Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 58

Θέμα: Μανέτες τι;

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide

Μανέτες τι;

Ήρθε ο καιρός να κάνω μια αλλαγή στην μηχανή, που ήθελα καιρό τώρα.
    Θα αλλάξω το τιμόνι με ενα fat bar χρυσό (μαύρο χορνετ 07 δλδ χρυσό πιρούνι) και μανέτες

Εδώ είναι το θέμα που θα ήθελα την βοήθεια και την γνώμη σας.

Μια επιλογή είναι της
    titax

Μια δεύτερη είναι απο εδώ

Η επιλογή είναι για κοντές μανέτες (το συζητάμε και αυτό)

Τα ερωτήματα είναι ,ποιες απο τις δύο εταιρίες μιας και είναι σχεδόν ίδιες σε τιμές για ζευγάρι;
    Θα ήθελα επίσης και την γνώμη σας όσον αφορά τους χρωματισμούς, δλδ λέω εγώ για χρυσό fat bar χρυσές μανέτες και μαύρο ρυθμιστικό.

Δυσκολεύομαι να αποφασίσω μιας και δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα του χορνετ μετά την αλλαγή

Παρακαλώ την γνώμη σας

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Να σε ρωτησω κι εγω κατι? περα απο την εμφανιση....εισαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησουν οι κοντες μανετες? εχεις οδηγησει και σου φανηκε πιο ανετο? γιατι αν ειναι ομορφο και δεν ειναι πρακτικο....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Να σε ρωτησω κι εγω κατι? περα απο την εμφανιση....εισαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησουν οι κοντες μανετες? εχεις οδηγησει και σου φανηκε πιο ανετο? γιατι αν ειναι ομορφο και δεν ειναι πρακτικο....
    Όχι φίλε δεν έχω οδηγήσει ποτέ με κοντές μανέτες η επιλογή βασίζεται στην εμφάνιση και οτι χρησιμοποιώ όλα τα δάχτυλα στον συμπλέκτη και δύο στο φρένο. Λες να είναι άβολο;

Για τα άλλα έχεις κάποια άποψη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos

Για τα άλλα έχεις κάποια άποψη;
    για τους χρωματικους συνδυασμους ειναι θεμα γουστου....η μαυρο με χρυσο ρυθμιστη ή χρυσο με μαυρο ρυθμιστη...... απο κει και περα σου προσφερουν την προστασια σε περιπτωση πτωσης γιατι ειναι κοντες και ειναι τοσο μεσα απο τα αντιβαρα που πολυ δυσκολα θα παθουν ζημια......

αυτο με την ανεση στην χρηση στο ρωτησα γιατι ολες οι εταιρειες που βγαζουν aftermarket μανετες εχουν κοντο μηκος και μακρυ(κανονικο) μηκος ..... δεν ξερω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αφού φρενάρεις με 2 δάχτυλα, δεν θα έχεις πρόβλημα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αφού φρενάρεις με 2 δάχτυλα, δεν θα έχεις πρόβλημα.
    Για τον συμπλέκτη ;

Ξέρω οτι οι χρωματισμοί είναι υποκειμενικοί αλλά κάτι σαν ''εγώ θα έβαζα αυτά'' 'οπως ο SVX μπορεί να με βοηθούσε. Η αλήθεια είναι οτι με αποθάρρυναν με όλα αυτά τα ''χρυσά'' λέγοντας ''...σαν γύφτικο''

Για την μάρκα; Για τις τιμές ; Είναι καλές ή έχετε βρεί καλύτερες (ή ποιο αξιόπιστο κατάστημα)

Ευχαριστώ για την υπομονή

Για την μάρκα; Για τις τιμές ; Είναι καλές ή έχετε βρεί καλύτερες (ή ποιο αξιόπιστο κατάστημα)

pazzo titax vortex grc rizoma lsl κτλ κτλ κτλ

Για τον συμπλέκτη ;

Ξέρω οτι οι χρωματισμοί είναι υποκειμενικοί αλλά κάτι σαν ''εγώ θα έβαζα αυτά'' 'οπως ο SVX μπορεί να με βοηθούσε. Η αλήθεια είναι οτι με αποθάρρυναν με όλα αυτά τα ''χρυσά'' λέγοντας ''...σαν γύφτικο''

Ευχαριστώ για την υπομονή

Στο συμπλέχτη έχω την μακριά, μιας και τα χρησιμοποιώ όλα. Το χρυσό είναι δύσκολο χρώμα όντως. Στο δικό μου μηχανάκι έχω χρυσές, αλλά δένει οπτικά με το τιμόνι, το μπροστινό κλπ που είναι χρυσά. Αν δεν έχει κοντά στις μανέτες χρυσό χρώμα, μην τις βάλεις.

Εγω έχω της CRG που είναι ίδιες με τις TITAX. Τις είχα πάρει γύρω στα 150-160? από USA.

Εκτός απ΄το οπτικό αποτέλεσμα μην περιμένεις να δεις και καμμιά διαφορά. Λίγο καλύτερη αίσθηση στο φρεναρισμα μόνο λόγω της έντονης γωνίας που κανει η κοντή μανέττα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

rizoma
    170 ευρό η μία

pazzo

δεν έχω βρεί για το χορνετ 07

Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Ήταν το πρώτο που διάβασα μαζί με αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread...EF%ED%F4%E5%F2

αλλά ομολογώ οτι τώρα είδα απο που τα πήρες :rotflmao:

Είναι λίγο ακριβότερες απο αυτό που βρήκα στο ebay αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι είναι αξιόπιστος αφού εσύ τις παράλαβες

Στο συμπλέχτη έχω την μακριά, μιας και τα χρησιμοποιώ όλα. Το χρυσό είναι δύσκολο χρώμα όντως. Στο δικό μου μηχανάκι έχω χρυσές, αλλά δένει οπτικά με το τιμόνι, το μπροστινό κλπ που είναι χρυσά. Αν δεν έχει κοντά στις μανέτες χρυσό χρώμα, μην τις βάλεις.

Εγω έχω της CRG που είναι ίδιες με τις TITAX. Τις είχα πάρει γύρω στα 150-160? από USA.

Εκτός απ΄το οπτικό αποτέλεσμα μην περιμένεις να δεις και καμμιά διαφορά. Λίγο καλύτερη αίσθηση στο φρεναρισμα μόνο λόγω της έντονης γωνίας που κανει η κοντή μανέττα

Το είδα το Aprilia στην φωτογραφία στο δεύτερο λινκ που έβαλα παραπάνω και μου άρεσε πάρα πολύ ,μιας και η πρώτη επιλογή μου είναι οι ''χρυσοί'' συνδιασμοί επηρεασμένος και απο εσένα είναι η αλήθεια.

Το πιρούνι μου είναι χρυσό (της μοτό έτσι ) και σκέφτομαι για χρυσό τιμόνι.

Βελτίωση όχι δεν περιμένω απο τις μανέτες ,περιμένω απο το τιμόνι

Edit: CRG δεν έχει για χορνετ μόνο CBR κτλ

Το είδα το Aprilia στην φωτογραφία στο δεύτερο λινκ που έβαλα παραπάνω και μου άρεσε πάρα πολύ ,μιας και η πρώτη επιλογή μου είναι οι ''χρυσοί'' συνδιασμοί επηρεασμένος και απο εσένα είναι η αλήθεια.

Το πιρούνι μου είναι χρυσό (της μοτό έτσι ) και σκέφτομαι για χρυσό τιμόνι.

Βελτίωση όχι δεν περιμένω απο τις μανέτες ,περιμένω απο το τιμόνι

Edit: CRG δεν έχει για χορνετ μόνο CBR κτλ
    Αν βάλεις και χρυσό τιμόνι (και ταιριάζει με το χρώμα της μοτό....μη γίνει μπουρναζιώτικο) προχώρα.
    Καλά κάνεις και περιμένεις βελτίωση απ΄το τιμόνι μιας και τα street με τιμόνι παίζει κατά τη γνώμη μου πολύ μεγάλο ρόλο. Ακόμα και μια αλλαγή στη γωνία του stock επηρεάζει την αίσθηση. Ψάξτο λίγο με το τιμόνι, αν το μαμα δεν σε ικανοποιεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αν βάλεις και χρυσό τιμόνι (και ταιριάζει με το χρώμα της μοτό....μη γίνει μπουρναζιώτικο) προχώρα.
    Καλά κάνεις και περιμένεις βελτίωση απ΄το τιμόνι μιας και τα street με τιμόνι παίζει κατά τη γνώμη μου πολύ μεγάλο ρόλο. Ακόμα και μια αλλαγή στη γωνία του stock επηρεάζει την αίσθηση. Ψάξτο λίγο με το τιμόνι, αν το μαμα δεν σε ικανοποιεί.
    Η μοτό είναι Ηornet 07 μαύρο ,χρυσό πιρούνι,μαύρο μασκάκι, χρυσό χρώμα δαγκάνες

Το τιμόνι θα είναι κατα 99,99% χρυσό fatbar ασχέτου μάρκας ,σίγουρα καλύτερο απο το stock σε μοχλό.

Μάλλον καταλήγω σε χρυσό τιμόνι (renthal ή άλλο),χρυσές μανέτες (φρένου και συμπλέκτη) με μαύρο ρυθμιστικό.Να δω τι θα κάνω με τα καβαλέτα που είναι ασημί

Να παίρνουν σειρά grip και καθρέφτες aftermarket

Να δω τι θα κάνω με τα καβαλέτα που είναι ασημί

Τα αφήνεις ως έχουν. Το ίδιο και τα γκριπ (σε χρώμα).
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Επ τι κάνουμε εδώ...?
    από Zanzibar στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 23:34
  3. Τι Γνωμη ΕΧετε...
    από XTMPAM στο forum Off topic