Κάποιος έγραψε ότι δεν ήταν καν καβάλα στο μηχανάκι. Εμείς όμως το βιολί μας.
Χωρίς να ξέρουμε τις συνθήκες του δυστυχήματος, το βγάλαμε το συμπέρασμα , όπως πάντα:
Αλήτες χωρίς κράνη. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
Χωρίς να ξέρουμε τις συνθήκες του δυστυχήματος, το βγάλαμε το συμπέρασμα , όπως πάντα:
παιδια ας μην προτρεχουμε σε συμπερασματα χωρις να ξερουμε τις συνθηκες... αλλα ειτε ειχαν καβαλησει την μηχανη ειτε οχι στα 18 σου δεν εχεις διπλωμα και αργα η γρηγορα ολοι την παθαινουμε... δεν λεω οτι ηταν δικαιο να σκοτωθουν τα παιδια... αλιμονο κιολας... ας περιμενουμε μηπως εχουμε εξελιξεις οσον αφορα το συμβαν και τις λεπτομερειες και ειδομεν....
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
+990Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
......
Βρες μου το ποστ που αναφέρει το "αλητες χωρίς κράνη"Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Μη διαστρεβλώνεις τα γραπτά άλλων![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κ μην κολλάτε στο μενίδι που δεν έχει φτάσει το κοντέινερ της shoei
σε όλες τις περιοχές της ελλάδας, είτε αστικές είτε επαρχιακές, οι 16χρονοι ΔΕΝ φοράνε κράνος. χαλάει καταρχήν το μαλλί....
...
παραδεξου οτι εισαι φαουλ στην αντιμετωπιση του συμβαντος ρε προπετη !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βρες μου το ποστ που αναφέρει το "αλητες χωρίς κράνη"
Μη διαστρεβλώνεις τα γραπτά άλλων![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αυτό τώρα "ζητάει" απάντηση;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βρες μου το ποστ που αναφέρει το "αλητες χωρίς κράνη"
O.K. Tα παιδιά σκοτώθηκαν επειδή ήταν απ'το Μενίδι και εκεί δεν φοράνε κράνος.
Ο.Κ. Τώρα ανακουφίστηκα, δεν με αφορά το δυστύχημα.
Αν ήταν απ' τη Ν. Σμύρνη , σαν κι εμας, θα φορούσαν (οχι μόνο πάνω στο μηχανάκι) .
Έλεος ρε παιδιά! Πόσα κλισέ να αντέξω πια;
Κλισέ γράφουμε, κλισέ μιλάμε, κλισέ σκεφτόμαστε.
Κοροϊδεύουμε την τροχαία , που αποδίδει τα πάντα στην υπερβολική ταχύτητα, ενώ εμείς αποδίδουμε όλα τα δεινά στην έλλειψη της τελευταίου τύπου πανοπλίας της Dainese και της Arai.
Κανείς δεν μίλησε για τα παραπάνω που λες. Ποιός δεν λυπάται για 2 πιτσιρίκια που έφυγαν? Ποιός δεν θα ήθελε να είναι τα τελευταία ? Και πες μου πως θα είναι τα τελευταία, όταν η λύση που ζητούν είναι η πεζοδρόμηση του σημείου. Λες και δεν θα ανοίξει το κεφάλι μας λίγο παραπάνω ή λίγο παρακάτω.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Αυτό τώρα "ζητάει" απάντηση;
Αν ήταν απ' τη Ν. Σμύρνη , σαν κι εμας, θα φορούσαν (οχι μόνο πάνω στο μηχανάκι) .
Κοροϊδεύουμε την τροχαία , που αποδίδει τα πάντα στην υπερβολική ταχύτητα, ενώ εμείς αποδίδουμε όλα τα δεινά στην έλλειψη της τελευταίου τύπου πανοπλίας της Dainese και της Arai.
ΥΓ. Και ναι. Η έλλειψη της πανοπλίας της Dainese, Bering, Sidi, Alpinestar, οτι γουστάρεις και τα κράνη της οποιαδήποτε μάρκας ευθύνονται για το 90% των θανάτων μέσα στην πόλη.
...πρεπει να ειμαστε trendy φιλε...τι θα πουν στη συναντηση αν μας δουν με κανα AVG κρανος?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
... ενώ εμείς αποδίδουμε όλα τα δεινά στην έλλειψη της τελευταίου τύπου πανοπλίας της Dainese και της Arai.
Ρεζιλι...![]()
...cause the place seems still alive...
Σωστοτατος!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Αυτό τώρα "ζητάει" απάντηση;
ΟΟΟλοι εδω μεσα φορανε παντα κρανος και στολη,φορουσαν παντα,απο 5 χρονων που τους πηραν μηχανακι με μπαταρια απο τα Jumbo .
Ειναι οι τελειοι μοτοσυκλετιστες που αν τους θιξεις την μηχανη τους θα πεσουν να σε φανε.
Τα παιδια εφυγαν και ειναι πολυ κριμα οποτε μη λενε οτι θελουν οι ΠΑΝΤΑ σωστοι μηχανοβιοι εδω μεσα.
Για θυμηθητε λιγο τα νιατα σας με τα παπακια...
![]()
Αν τα θυμαμαι λεει...και γαμω τις σαβουρες εχω φαει ξεκρανωτος!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τα δικά σου τα θυμάσαι?
Ειμαι τυχερος που ζω και εμαθα και φοραω τωρα το κρανακι μου παντα.
Αλλα αν δεν προλαβεις να μαθεις τι γινεται...?
Αυτη την ατυχια ειχαν και τα παιδια...δεν προλαβαν...δυστυχως...
Αφού καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι φταίει το πεπρωμένο, η τύχη και η ατυχία και ο Μολώχ της ασφάλτου για τους χιλιάδες νεκρούς και σακατεμένους τι να πούμε εμείς ???Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Αν τα θυμαμαι λεει...και γαμω τις σαβουρες εχω φαει ξεκρανωτος!
Ειμαι τυχερος που ζω και εμαθα και φοραω τωρα το κρανακι μου παντα.
Αλλα αν δεν προλαβεις να μαθεις τι γινεται...?
Αυτη την ατυχια ειχαν και τα παιδια...δεν προλαβαν...δυστυχως...
Καλή τύχη παίδες.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αφού καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι φταίει το πεπρωμένο, η τύχη και η ατυχία και ο Μολώχ της ασφάλτου για τους χιλιάδες νεκρούς και σακατεμένους τι να πούμε εμείς ???
Καλή τύχη παίδες.![]()
Μονο αυτο δεν ειπα,τελος παντον,αστο.![]()
Mην το ξανανοίξουμε γιατί αν πρέπει να δώσω 3.000 ευρώ για να αγοράζω όλον τον πολυδιαφημισμένο εξοπλισμό και να τα φοράω όλα πριν βγώ από το σπίτι και να τα βγάζω στο γραφείο και να τα ξαναβάζω το μεσημέρι και να τα βγάζω στο σπίτι και το απόγευμα πάλι....και...και...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
ΥΓ. Και ναι. Η έλλειψη της πανοπλίας της Dainese, Bering, Sidi, Alpinestar, οτι γουστάρεις και τα κράνη της οποιαδήποτε μάρκας ευθύνονται για το 90% των θανάτων μέσα στην πόλη.
Άστο . Καλλίτερα να πάρω το αυτοκίνητο. Αλλιώς θα σκοτωθώ κι εγώ (90%) σαν τα παιδιά απ'το Μενίδι.