Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Εν Ελλαδι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1

Εν Ελλαδι...

Καθως χαζευα στο νετ βρηκα αυτο....

http://www.youtube.com/watch?v=eKud5HbYaZE

Πως συμπεριφερονται τα αυτοκινητα τιποτα καινουργιο...Αλλα και εμεις ωρες ωρες ειμαστε @!#%$^%#...

When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Εν Ελλαδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Αλλα και εμεις ωρες ωρες ειμαστε @!#%$^%#...
    εμεις???
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Re: Re: Εν Ελλαδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εμεις???
    Mε τα μηχανακια.......
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Re: Re: Εν Ελλαδι...

Μέτρησε...αλλά δεν ειναι για γελια...για να βαλουμε τα κλαματα ειμαστε....

Δυστυχως ομως ο Έλληνας/ίδα δε δάμαζεται και δε συμορφώνεται για κανέναν...μα για κανέναν λόγο.
    Οποτε το χωνευουμε,προσέχουμε,μαντεύουμε και ζουμε με αυτο.
    Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..

Re: Re: Re: Εν Ελλαδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zx400
    Μέτρησε...αλλά δεν ειναι για γελια...για να βαλουμε τα κλαματα ειμαστε....

Δυστυχως ομως ο Έλληνας/ίδα δε δάμαζεται και δε συμορφώνεται για κανέναν...μα για κανέναν λόγο.
    Οποτε το χωνευουμε,προσέχουμε,μαντεύουμε και ζουμε με αυτο.
    Σιγουρα δεν ειναι για γελια και συνφωνο με αυτα που λες.Ο φιλος του βιντεο ειναι ολιγον επιθετικος στην οδηγηση του και ως προς τα μηχανακια...Θελει να φτανει πρωτος στο φαναρι...Γιαυτο λεω οτι η με αυτοκινητα η με μηχανακια ειμαστε ωρες ωρες κουκουρουκου...Αν ηθελε να φτιαξει ενα τετοιο βιντεο κατα την γνωμη μου θα επρεπε να πηγαινει πιο χαλαρα και οχι σφηνες και εγωισμους προς τους αλλους ετσι πιστευω χανει το δικιο του και γινετε αυτος ο καγκουρας...Φιλικα
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

βασικα μετρησα ενα σωρο μαλακιες που εκανε ο τυπας με το βιντεο...με κορυφαια να κραζει καποιον που ναι μεν κανει διηθηση αλλα το κανει προσεχτικα γιατι δεν γουσταρει/φοβαται...η μηπως οτι κραζει καποιον που κανει δεξια χωρις φλας και κανει και αυτος το ιδιο αλλαζοντας τιραντες.....εεεεε...λουριδα....εεεεεε....λωριδα...να του πει καποιος οτι ο δρομος δεν ανηκει σε αυτον...αν και φοβαμαι οτι συντομα οτι ετσι οπως πηγαινει θα το εχει στο σφιχταγγκαλιασμα...για το οτι τα αυτοκινητα κανουν οτι θελουν και γουσταρουν ειναι πασιγνωστο...απορω πως δεν εκραξε και καναν ταριφα που σταματησε αποτομα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    με κορυφαια να κραζει καποιον που ναι μεν κανει διηθηση αλλα το κανει προσεχτικα γιατι δεν γουσταρει/φοβαται
    Μη γουστάρεις/φοβήσου χωρίς να εμποδίζεις τους γρηγορότερους.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Μη γουστάρεις/φοβήσου χωρίς να εμποδίζεις τους γρηγορότερους.
    βρισκεσε στην πολη...και ειναι διηθηση απο την δεξια πλευρα...αν βιαζεσε και εισαι μαγκας υπαρχει και η αριστερη...οπως και εκανε...ασχετα αν ισως να εσκαγε σε ενα αλλο μηχανακι ετσι οπως βγηκε...

Δείχνει απλά οδηγική παιδεία και σεβασμό προς τον συνοδηγό, όταν παραχωρείς προτεραιότητα εκεί που πρέπει κι όχι εκεί που λέει ο νόμος. Δεν καταλαβαίνω γιατί να επιμένεις και να μην κάνεις στην άκρη, αν είσαι πιο αργός. Ας φάει το κεφάλι του ο άλλος. Εσύ (όχι εσύ προσωπικά) μην τον καθυστερείς. Εγώ, τουλάχιστον, έτσι λειτουργώ.
    Life begins at 45°.

Δείχνει απλά οδηγική παιδεία και σεβασμό προς τον συνοδηγό, όταν παραχωρείς προτεραιότητα εκεί που πρέπει κι όχι εκεί που λέει ο νόμος. Δεν καταλαβαίνω γιατί να επιμένεις και να μην κάνεις στην άκρη, αν είσαι πιο αργός. Ας φάει το κεφάλι του ο άλλος. Εσύ (όχι εσύ προσωπικά) μην τον καθυστερείς. Εγώ, τουλάχιστον, έτσι λειτουργώ.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πλακα μας κανεις???οδηγηκη παιδεια και σεβασμος να κανεις διηθηση και σφηνες???που ειδες νομιμη κινηση σε ολο το βιντεακι???ασε που αν προσεξεις οτι και η αριστερη πλευρα ειναι κολλημενη και ανοιγει με το που κανει κινηση προς τα αριστερα...καταλαβαινεις οτι αν ο μπροστα παταγε φρενο να χωθει καπου για να κανει χωρο μπορει να τον χτυπαγανε η να επεφτε ο παπαρας πισω του...

αυτο να παραχωρεις προτεραιοτητα το κανω και εγω συνεχεια...αλλα οταν μου δωθει η ευκαρια με ενα ανοιγμα...οχι ομως να ανακοψω την πορεια μου και να κινδυνεψω...

υ.γ. και σεβασμος ειναι να μην πιεζεις καποιον που δεν το εχει οσο εσυ να σκεφτετε και να συμπεριφερετε σαν εσενα...γιατι θα κινδυνεψει ενω εσυ οχι...εγω αυτο που λες το λεω εγωισμο...
    υ.γ. 2 και βεβαια οδικη παιδεια σημανει να τηρεις κατα γραμμα τον ΚΟΚ...κατι που δεν κανει κανεις μας...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    βασικα μετρησα ενα σωρο μαλακιες που εκανε ο τυπας με το βιντεο...με κορυφαια να κραζει καποιον που ναι μεν κανει διηθηση αλλα το κανει προσεχτικα γιατι δεν γουσταρει/φοβαται...η μηπως οτι κραζει καποιον που κανει δεξια χωρις φλας και κανει και αυτος το ιδιο αλλαζοντας τιραντες.....εεεεε...λουριδα....εεεεεε....λωριδα...να του πει καποιος οτι ο δρομος δεν ανηκει σε αυτον...αν και φοβαμαι οτι συντομα οτι ετσι οπως πηγαινει θα το εχει στο σφιχταγγκαλιασμα...για το οτι τα αυτοκινητα κανουν οτι θελουν και γουσταρουν ειναι πασιγνωστο...απορω πως δεν εκραξε και καναν ταριφα που σταματησε αποτομα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

+ 1............

πλακα μας κανεις???οδηγηκη παιδεια και σεβασμος να κανεις διηθηση και σφηνες???που ειδες νομιμη κινηση σε ολο το βιντεακι???
    Ξέχασα. Εδώ είστε όλοι P.C.

αυτο να παραχωρεις προτεραιοτητα το κανω και εγω συνεχεια...αλλα οταν μου δωθει η ευκαρια με ενα ανοιγμα...οχι ομως να ανακοψω την πορεια μου και να κινδυνεψω...
    100% σωστό. Αλλά δε νομίζω ότι κινδυνεύεις ιδιαίτερα με 5 χλμ/ώρα. Η συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα δεν είναι τέτοια. Υπήρχε άπλετος χώρος σε αρκετά σημεία, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει καν.

υ.γ. και σεβασμος ειναι να μην πιεζεις καποιον που δεν το εχει οσο εσυ να σκεφτετε και να συμπεριφερετε σαν εσενα...γιατι θα κινδυνεψει ενω εσυ οχι...εγω αυτο που λες το λεω εγωισμο...
    Σωστό κι αυτό. Αλλά όταν είσαι κανά μισάωρο πίσω από τέτοιο τύπο και χαζεύει το τοπίο, χάνεις την υπομονή σου.
    Life begins at 45°.

Δεν φτάνει που κάνει τον καουμπόυ και περνάει ο,τι ναναι, όπου να'ναι, όπως να'ναι, δεν φτάνει που είναι παράνομος 100%, που δεν παραχωρεί πρωτεραιότητα επειδή έχει το πιο τέλειο μηχανάκι του κόσμου και την καλύτερη μούρη που πρέπει να είναι respect-γιατί εκτός των άλλων είναι και κορυφαίος οδηγός και οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα, δεν φτάνει που ειρωνεύεται έναν άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του και την περιουσία των άλλων και θέλει να περάσει όσο το δυνατόν ασφαλέστερα από δυο αμάξια... Παρ' όλα αυτά και άλλα πολλά, τα βγάζει και σε βίντεο... Να τον καμαρώσουμε. Ματαιοδοξία ρε γμτ...

Βγάλε τη καμερούλα σε καμμιά εκδρομούλα, σε καμμιά όμορφη διαδορομή να δούμε κανένα μέρος παραπάνω...
    Τα χούγια σου και την ασχήμια των δρόμων των Αθηνών θες να μας δείξεις? Δεν μας φτάνει η καθημερινότητα και οι παρανομίες οι δικές μας? Δεν μας φτάνει ο θυμός που κουβαλάμε όταν οδηγάμε? Πρέπει να το δούμε και σε κλιπάκι?

Ευχαριστούμε αλλά... πήραμε! Και χορτάσαμε !

ΥΓ: Καμμία σόδα περισσεύει?

:smilea:

Σωστό κι αυτό. Αλλά όταν είσαι κανά μισάωρο πίσω από τέτοιο τύπο και χαζεύει το τοπίο, χάνεις την υπομονή σου.
    Πες μας και που εβγαλες το συμπέρασμα ότι οταν πάει αργά ο άλλος χαζεύει το "τοπίο".
    Και όχι ότι φοβάται ή απλά διστάζει να ανοίξει το γκαζάκι.

Ε, εσεις οι γρήγοροι των δρόμων... Βγάζει το πράκτικερ σετάκι φτερά ελικοπτέρου για οχήματα! Να τα περνάτε όλα από πάνω ρε αδερφέ... Τρέξτε να προλάβετε!

Δεν είναι προσωπικό ΒLiTzERR

Κρίμα, γιατί παρεξηγήθηκα βαθύτατα από έναν τύπο που - μάλλον - διαφωνεί μαζί μου ιντερνετικά. Μάζεψε την παρέα σου.

Πάντως, δε χρειάζεται να είσαι γρήγορος για να συναντήσεις τέτοιους τύπους. Σίγουρα δεν υπονόησα ποτέ κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου. Η κάθε κυρά Μαρία έχει μηχανάκι πλέον.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Desmosedici RR εν Ελλαδι
    από Ταξιδευτής στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 192
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 01:50
  2. Fairplay εν ελλάδι...
    από Cpt. Haddock στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2006, 14:36

Κανόνες δημοσιεύσεων