Ρε κομπιουτεροδιαβολοι πως στο ##@%%^&*@##@! δουλευει αυτο το rapidshare?Τι κωδικους και 60 ευρα το χρονο συνδρομες λεει?Για την κριση δεν εχει ακουσει τπτ?:rotflmao: Για βοηθατε ρε παλουκαρια.
Ρε κομπιουτεροδιαβολοι πως στο ##@%%^&*@##@! δουλευει αυτο το rapidshare?Τι κωδικους και 60 ευρα το χρονο συνδρομες λεει?Για την κριση δεν εχει ακουσει τπτ?:rotflmao: Για βοηθατε ρε παλουκαρια.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
μπορεις να το χρησιμοποιησεις και δωρεαν αλλα η μεγιστη ταχυτητα που θα πιασεις ειναι 100-150 kb/s και μετα απο καθε κατεβασμα για να ξανακατεβασεις πρεπει να περασει περιπου ενα 20 λεπτο.εγω ετσι το χρησιμοποιω παντως,σιγα μην πλερωσω![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Πχ για αυτο το λινκ
http://rapidshare.com/files/10153213...art39.rar.html
Πατας εκει που λεει φρι γιουσερ
Kαι ακολουθας τις οδηγιες
![]()
Αυτο ειδα και ψιλοφρικαρα.20λεπτο ε?Πολυ ειναι ργτ.Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
μπορεις να το χρησιμοποιησεις και δωρεαν αλλα η μεγιστη ταχυτητα που θα πιασεις ειναι 100-150 kb/s και μετα απο καθε κατεβασμα για να ξανακατεβασεις πρεπει να περασει περιπου ενα 20 λεπτο.εγω ετσι το χρησιμοποιω παντως,σιγα μην πλερωσω![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
κατεβάζεις κάνεις reset στην ip(router) σου και ξανακατεβάζεις αμέσως δεν χρειάζεται να περιμένειςΑρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σωστος!!!δεν το χα σκεφτει αυτο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
κατεβάζεις κάνεις reset στην ip(router) σου και ξανακατεβάζεις αμέσως δεν χρειάζεται να περιμένεις![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Δεν έχουν σχέση όμως οι ταχύτητες...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σωστος!!!δεν το χα σκεφτει αυτο!!![]()
![]()
Εγώ το πληρώνω δυο χρόνια τώρα, και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος.
Αξίζει!![]()
Τώρα τελευταία οι free users είναι λίγο στην απ'έξω... πχ server busy, wait wait wait ή πλήρωσε συνδρομή...![]()
Give me fuel, Give me fire
Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα... επιχειρησάρα είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Τώρα τελευταία οι free users είναι λίγο στην απ'έξω... πχ server busy, wait wait wait ή πλήρωσε συνδρομή...![]()
![]()
Θείο, τι θες να κατεβάσεις από εκεί?Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε κομπιουτεροδιαβολοι πως στο ##@%%^&*@##@! δουλευει αυτο το rapidshare?Τι κωδικους και 60 ευρα το χρονο συνδρομες λεει?Για την κριση δεν εχει ακουσει τπτ?:rotflmao: Για βοηθατε ρε παλουκαρια.![]()
(Εκτος απο reset για να αλλαξεις IP σβήνεις και cookies)![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
και πολύ καλά στημένη θα έλεγα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα... επιχειρησάρα είναι.![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Δεν είναι απαραίτητο να περιμένεις, ούτε να αλλάζεις IP.
Ψάξε στο Google για μια μικρή εφαρμογή που λέγεται Cryptload. Αντιγράφεις όλα τα links εκεί και κάνει μόνο του τα πάντα.![]()
οκ (μαλλον γ@μω τα πισια και την τεχνολογια :rotflmao: ).Ευχαριστω παιδες![]()
με δικη σου ευθυνη google-> rapidshare hacked accounts-> bingo :P
βεβαια απο τους 100 κωδικους που θα βρεις οι 99 εχουν πιασει το download limit το ημερησιο συνηθως ο ενας ομως οχι :P
rapidshare, torrents
Αν έχεις σχετικά καλή σύνδεση κ κυρίως αν κατεβάζεις πολλά συμφέρει (50Ε/χρόνο)