Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Πτωση με Hornet 08

Unhappy Πτωση με Hornet 08

Παιδια σημερα μετα απο 600 χιλιομετρα (πολυγυρος-Αθηνα) κοντα στο τελος της διαδρομης ειχα μια εντελως ακυρη πτωση με το μηχανακι, σε ενα κρασπεδο.

Με λιγοτερα απο 5κμ την ωρα βεβαια αλλα η μηχανη επαθε ενα στραβωματακι στα πλαγια του ψυγειου απο το πεσιμο και το φλασακι το μπροστα πλεον κρεμεται, δεν φαινεται να εσπασε κατι... Σαν κουμπωτο μου φαινεται παρολο που με προσπαθειες δεν μπαινει.

1. Να παω στην αντιπροσωπια να το αλλαξω ? Η να δοκιμασω καμια δυνατη κολλα μπας και γινει κατι ? (το φλας αναβει κανονικα)... Αν ειναι να το αλλαξω θα χρειαστω κατι "ψιλα" η θα μου ζητησουν κανα 100ρι και θα λυποθυμησω

2. Σχετικα με το ψυγειο μου βουλιαξε λιγο στα πλαγια θα ηταν οικονομικο να το αλλαξω ? Ποσο παει πχ ? (οχι οτι εχει προβλημα στη λειτουργια του αλλα να μη φαινεται στραβο θα ηθελα)

Παιδια τις γνωσεις σας... Πικρα πικρα πικρα πικρα

Υγ.
    Μιας εβδομαδας μηχανη ρε γαμωτο, η στεναχωρια μου δεν περιγραφεται...

Ευχαριστω.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Πτωση με Hornet 08

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Μιας εβδομαδας μηχανη ρε γαμωτο, η στεναχωρια μου δεν περιγραφεται...

φιλε, μην στεναχωριεσαι ρε συ

κοιτα να χαρεις την μηχανη σου..

1-2 στραβα μην σε χαλανε, θα τα φτιαξεις

το ψυγειο χωρις να ξερω τιμη για το μηχανακι σου, καλητερα επισκευη αν παιρνει,
    αντι αντικατασταση, καθως τα ψυγεια εχουν υψηλο κοστος
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Φίλε μου συμβαίνουν καμοιά φορά γι΄αυτό μην σε παίρνει από κάτω.

α) Σε ότι αφορά το φλασάκι καινούριο βγαίνει περίπου στα 45? μαμά (στο hornet που είχα αν κρέμαγε,από κανά πόδι συνεπιβάτη, πήγαινε για αλλαγή).

β) Τώρα με το ψυγείο δεν θυμάμαι τιμή αλλά κάνει τζιζ., αν δεν έχεις προβλήματα - διαροές κτλ
    άστο πάνω ως έχει και κάποια στιγμή το αλλάζεις.

Θα δείς αν αλλάχτούν το μωρό σου θα ναι και πάλι καινούριο.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον, το πρωτο πραγμα που σκεφτικα ειναι μηπως αρπαξε και κανα τιμονι η (ακομα χειροτερα) πλαισιο, αλλα οι φιλοι μου εδω μου λενε οτι με πτωση απο τα 5κμ δεν παιζει κατι τετοιο. Το τσεκαρα και εγω οπως μπορουσα φυσικα.

Με το φλασακι... παιρνω πενσα και παω να το φτιαξω, αυτα ειναι μικροπραγματα....

Και παλι ευχαριστω

Φίλε χρόνια πολλά καταρχάς, και αυτό να εύχεσαι και εσύ για εσένα, και όχι για τα σίδερα.

Δεύτερον, όπως με οτιδήποτε καινούργιο, το πρώτο χτύπημα πονάει πολύ, το δεύτερο λιγότερο, μέχρι που φτάνεις στο σημείο να απολαμβάνεις την ΟΔΗΓΗΣΗ και όχι το μέσο.

Όταν (που ΘΑ) φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα με θυμηθείς.

# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Φίλε Χρόνια Πολλά κι από εμένα, κι ένα αστείο να σε φτιάξω: Τα θηλυκά και οι μηχανές έχουν πίκρες και χαρές.
    Κάποτε θα το θυμάσαι και θα αναρωτιέσαι άν άξιζε η πολλή στενοχώρια. Εντάξει όλους μας χαλάει η στραβή αλλά ειδικά στην εποχή μας οι άνθρωποι γύρω μας έχουν μεγάααλα προβλήματα. Καλή συνέχεια

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    φιλε εγω πριν απο κανα δυο μηνες ειχα ακριβως την ιδια περιπτωση με σουπερφορακι, μονο που εμενα δεν μου επεσε με 5 χλμ, αλλα σε σταση!!

το φλασακι δεν εσπασε, πιο πολυ "κοπηκε" στα δυο. βαλε αρκετη λογκο, εγω το πασαλειψα λιγο και χωστο δυνατα να κουμπωσει εκτος και αν εχει κοπει ετσι που δεν μπορει. αλλιως κρατα το κανα δυο λεπτα με το χερι και μαλλον θα σου κρατησει. ξεραινεται γρηγορα η κολλα αυτη. δεν εχω δοκιμασει να το κουνησω ακομα φοβουμενος μη ξαναπεσει αλλα με την αντισταση του αερα μια χαρα τα καταφερνει. εχω παει και με 150 και δεν εχει κουνηθει ρουπι. και επισης δεν φαινεται καν οτι ειναι με λογκο. πρεπει να σκυψεις πολυ κοντα για να δεις τις κολλες

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Χρονια πολλα!!!!
    Μην αγχονεσαι.....μια χαρα ειναι η μηχανη....ολα ψυχολογικα ειναι.

Να δεις που για λιγο καιρο θα νομιζεις οτι τραβαει κιολας .

Φτιαξε το φλασακι (τα αφτερμαρκετ ειναι πιο φτηνα) και μην χολοσκας για το ψυγειο.

αν ειχε ζημια θα στο εδειχνε μονο του. Αν παλι θες να το αλλαξεις απο Εbay βρισκεις τα παντα!!!!

Χρονια πολλα φιλε...μην φοβασαι οτι εχει στραβωσει,αν στραβωναν ετσι τοτε θα ειχαμε μεγαλο προβλημα...λοιπον,αν εχεις παιδεια παρε μια μερα την uhu απο τα χερια τους και θα με θυμηθεις... να με βρισεις με το που το καβαλησεις!Κανε οτι σου ειπε ο φιλος απο πανω αλλιως κοιταξε σε καμια μαντρα με ανταλλακτικα,μπορει να βρεις και ψυγειο ετσι...

Χροννια πολλα και σε εσας και παντα ορθιοι...

Thanx.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Κατ' αρχήν χρόνια πολλά φίλε.

Και κατά δεύτερον,καινούργια μηχανή είναι,ένα καινούργιο φλασάκι το αξίζει.Για το ψυγείο...αν φτιάχνεται,χωρίς προβλήματα στη λειτουργία του,η ζημιά δεν θα σε πονέσει ιδιαίτερα οιικονομικά.

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

"αν φτιάχνεται,χωρίς προβλήματα στη λειτουργία του,η ζημιά δεν θα σε πονέσει ιδιαίτερα οιικονομικά."

Φυσικα και το αξιζει το καινουργιο φλασακι... μην ακουσω κανα 100ρι ομως γιατι ηδη το ταμειον ειναι μειον :P

Αν μπορεις να γινεις ποιο συγγεκριμενος θα ημουν υποχρεωμενος για το ψυγειο... δεν καταλαβα οπως το εγραψες, γιαυτο

Το βαθουλωμα ειναι ενα εκατοστο στο πλαι του και δεν φαινεται και τοσο. λειτουργει κανονικα και ετσι οπως ειναι... απλα θα ηθελα να μην το βλεπω στραβο...

Κανα 100ρι ? 200ρι ? 300ρι ?

Υγ. ξερω θα μου πεις "τραβα ρωτα ρε φιλε σε ενα μαστορα" ελα ομως που ειναι ολα κλειστα και εχω περιεργεια :P :P :P :P :P :P :P

Μακάρι να είναι η χειρότερή σου πτώση αυτή φίλε..

Χρόνια πολλά και μην ανησυχείς.. όλα θα φτιαχτούν!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    http://zsf-motorrad.de/index.php
    Was ist dieses?

Glückliches Weihnachten

Παρόμοια θέματα

1. Ζ75008 η hornet 08 ?
    από X VaGGoS LiV στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2010, 08:20
  2. Προβλημα με hornet 08
    από georgefr στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7