Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Σούνιο 2-3-10

Σούνιο 2-3-10

Τριτη βραδακι περνω τη μηχανη να παω μια βολτα να ξεχαστω...(Ενα μικρο intro).18 ειμαι,απο τα 16 με ενα scooterακι 50ρι πειρα προσφατα την μικρη αλλα αξιαγαπητη CBF 125 ,συμβιβασμος του γουστου μου αλλα ας μην ειμαι αδικος με γεμιζει κ με το παραπανω.Στο στωσιμο λοιπον ακομα (300 χλμ μενουν) για να ειμαι κιριλε μετα.Ξεκινωντας απο το σπιτι (Βουλα) κανω μερικες βολτιτσες πειραια αργυρουπολη γλυφαδα κ λεω, ακουω συνεχεια Σουνιο κ Σουνιο δεν παω μια βολτα να δω τι παιζει?
    Παιρνω λιπον την Βουλιαγμενης κ παω ντουγρου, πρωτη φορα παω απο κει δεν ειμαι κ σιγουρος οτι δεν θα χαθω αφου φιμιζομαι για τον προσανατολισμο μου.Σε φαναρι λοιπον πριν το δρομο που παει προς λημανακια βλεπω 2 παιδια σε glx ε ενας κρανωμενος ο αλλος με μονη προστασια το φουσκομενο με σκατα κεφαλι του...Πρασινο κ να σου σουζες κ μαλακιες για να μου δειξουν ποσο αλανια ειναι κ το κερασακι στη τουρτα ο τυπας με το κρανος γυρναει κ μου κανει κ το χερι στο μετωπο σε στιλακι "που χαθηκε αυτος " κ οχι μια φορα αλλα 2-3 να ειναι κ σιγουρος οτι τον ειδα κ καταλαβα ποσο γαματος ειναι
    .Ανοιγω κ γω λοιπον κ φτανω διπλα του, του λεω "ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ" φωναχτα φωναχτα μπας κ ακουσουν.
    Τωρα το ακριβως αντιθετο σκηνικο που με λυτρωσε μετα απο τα "αλανια"
    Εχωντας φτασει στις στροφουλες πριν το Σουνιο γυρναω πισω να παω σπιτακι κ βλεπω να μαζευονται 6(?) μηχανες, μπουσες ( σαυτην κολησα ειναι κ το ονειρο βλεπετε
    Τελος παντων λεω ωχ! σε συμορια επεσα...Αντιθετως, τα παιδια κιριλε με μικρες ταχυτητες παρειτσα καναν την βολτιτσα τους πολιτισμενα κι ας ειχαν τα θηρια κατω απο τα ποδια τους.
    Πηγα για λιγο κ γω με το ρυθμο τους αναρωτωμενος αν θαακαναν καμια καγκουρομαλακια αλλα μπα,ειπαμε κιριλε.
    Το θεμα ειναι οτι τα παιδια τα χαρηκα
    ,ειπα να επιτελους ιπαρχουν κ ανθρωποι που καβαλανε την μηχανη τους για τον εαυτο τους κ οχι για τους αλλους.Το μονο που με στεναχωρησε ηταν τα κρανακια...μερικοι δεν φοραγαν αλλα νταξ αφου προσεχανε
    Αυτα τα ολιγα ειχα να πω καλο σας βραδυ και....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Καλώς ήρθες

Μπράβο για το σκεπτικό σου...

Φόρα τον εξοπλισμό σου, κάνε την βόλτα σου και άσε τους άλλους να "χτυπιούνται"

Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Καλώς ήρθες φίλε.

Ότι σου'πε ο Τζιμάκος από πάνω.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Λοιπόν , ο φίλος μας μου θύμισε , τον εαυτό μου πριν από 10 - 12 χρόνια ....

Όταν έπερνα το RSακι μου και έκανα αυτήν την διαδρομή σαν σχολείο ( εκεί έμαθα να "οδηγώ" ουσιαστικά)...

Να ξεκαθαρίσω την απέχθεια που είχα (και έχω ) στα παπιά τα οποία τότε μεσουρανούσαν...

Το τι κώλυμα μου κάνανε δε λέγετε !!!
    Εγώ όμως κύριος , το τι ξενερωμα είχαν φάει

Εν κατακλείδι, Respect στον τρόπο που σκέφτεσαι και να ξέρεις ότι εσύ χαίρεσαι την διαδρομή ενώ αυτοί έχουν το νου τους μην διαλύσει το "εργαλείο!!!

Την μηχανή (και αυτή που έχεις και αυτή που ονειρεύεσαι) την εκτιμάς και σου προσφέρει πιο πολλά , όταν βολτάρεις μόνος σου, με την κοπελιά, τις παρέες σε αντίστοιχες βόλτες όπως αυτή που πέτυχες στο δρόμο...

Πάντα με κράνος (και εξοπλισμό αν μπορείς)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Καλώς ήρθες

Μπράβο για το σκεπτικό σου...

Φόρα τον εξοπλισμό σου, κάνε την βόλτα σου και άσε τους άλλους να "χτυπιούνται"

+1000

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Οφείλω να σου πω ένα τεράστιο μπράβο, για το γεγονός ότι παρά το νεαρό της ηλικίας σου, λειτουργείς όπως δε λειτουργούσαμε πολλοί από εμάς, όταν ήμασταν στη δική σου ηλικία...

Παρεπιπτόντως, καλορίζικο το μηχανάκι σου και πάντα όρθιος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
    Οφείλω να σου πω ένα τεράστιο μπράβο, για το γεγονός ότι παρά το νεαρό της ηλικίας σου, λειτουργείς όπως δε λειτουργούσαμε πολλοί από εμάς, όταν ήμασταν στη δική σου ηλικία...

Παρεπιπτόντως, καλορίζικο το μηχανάκι σου και πάντα όρθιος...

+125 (που εχει ο φιλος τωρα) & +1300 (που θα εχει αργοτερα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    ωραιος φιλε!
    παντα τετοια!
    αυτες οι βραδυνες μοναχικες βολτιτσες ειναι οι καλυτερες
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παρόμοια θέματα

1. Τετάρτη 10/5/2006 Σούνιο
    από Λεωνίδας στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 21:10
  2. Zx 10
    από alex14 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 23:00
  3. Motokaφεσ 10/01/2004....
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8