Τι, θέλετε κι άλλα ?
![]()
![]()
![]()
Τι, θέλετε κι άλλα ?
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
welcome to the club...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
5 μέρες ακούνητο έμεινε το μπουρδέλοΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
welcome to the club...![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Κανένα αξεσουάρ την έκανε τη δουλειά ή όχι. Η γραμμή που δεν διακόπτεται από τον διακόπτη του τιμονιού μήπως είχε κανένα αξεσουάρ ανοιχτό; Καλή τύχη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Κανένα αξεσουάρ την έκανε τη δουλειά ή όχι. Η γραμμή που δεν διακόπτεται από τον διακόπτη του τιμονιού μήπως είχε κανένα αξεσουάρ ανοιχτό; Καλή τύχη.
Μάλλον για κρύο το κόβω.. το μόνο "αξεσουάρ" που έχει πάνω είναι το ηλεκτρικό roadbook αλλά αυτό είναι εδώ και μήνες... Εκτός αυτού η μηχανή ήταν παρκαρισμένη.
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Εμένα πριν 2 μέρες, μετά βέβαια από 3μιση χρόνια λειτουργίας.
Ρώτησα για την YASA που φοράει κανονικά, αλλά όταν άκουσα την τιμή τους ειπα YASAS.
168ευρά τους λείπανε.
Τελικά πήρα μία άλλη με 87
επιδημια εχει πεσει;;;
και σε εμενα εκανε κατι κουλα της τελευταιες μερες ειδικα τα πρωϊνα
μαλλον ειναι στα τελειωματα της!!!
sas τι εβαλες;
Μηπως σου ειπανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ;;;;Εδω στην αντιπροσωπεια της ΚΤΜ Πατρα δινουν την Yuasa και μαλιστα made in Japan με 120ευρω......Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Εμένα πριν 2 μέρες, μετά βέβαια από 3μιση χρόνια λειτουργίας.
Ρώτησα για την YASA που φοράει κανονικά, αλλά όταν άκουσα την τιμή τους ειπα YASAS.
168ευρά τους λείπανε.
Ακουστε και τη δικη μου ιστορια(μαλλον το κρυο τελικα φταιει σε ολους μας)...
Πριν τρεις μερες πεσανε τα πρωτα ΚΑΛΑ χιονια περιξ της Πατρας.Ψιλιαστηκα οτι "μηπως ρε συ..." οσον αφορα μπαταρια...Παταω λοιπον τη μιζα...ξαναπαταω...ξανα...και ξανα...τιποτα...Γμτ λεω!!!Παμε για μπαταρια.Παω στον αντιπροσωπο,μου δανειζει το φορτιστη της Yuasa για τις μπαταριες της(70ευρω αγορα εχει-μαλλον αξιζει),τον βαζω στη πριζα συνδεω μπαταρια,αφηνω ενα βραδυ επι 7ωρο και ΝΟΥΑΛΑ...Απλα χαϊδεμα στη μιζα και ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο πριν...Δοξα τον Κυριο...
Το παραθετω μπας και γλυτωσουμε κανα φραγκο απο μπαταριες καινουριες(χωρις λογο).
Υ.Γ.Τωρα...αν θα το ξανακανει...who knows...ελπιζω no.Προς το παρον μια χαρα![]()
Η αυθεντική που δίνει η ΚΤΜ έχει γύρω στα 200 ενώ η YUASA 110 - στο συνεργείο μου το είπανε δηλ, και τον εμπιστεύομαι 100%.
Θα πάω αύριο και βλέπουμε..![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Μα αυτή που φοράει από την ΚΤΜ ρε νίκο ΥUASA είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Η αυθεντική που δίνει η ΚΤΜ έχει γύρω στα 200 ενώ η YUASA 110 - στο συνεργείο μου το είπανε δηλ, και τον εμπιστεύομαι 100%.
Θα πάω αύριο και βλέπουμε..![]()
Ούτε επιγραφή δεν έχει....., αλλά από τη στιγμή που δεν είχα χρόνο να κάνω έρευνα αγοράς καλά να πάθω....(ο nik0s λέει ότι κάνει 110 και επομένως αξίζε να δώσω 20 ευρά παραπάνω)Αρχικά δημιουργήθηκε από panos26
επιδημια εχει πεσει;;;
και σε εμενα εκανε κατι κουλα της τελευταιες μερες ειδικα τα πρωϊνα
μαλλον ειναι στα τελειωματα της!!!
sas τι εβαλες;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .... καλά δε μου έμεινε άντερο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
... αλλά όταν άκουσα την τιμή τους ειπα YASAS.
Η "μαμά" μπαταρία είναι όντως τόσο ακριβή γιατί είναι τεχνολογίας AGM (Absorbent Glass Mat), και στο Adventure δε μπορείς να βάλεις ούτε συμβατική με υγρά, ούτε με υγρά κλειστού τύπου, ούτε με GEL. Ο λόγος είναι ότι η μπαταρία βρίσκεται υπό κλίση, οπότε οι πλάκες της δε θα είναι βυθισμένες πλήρως. Οποιαδήποτε μπαταρία άλλης τεχνολογίας εκτός από AGM θα έχει πρόβλημα...
To talk without thinking is to shoot without aiming...
Ενας φορτιστής μπορεί να σώσει την κατάσταση τέτοιες μέρες με πολύ κρύο.Αν τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα και χρειάζεται νέα μπαταρία ρίξτε και μια ματιά στην Odyssey.Τις φερνει η Τouratech ΜΑΚΑΝ στην Ελλάδα.Τσιμπάνε λίγο αλλά αξίζει τον κόπο γιατί κρατάνε χρόνια.
Και μια ματιά εδώ για φτηνές και καλές μπαταρίες![]()
http://www.louis.de/_30f50f9daa2dbdd...2&topic=rubrik
Δλδ έχω κάνει μάλλον μαμακίαΑρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
Ο λόγος είναι ότι η μπαταρία βρίσκεται υπό κλίση, οπότε οι πλάκες της δε θα είναι βυθισμένες πλήρως. Οποιαδήποτε μπαταρία άλλης τεχνολογίας εκτός από AGM θα έχει πρόβλημα...![]()
και κάτι που παρατήρησα.
Αλλάζω την μπαταρία το Σάββατο και την Κυριακή παρατηρώ ότι δεν έχω φώτα πορείας.
Αλλάζω λάμπα την Δευτέρα και όλα οκ.
Χθες πάω δουλειά τα φώτα μια χαρά......φεύγω το βράδυ να γυρίσω σπίτι.....πάλι καμμένα τα πορείας.....
Λογικά από μπαταρία δεν είναι, όμως όλα αυτά παρουσιαστήκανε αφού την άλλαξα![]()
αγορακια..
η μπαταρία του σδουκα είναι διαφορετική απο του αντβεντσουρ?
γιατι ο φιλος που πηρε το μηχανακι μου και αλλαξε πριν λιγο καιρό μπαταρία...
πληρωσε 90 ε.