Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 72

Θέμα: Κλοπή μηχανής και αντίδραση

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Κλοπή μηχανής και αντίδραση

H ερώτηση απλή...

Πως θα αντιδρούσατε αν ήσασταν μάρτυρας μια προσπάθειας κλοπής μιας μηχανής; Οχι απαραίτητα την δική σας αλλά μιας οποιασδήποτε μηχανής;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    δυσκολη ερωτηση να απαντηθει, αφου οι πραγματικες συνθηκες διαφερουν απο
    την ασφαλεια του πληκτρολογιου, οπου μπορουμε να γραψουμε για αντιδρασεις Υπερ Ηρώων..

για αρχη, σιγουρα στα καπακια τηλεφωνο στην αστυνομια..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    filos poy to klevane bradi to tdm toy katebike...
    tin epese se ayton poy eblepe..

k xipnise meta apo kana dyoro me ponokefalo ..skisimo sto kefali ..k xoris moto.

Προκειμένου για δικό μου όχημα μπορώ να κάνω άνετα φόνο.
    Για αλλουνού φωνές, τηλ αστυνομία, πέτρες, ξύλα κτλ και αν με παίρνει ακινητοποίηση, κάνα σπασιματάκι, καμιά εξάρθρωση κτλ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αυτό που είπες DUCASII είναι αλήθεια... δεν είναι λίγες οι ΄φορές που κάποιος είναι τσιλιαδόρος και ο άλλος κάνει την δουλειά.

Προσώπικά για να πώ και την δική μου γνώμη, θα καλούσα ΕΛ.ΑΣ αν δεν ήταν δική μου μηχανή (άρα θα ήμουν και πιο ψύχραιμος θεωρητικά) και μετά θα ακολουθούσα με απόσταση ασφαλείας για να λέω που είναι.

Αν ήταν δική μου... ειλικρινά δεν ξέρω... ίσως να ήμουν πολύ πιο βίαιος και δεν εννοώ με απευθείας σωματική επαφή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

κάνε διευκρινίσεις πιο συγκεκριμένες!!!!!

π.χ. αν ήταν σε ένα απομονωμένο μέρος που δεν βρίσκεται ψυχή κοντά και ο άλλος έχει όπλο αντιδράς αλλιώς από όταν είναι μέσα σε αστικό περιβάλλον που όλο και κάποιος θα σε ακούσει/δει και ο άλλος δεν έχει όπλο δεν νομίζεις????

εγώ αν με έπαιρνε (πχ όχι όπλο και απομονωμένο μέρος) θα του την έπεφτα και θα φώναζα δυνατά μπας και ακούσει κάποιος για βοήθεια και θα προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω.

αν δεν με έπαιρνε (πχ είχε όπλο) απλά θα τηλεφωνούσα αστυνομία θα φώναζα δυνατά από μακριά και θα προσπαθούσα να συγκρατήσω όσα περισσότερα χαρακτηριστικά του μπορούσα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    παιδες, η αστυνομια δεν παιζει να ερθει εγκαιρα, ουτε με σφαιρες (εξκιουζ δε παν)...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    i kaliteri fasi paidia ...

sta limanakia..
    exoyme parei podilato(thalasis) kai kanoyme tsarkes me to gampro moy..
    kai xafnika moy leei..

RE MALAKA MAS KLEBOYNE TO PAPAKI :rotflmao: :rotflmao:

KAI TON EBLEPAME TO MOYRGO NA SPAEI TIMONOPLAKES K TIMONI PANO KAI MEIS KANAME PODILATO SA NA MAS EPIASE KOPSIMO K FONAZAME..

:rotflmao:

TELIKA DE PROLABAME K PAROLES TIS FONES MAS GRAFANE STH TSAPOY TOYS K OI YPOLOIPOI...

K TO PAPI petaxe..

alla o typakos itan o valentino ptosi kai pige k trakare me to papi tin epomeni mera emeine k anesthitos ton tsakosane..k pirame k to gigelo piso leme ..itane k to r tote me carb piso leme k olosomi zebring.. :rotflmao:

ere gelia poy kaname..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Προκειμένου για δικό μου όχημα μπορώ να κάνω άνετα φόνο.
    Φόνο για ένα ματσο πλαστικά και σίδερα;

Στο προαυλιο της φυλακής δεν οδηγιέται η μηχανή
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οχι, αλλα παιζει καβαλημα, νεβερδελες...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Και η κακή φάση...
    Ο συννονόματός μου και συντοπίτης μου μόλις έχει αγοράσει ένα LC4 (ή 8 μάλλον, δε θυμούμαι καλά) προ πεκαετίας και το έχει παρκάρει απόγευμα (εργάσιμη) κάτω από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του στην Καλλιθέα και εμείς πίνουμε καφέ στο μπαλκόνι (5ος όροφος). Ξάφνου πετάγεται και κοιτάει κάτω ένα καθίκι να προσπαθεί να κατσαβιδιάσει το τιμόνι. Ουρλιάζει και τρέχει κάτω τις σκάλες! Εγώ συνεχίζω να φωνάζω από το μπαλκόνι και από το ασύρματο παίρνω το 100.
    Κόσμος περνούσε δίπλα από το περιστατικό και κανείς δεν έκανε το παραμικρό! Ούτε και οι καταστηματάρχες που ήταν 2-3 μέτρα από το λαμόγιο!
    Ο φίλος μου έφτασε κάτω και έστρωσε στο κυνήγι τον κλέφτη (ο οποίος επί τουλάχιστον 1 λεπτό δεν είχε πτοηθεί καθόλου, ων επί το έργον!) αλλά δεν τον έπιασε, του ξέφυγε στη Δαβάκη...
    Αδιαφορία και φόβος για όλους...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Φόνο για ένα ματσο πλαστικά και σίδερα;

Το ξέρω αλλά δε νομίζω να συγκρατηθώ αν -χτύπα ξύλο- αν!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Aν σε παίρνει του ρίχνεις ένα χεράκι.

Αν δεν σε παίρνει, παίρνεις ποπκορν και χαζεύεις.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    . Ουρλιάζει και τρέχει κάτω τις σκάλες! Εγώ συνεχίζω να φωνάζω από το μπαλκόνι και από το ασύρματο παίρνω το 100.
    Δεν χρειαζόταν να φωνάζετε.
    Αν απλά κατεβαίνατε κάτω και οι δύο ήρεμοι -καλώντας το 100 συνάμα- θα τον είχατε τσιμπήσει χωρίς να ιδρώσετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν χρειαζόταν να φωνάζετε.
    Αν απλά κατεβαίνατε κάτω και οι δύο ήρεμοι -καλώντας το 100 συνάμα- θα τον είχατε τσιμπήσει χωρίς να ιδρώσετε.
    Ή θα βρίσκαμε μονάχα το πεζοδρόμιο.
    Πρέπει να ήθελε μερικά δεύτερα ακόμα για να το βουτήξει...μέχρι και τα καλώδια της μίζας είχε ανοίξει!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορα μηχανης και εφορια
    από famicom86 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2008, 13:41
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 08:46
  3. Κλοπη μηχανης CB 400
    από giorgosstamatis στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 18:56