Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: agora motosikletas

agora motosikletas

paidia kalispera kai xronia polla!!!eimai kainourgios sto forum kai 8a i8ela thn gnwmh sas.8elw na agorasw mia mhxanh kai eimai se dilimma.arxika epsaxsa to kawasaki versys to opio to xserw san mhxanaki.gnwrizw diladi kai ta iper kai ta kata.prox8es eida tixaia sto dromo to suzuki 650 s kai 8a i8ela thn gnwmi sas giati den xserw tipota gia afto to mhxanaki!!!!opoios mporei na me boi8isei 8a tou eimai ebgnomon!!!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΚΑλωσΗρθες ! το SUZUKI ποιο?
    Accipere quam facere praestat injuriam

sorry mou xsefige to bandit 650 s

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosanavra
    Το Bandit είναι μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες... Προτίμησέ το έναντι του Versys.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

me endiaferei na einai axsiopisto kai na mhn bgazei problimata

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Το ληστή ούτε συζήτηση ανάμεσα στα δύο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosanavra
    Ξέρεις τα υπέρ και τα κατά του versys το οποίο είναι καλό δυνατό και αξιόπιστο, όμως και το bandit
    μια χαρά μηχανή είναι επίσης αξιόπιστο!

Εγώ θα ρωτήσω εσένα τί σου αρέσει πιο πολύ από αυτά τα δυο που αναφέρεις?

Υ.Γ. Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά!

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Φιλέ ο καθένας θα σου πει το μακρύ το και το κοντό του και άκρη δεν θα βγάλεις . Πάνω δεξιά λέει search , βάλε λέξεις κλειδιά versys και bandit , παράγγειλε σουβλάκια και ξεκινά διάβασμα . Το μοτο.γρ παρά τα στραβά του παραμένει καλή πηγή πληροφόρησης και γνώσης και ότι διαβάσεις θα το βρεις ενδεχομένως μπροστά σου αργότερα. Πρόκειται γενικά για δύο καλές μοτοσυκλέτες , από τις πιο φτηνές στην κατηγόρια τους η κάθε μία χωρίς να έχει παρουσιάσει καμιά κάποιο συχνό πρόβλημα .Διαφέρουν όμως αρκετά στο κινητήρα με το versys δικύλινδρο να είναι "θεωρητικά" πιο οικονομικό σε κατανάλωση , φτηνότερο σε servive , με καλύτερα ροπεσ χαμηλά, ελαφρύτερο και πιο εύκολο στην πόλη . Το Bandit σαν 4κύλινδρο είναι πιθανότατα πιο ενεργοβόρο , λογικά θα έχει πιο ακριβό σερβις και είναι σιγουρα βαρύτερο , όχι τόσο λόγο κινητήρα άλλα λόγω πλαισίου .Προσωπικά στο βερσυς με ενοχλεί η αισθήση φτήνοκατασκευής που μου αφήνουν όλα τα kawa ενώ στο bandit το βάρος του και ο όγκος του .

Μετά απο χρόνια ενασχόλησης έχω καταλήξει πως το νούμερο ενα κριτήριο για κάθε αγοραστή πρέπει να είναι ο κινητήρας και μετά όλα τα αλλά . Αν θες δηλαδή έναν , 2 , ή 4 κυλίνδρους με ότι η κάθε διαταξή συνεπάγεται .

Εδώ και καιρο , μια και η μαμα HONDA δεν θέλει να βγάλει ένα αντρικό V2 στριτάδικο , λοξοκοιτάω το καινουριό er6 F . Είμαι φαν των 2 κυλίνδρων και μια και V2 δεν βρίσκω μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ . Για κοίτα το και εσύ ....

Α και καλή χρονια ...
    Modenas Kriss 125

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    το μπαντιτ χωρις 2η σκεψη!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ναι ναι το bandit μονο χωρις σκεψη!!!!τι εννοεις γιατι????στο εξηγησαν ολοι οι παραπανω....γιατι ΕΤΣΙ χαχαχαχαχαχαχαχ....

φιλε και τα 2 μηχανακια ειναι πολυ καλα για αρχαριο οδηγο.Και τα 2 εχουν ψηλα το κεντρο βαρους τους (εμενα δε μου αρεσει αυτο) και τα 2 ειναι τιμια σε αυτα που προσφερουν για την τιμη που εχουν.Δεν βγαζουν προβληματα δεν εχουν πολυ γκαζι ειναι οικονομικα.Πρωσοπικα δεν μου αρεσει καθολου το τιμονι και η θεση οδηγησεις του bantit οπως δε μου αρεσει το ποσο ψηλο ειναι το versys και η κατανομη του βαρους του (δεν ειναι για το δικο μου σωματοτυπο -μια φορα το οδηγησα) εγω δεν θα επαιρνα.....καμμια απο τις 2.Ψαξε λιγο περισσοτερο αυτο που λεω σε ολους πηγαινε και ρωτα μαθε , ανεβα πανω τους κατσε δες πως ειναι το τιμονι τα μαρσπιε.Υπαρχουν πολλες αξιολογες μοτοσυκλετες στο χωρο με τα ιδια λεφτα πανω κατω με η χωρις abs και γινοντε και προσφορες.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Προσωπικά στο βερσυς με ενοχλεί η αισθήση φτήνοκατασκευής που μου αφήνουν όλα τα kawa ενώ στο bandit το βάρος του και ο όγκος του .
    πολυ καλο το ποστ σου αλλα θα διαφωνησω μονο στο παραπανω σημειο. πρωτον δεν εχουν ολα τα καβα "αισθηση φτηνοκατασκευης" (αν και το versys που εχω και ενα τετοιο, εχει αυτη την αίσθηση) και δευτερον το bandit ενω ειναι κατα τα αλλα ενα αξιολογο μηχανακι μου αφήνει ακριβως την ιδια αισθηση που περιγραφεις επι 10.... η πιο φτηνοκατασκευη ever απο μηχανακι.... απο λεπτομεριες μεχρι κολλησεις βαφη κτλ.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    by the way μην ακους κανενα και παρε αυτο που σου αρεσει πρωτα απο ολα. ειδικά κατι ποστ τυπου "παρε αυτο ασυζητητί" ειναι για καφενειακες συζητησεις της πλακας (τυπου "μη παρεις ποτε honda" )

File tha akoyseis 1002 apopseis opws eipe k enan filos pio panw o kathenas to makry k to konto toy!!!!
    Egw exw ena SUZUKI FX125 edw kai 7 xronia k oydepote m dhmioyrghse problhma.. h SUZUKI bgazei aksiopista mhxanakia.. To thema einai oti mhxanh k na pareis otan th blepeis na niwtheis omorfa kai na s anebazei th psuxologia tote tha aksizei ola ta eyrw poy tha spatalhseis gia xarh ths!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sea_dweller
    File tha akoyseis 1002 apopseis opws eipe k enan filos pio panw o kathenas to makry k to konto toy!!!!
    Egw exw ena SUZUKI FX125 edw kai 7 xronia k oydepote m dhmioyrghse problhma.. h SUZUKI bgazei aksiopista mhxanakia.. To thema einai oti mhxanh k na pareis otan th blepeis na niwtheis omorfa kai na s anebazei th psuxologia tote tha aksizei ola ta eyrw poy tha spatalhseis gia xarh ths!!!
    TORA TI NA TOY PEIS AYTOYNOY..

:hypnotize

pire ena papaki..to kratise 7 xronia..de toy bgale problima..KAI H SUZUKI BGAZEI AXIOPISTA MHXANAKIA..

mh gamiso ego..leo na pao na xyso to S sto rezerboyar moy...eimai sigoyros oti kati allo einai apo kato..den exigite allios.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    leo na pao na xyso...
    Γράφτο το ρημάδι με κάππα-σίγμα και ψαχνόμαστε μωρέ..!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Agora motosikletas...help
    από elsa στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2013, 22:21
  2. agora metaxirismenis mixanis
    από lari9 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 18:01
  3. agora kranous apo ekspteriko
    από wild_cat/anima στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 23:56
  4. Boh8eia gia agora enduro! (confused)
    από xalaros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 18:44
  5. Agora Honda CB-1 400
    από MARK στο forum Honda CB series