Kαλησπερα,
Ειμαι καινουργιος στο forum σας και οπως ειδατε θελω να βελτιωσω το XR μου.Τι εχετε να μου προτεινετε?
Υ.Γ Για να σας προλαβω και εγω ενα CRF θελω αλλα δεν υπαρχουν λεφτα τωρα για αλλη μηχανη..![]()
Kαλησπερα,
Ειμαι καινουργιος στο forum σας και οπως ειδατε θελω να βελτιωσω το XR μου.Τι εχετε να μου προτεινετε?
Υ.Γ Για να σας προλαβω και εγω ενα CRF θελω αλλα δεν υπαρχουν λεφτα τωρα για αλλη μηχανη..![]()
Φιλος το xr crf δε γινεται...
Φιλε μου δεν θελω να κανω το XR CRF ελεος,οπως ειπα και ποιο πανω:Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Φιλος το xr crf δε γινεται...
θελω να βελτιωσω το XR μου.Τι εχετε να μου προτεινετε?
Εγω γενικοτερα ειμαι της φιλοσοφιας "καλη λειτουργικη κατασταση"
Δε θα πειραζα μοτερ δηλαδη, αυτο που θα εφτιαχνα θα ηταν αναρτησεις
και ισως ενα γραναζωματακι για τη χρηση που θα ηθελα.
Παντως αν ψαχνεσαι για το μοτερ υπαρχουν αρκετοι εδω να σε κατατοπισουν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγω γενικοτερα ειμαι της φιλοσοφιας "καλη λειτουργικη κατασταση"
Δε θα πειραζα μοτερ δηλαδη, αυτο που θα εφτιαχνα θα ηταν αναρτησεις
και ισως ενα γραναζωματακι για τη χρηση που θα ηθελα.
Παντως αν ψαχνεσαι για το μοτερ υπαρχουν αρκετοι εδω να σε κατατοπισουν!
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου !
Για ποιό XR μιλάμε;
Είναι μεγάλη η φαμίλια...
Μ.
Σωστος,για το XR 125 μιλαμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
Για ποιό XR μιλάμε;
Είναι μεγάλη η φαμίλια...
Μ.![]()
Δε συμφέρει να το βελτιώσεις, αστο όπως είναι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπορειτε να μου εξηγησετε εστω γιατι δεν συμφερει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mojitoooc
Μπορειτε να μου εξηγησετε εστω γιατι δεν συμφερει?
γιατι οτι και να του κανεις ενα XR250 θα ειναι πιο δυνατο.
οσα λεφτα και να του βαλεις επανω δεν προκειται ποτε να τα παρεις και η βελτιωση σε σχεση με πριν (μαμα) θα ειναι σχετικα μικρη...
θα το καταλαβαινα,αν ηταν ο ερωτας της ζωης σου και θα'θελες να το εχεις για παντα.
απο την στιγμη ομως που καποια στιγμη θα σκεφτεις να παρεις κατι μεγαλυτερο δεν αξιζει να "επενδυσεις" πανω σ'αυτο...
![]()
πως εγινε αυτό τώρα??
Ο devils τα είπε τέλεια!!![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Α αυτο ειναι πολυ απλο, επειδη το αποτελεσμα δεν αξιζει το κοστος.Μπορειτε να μου εξηγησετε εστω γιατι δεν συμφερει?![]()
Ωραιος και ευχαριστω που ασχολιθηκες...παντως ειναι σιγουρο οτι θα το κρατησω(το θελει ο πατερας μου) αλλα επειδη τωρα παιδια το μηχανακι δεν παει..δεν ξερω μπορει να φταει και τιποτα αλλο αλλα μετα τα 100 ζοριζετε παρα πολυ..δεν μπορω να το βελτιωσω οχι τερμα,να παει καλυτερα και να εχει καλυτερη επιταχυνση?Ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα παρω αλλη μηχανη μεχρι του χρονου το Σεμπτεβρη.Τωρα το Xraki εχει πανω μια χειροποιητη εξατμιση.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γιατι οτι και να του κανεις ενα XR250 θα ειναι πιο δυνατο.
οσα λεφτα και να του βαλεις επανω δεν προκειται ποτε να τα παρεις και η βελτιωση σε σχεση με πριν (μαμα) θα ειναι σχετικα μικρη...
θα το καταλαβαινα,αν ηταν ο ερωτας της ζωης σου και θα'θελες να το εχεις για παντα.
απο την στιγμη ομως που καποια στιγμη θα σκεφτεις να παρεις κατι μεγαλυτερο δεν αξιζει να "επενδυσεις" πανω σ'αυτο...
![]()
ΕDIT:Δηλαδη δεν αξιζει καθολου να χαλασω ? για μηχανικα πανω του ?![]()
ρε παλικαρι μου οχι λεμε τοση ωρα. κρατα τα λεφτα που θα του βαλεις, μαζεψε και αλλα μεχρι τον Σεπτεμβρη, πουλα το και παρε κατι αλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Mojitoooc
Ωραιος και ευχαριστω που ασχολιθηκες...παντως ειναι σιγουρο οτι θα το κρατησω(το θελει ο πατερας μου) αλλα επειδη τωρα παιδια το μηχανακι δεν παει..δεν ξερω μπορει να φταει και τιποτα αλλο αλλα μετα τα 100 ζοριζετε παρα πολυ..δεν μπορω να το βελτιωσω οχι τερμα,να παει καλυτερα και να εχει καλυτερη επιταχυνση?Ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα παρω αλλη μηχανη μεχρι του χρονου το Σεμπτεβρη.Τωρα το Xraki εχει πανω μια χειροποιητη εξατμιση.
ΕDIT:Δηλαδη δεν αξιζει καθολου να χαλασω ? για μηχανικα πανω του ?![]()
οτι και να κανεις σ'ενα XR125 θα παραμεινει XR125.
μην γινεσαι σαν τους καγκουρες που κωλοφτιαχνουν κατι μπ0υρδελακια saxo και punto και νομιζουν οτι επειδη εχουν και αυτοι 400ps, ειναι ιδιοι με την Μ3.![]()