Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Μεταβίβαση/σεις

Μεταβίβαση/σεις

Μέσα στο 2009 πούλησα αυτοκίνητο και μηχανή, και τα δυο με απλή εξουσιοδότηση στον αγοραστή και μέσω ΚΕΠ. Και τα δυο τα είχα δηλώσει στη φορ. δήλωση, και εξ όσων γνωρίζω τη μηχανή (600cc ) δε χρειαζόταν καν. Τέλος πάντων.
    Το θετικό είναι ότι δεν μου ήλθαν τέλη για τα δυο οχήματα αυτά να πληρώσω, θεωρητικά δηλαδή έχει ήδη γίνει η μεταγραφή τους στο taxis net. Ως εδώ καλά.
    Αυτό που με τρώει είναι αν θα πρέπει να τα ξε-δηλώσω και στη φορ. δήλωση που θα κάνουμε την άνοιξη. Και τούτο γιατί προκειμένου για το αυτοκίνητο πήρα από τον αγοραστή υπευθ. δήλωση ότι το αγόρασε, αλλά για το μηχανάκι δεν πήρα τότε (μαλακία μου που δεν τον κυνήγησα, το κατέχω).
    Συμβουλές; Το αφήνουμε έτσι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    τα μηχανάκια δεν δηλώνονται ετσι κι αλλιώς
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Συμφωνώ αλλά τώρα τι κάνω, το ξεδηλώνω;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Συμφωνώ αλλά τώρα τι κάνω, το ξεδηλώνω;
    δεν το δηλώνεις καθόλου
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Βρε το δήλωσα το 2007! Το ξεδηλώνω τώρα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Βρε το δήλωσα το 2007! Το ξεδηλώνω τώρα;
    Εγώ τα δήλωνα και τα 3 και κάποια στιγμή μου είπε η λογίστρια ότι δεν χρειάζεται. Ετσι σταμάτησαν να μπαίνουν στη δήλωση.

Ας απαντήσει και κάποιος άλλος μη κάνω κάποιο λαθος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εγώ τα δήλωνα και τα 3 και κάποια στιγμή μου είπε η λογίστρια ότι δεν χρειάζεται. Ετσι σταμάτησαν να μπαίνουν στη δήλωση.

Ας απαντήσει και κάποιος άλλος μη κάνω κάποιο λαθος.
    σωστά, δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώνονται και κανείς δε θα σε κυνηγήσει που δεν τα δηλώνεις, όμως...

το να το δηλώσεις δε βλάπτει, το αντίθετο, μόνο να σε οφελήσει μπορεί καθώς σε ενδεχόμενη πώληση του, κοτσάρεις μια υπεύθυνη δήλωση απο τον αγοραστή και έτσι δημιουργείς ένα ποθεν έσχες για το συγκεκριμένο ποσό (και το οποίο φυσικά δεν υπάρχει φόβος να στο φορολογήσουν, οπότε γιατί όχι?)

Παρόμοια θέματα

1. Ρε σεις.......
    από GyPsy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 08:38
  2. Ρε σεις ....
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2004, 12:28
  3. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2004, 16:46
  4. Μεταβίβαση Μοτοσικλέτας