelfree και θα καταλάβεις τεράστια διαφορά,άλλο μηχανάκι.

Σημ. Είναι προφανές νομίζω απο αυτά που γράφω αλλά για να είμαστε σωστοί αναφέρω ότι έχω και εγώ agility (150).
    Όχι δεν τα έχω αλλάξει....πριν 2 μήνες το πήρα....και να σκεφτεις ότι πριν το αγοράσω, είχα ψάξει στο forum για απόψεις κτλ, και είχα δει το post που είχες βάλει για τα μαμα ελαστικά...
    Τώρα το διαπίστωσα, και θα φύγουν πάραυτα....
    Ναι, το 150 έχω και εγώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ολα καλα λοιπον...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ολα καλα λοιπον...
    Ήσουν στους Αγίους Αναργύρους κατά τιις 08:00 σήμερα το πρωί? Γιατί είδα ένα 636 ίδιο με το δικό σου...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! το ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 12:27
  2. ΠροσοΧη ΠροσοΧη!!!!!!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 19:32
  3. Νεοσ Ιοσ!!προσοΧη!!!
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ