Ψάχνω ένα ζεστό χειμωνιάτικο γαντάκι για πολύωρη οδήγηση σε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν με ενδιαφέρει η αίσθηση αφού για μέσα στην πόλη ή για πιο ζεστές μέρες έχω ένα gordex της bikers με ενσωματωμένες όλες τις επενδύσεις που με καλύπτει σε 6 βαθμούς και πάνω και καλή αίσθηση έχει και φοριέται γρήγορα. Η μηχανή μου έχει χούφτες (όχι πολύ μεγάλες είναι η αλήθεια) και αυτή την στιγμή το πιο χοντρό που έχω είναι το d-dry της dainese. Όχι το Double carbon αλλά ίδιο χωρίς τα carbon προστατευτικά. Δυστυχώς στους 2-3 βαθμούς τα δάκτυλα στην άκρη παγώνουν σε σημείο να πονούν τα νύχια. Το ίδιο γίνεται και με εσωτερικά ισοθερμικά γάντια. Θερμαινόμενα grip δεν θέλω να βάλω.
Δυστυχώς ή ευτυχώς μου αρέσει να ταξιδεύω και εν μέσω χιονισμένων τοπίων. Δεν θυμάμαι πότε ο καιρός αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα έστω και για μια βόλτα. Ξέρω πως τα χέρια είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατηθούν ζεστά σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα αλλά δεν μπορεί με χούφτες, ισοθερμικά εσωτερικά γάντια και χοντρά εξωτερικά να μην μπορώ να (κάνω δουλειά μου).. Ένα λάθος που διαπίστωσα πως έκανα διαβάζοντας παρόμοιο θρεντ είναι πως τα πήρα ακριβώς στο νούμερο μου και δεν υπάρχει αέρας ανάμεσα στο γάντι και στο χέρι. Αφού λοιπόν πρέπει να πάρω άλλο γαντάκι όσοι από σας έχουν δοκιμάσει κάτι πραγματικά ζεστό σε ακραίες θερμοκρασίες ασχέτως τιμής και αίσθησης παρακαλώ να βοηθήσουν για να μην συνεχίσω να αγοράζω γάντια επ' αόριστον.
Εάν οι κύριοι διαχειριστές κρίνουν πως κακώς άνοιξα καινούρια συζήτηση που έχει παρόμοιο θέμα με κάποια άλλη που είναι ήδη ενεργή παρακαλώ να την ενσωματώσουν.