καλησπερα παιδια!ειπα να γραφτω κ εγω,να κοβω καμια κουβεντα κ να λυνω καμια απορια σχετικα με το μωρο μου!εχω ενα ρ6 2006 κ οσο να ναι το ψιλοδουλευουμε κ το ταλαιπωρουμε!
καλησπερα παιδια!ειπα να γραφτω κ εγω,να κοβω καμια κουβεντα κ να λυνω καμια απορια σχετικα με το μωρο μου!εχω ενα ρ6 2006 κ οσο να ναι το ψιλοδουλευουμε κ το ταλαιπωρουμε!
Καλώς ήρθες κι εσύ!![]()
![]()
Πολύ πελατεία απόψε..![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλώς ήρθες
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Καλως ηρθες!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
αρχισε να κοβεις τις αποδειξεις για τις συνδρομες... πληρωνουν και για το 09 :rotflmao:
Καλώς ήρθες φίλε !!
Μη φοβάσαι, Yamaha είναι, αντέχει!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
ευχαριστω για το καλωσορισμα!ειμαι λιγο κουλος με τους υπολογιστες,σορρυ για την αργοπορια!τι μηχανακια παιζουν στην παρεα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
αρχισε να κοβεις τις αποδειξεις για τις συνδρομες... πληρωνουν και για το 09 :rotflmao:
Μην τρομάζεις τον κόσμο ρε! :rotflmao:
Θα τους βάλουμε για αρχή να παίξουνε λίγο στο παιχνιδάκι μας... να "χαλαρώσουνε"!![]()
Από τέτοια, πολλά και διάφορα. Σαν και το δικό σου, εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6 τι μηχανακια παιζουν στην παρεα?
![]()
safety doesn't happen by accident
ενταξει,ας παμε με το μαλακο!πως περνατε το χρονο σας?δεν ξερω για σας,εγω παντως οδηγαω μηχανη!![]()
χωρις παρεξηγηση,νομιζω πως αδικουμε τα μηχανακια αν τα διαχωριζουμε βασει ειδους,χωρας κλπ.καθε ενα εχει αλλα χαρακτηριστικα κ αυτο ειναι που γουσταρουμε!αγοραζουμε αυτο που ταιριαζει στο χαραχτηρα μας.σκεψου να ηταν ολα ιαπωνεζικα η ολα ιταλικα?
δεν ειπα πως τα γιαπωνεζακια ειναι καλυτεα η χειροτερα των ευρωπαιων,αυτη ειναι μια κουβεντα που για μενα δεν προκειται να καταληξει καπου.
απλα,ρωτησες τι μηχανακι εχei ο καθεις και σου απαντησα.να γινω πιο συγκεκριμενος λοιπον,yamaha.