Πριν 15 μερες εβαλα ενα φιλτρο της ΚΝ και τις εξατμησεις της Remus Pro Evolution στο μηχανακι και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος..!!! Οσο αφορα το θορυβο με τις ταπες ειναι ανεκτος και πολυ ωραιος, χωρις τις ταπες....ειναι τρελα!!!!
Πριν 15 μερες εβαλα ενα φιλτρο της ΚΝ και τις εξατμησεις της Remus Pro Evolution στο μηχανακι και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος..!!! Οσο αφορα το θορυβο με τις ταπες ειναι ανεκτος και πολυ ωραιος, χωρις τις ταπες....ειναι τρελα!!!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ?
ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ(PRS)?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΩ(ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ)?
Never ride faster than your angel can fly!!!
Οχι δεν εκανα καμια ρυθμηση και δουλευει μια χαρα!!! Πηρα το φιλτρο απο το Χρηστο και τις εξατμησεις απο ενα φιλο αλλο. Θα κανονισουμε απλα τρεχω αυτο το καιρο!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
poso pigan ta telika?
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Ευχαριστω αλλα δεν ξερω ποσο καναν...Εχω παρει απο το συγκεκριμενο μαγαζι εξατμησεις για 6 διαφορετικα μηχανακια και εχω πολυ καλη σχεση, ετσι δεν ασχοληθηκα να δω ποσο θα μου τισ αφησει, νομιζω γυρω στα 850ευρο...
ε σιγα μην ασχοληθουμε με 850 ψωρο€
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αλλο ειπα εγω και αλλα καταλαβες εσυ αλλα αστο δεν πειραζει...τα ζαα μου αργα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ε σιγα μην ασχοληθουμε με 850 ψωρο€
:rotflmao: :rotflmao:
![]()