Γειας σας παιδια!
Οπως πολοι πιτσιρικαδες πριν απο μενα, ετσι κι εγω θελω να κανω μια ερωτηση για το τι μηχανη να παρω
Ειμαι 19 χρονων και τωρα δινω για διπλωμα Α1, δεν ειχα ποτε δικια μου μηχανη, αλλα εχω μεγαλη εμπειρια στους δρομους σαν ποδηλατης (εντος και εκτος πολεως) φυσικα με το ποδηλατο το κοντερ μου το πηγαινα μεχρι 55 χλμ, οποτε δεν ξερω αν εχει μεγαλη σημασια![]()
Την κατηγορια "παπι" την εχω αποκλησει απο το νου μου απο τα δωδεκα μου, τα απεχθανομαι απο μωρο εχω βαρεθει να ακουω τις κλανιες των εξατμησεων τους εξω απο το σπιτι μου. Παλαιωτερα ητανε μοδα να βγαζεις τελειως την εξατμηση.....Ασε που πολοι τα φτιαχνουν κιολας, αφου στην τελικη μονο μες την πολη θα το εχεις τι θελεις την σελα carbon ή τη χαμηλωμενη αναρτηση;;;.........Τωρα ισως ακουγομαι σαν 85 χρονη γιαγια που κραζει την νεολαια αλλα ετσι το βλεπω εγω τις "παπιες"...
Αρχικα εβαλα στο ματι μου την FZR 250 αλλα αργοτερα καταλαβα οτι ειναι λιγο δυσκολο να βρεις ανταλακτικα...Αργοτερα, απο διαφορες συζητισεις που διαβασα σε αυτο το φορουμ λεω να ψαξω για την Bros 400
το budget που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 1200ους Ευρεους, ε.. αντε και λιγο πιο πιο πανω...
Ευχαριστω πολυ που καθησατε και διαβασατε τα παραπανω...(Αν βγαλατε ακρη ακομα καλυτερα
)