άμα πάρεις τηλεφωνο θα μάθεις ....![]()
ηλεκτροστατικη ρε Πανουλη.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
δεν ξερω ακομα ρε Χρησταρα...αλλα μαλλον θα παμε για φουρνου...γιατι μου ειπανε οτι η ηλεκτροστατικη και πιο γρηγορα ''σπαει" και ειναι πιο ευαισθητη...και εκεινο το σημειο τρωει συχνα κλωτσιες...κατσε να βρω τον μαστορα και θα το συζητησουμε επι τοπου...θενξ ενιγουεηηηηηηη...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
ηλεκτροστατικη ρε Πανουλη.
![]()
pare re mlk ena mauro markadoro kai vapstoΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Οτι λεει ο τιτλος...ειναι κανενας σας η ξερει κανεναν βαφεα να βαψουμε μαυρα τα πισω μαρσπιε του busa???μερσι μποκου...
![]()
ρε μαλακα αν ειναι να το κανω σαν τα μουτρα σου η σαν το μηχανακι σου καλυτερα να το πεταξω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
pare re mlk ena mauro markadoro kai vapsto
τα μαρσπιε βγαινουν την δευτερα λεμε...![]()
peta to na pareis kana sovaro mixanakiΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε μαλακα αν ειναι να το κανω σαν τα μουτρα σου η σαν το μηχανακι σου καλυτερα να το πεταξω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα μαρσπιε βγαινουν την δευτερα λεμε...![]()
![]()
![]()
Η ηλεκτροστατική είναι πιο ευαίσθητη??Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ξερω ακομα ρε Χρησταρα...αλλα μαλλον θα παμε για φουρνου...γιατι μου ειπανε οτι η ηλεκτροστατικη και πιο γρηγορα ''σπαει" και ειναι πιο ευαισθητη...και εκεινο το σημειο τρωει συχνα κλωτσιες...κατσε να βρω τον μαστορα και θα το συζητησουμε επι τοπου...θενξ ενιγουεηηηηηηη...
![]()
![]()
![]()
Δε νομίζω....![]()
![]()
Στείλε πμ στον Keleytis![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν ειπα οτι ξερω...φανταζομαι οτι εννοουσαν οτι επειδη ειναι ευαισθητο σημειο οπου θα γινει η βαφη λογω των συχνων ''χτυπηματων'' ισως να ειναι καλυτερα η φουρνου...τεσπα...στην βραση κολλαει το σιδερο...γρατΣιε ανκε α τε Βυρωνακο...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η ηλεκτροστατική είναι πιο ευαίσθητη??![]()
![]()
Δε νομίζω....![]()
![]()
![]()
.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
...γρατΣιε ανκε α τε Βυρωνακο...![]()
toto skulatsi![]()
Το ξαναλεω.Ηλεκτροστατικη.Το πολυ πολυ να ζητησεις διπλη επιστρωση.Η αλλη σου επιλογη ειναι η ανοδιωση.Βαφη φουρνου my ass.Μολις πατησει ποδι ξεφλουδησε.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ειπα οτι ξερω...φανταζομαι οτι εννοουσαν οτι επειδη ειναι ευαισθητο σημειο οπου θα γινει η βαφη λογω των συχνων ''χτυπηματων'' ισως να ειναι καλυτερα η φουρνου...τεσπα...στην βραση κολλαει το σιδερο...γρατΣιε ανκε α τε Βυρωνακο...![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related