Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Karcher

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros

Karcher

οπως λεει και ο τιτλος εχω ενα πλυστικο μηχανημα κρυου νερου karcher.το συγκεκριμενο μοντελο Κ4.80 εχει δυο ακροφυσια.ενα παριστροφικο που ριχνει ολο το νερο σε ενα σημειο με πολυ πιεση και το συνηθεστερο αυτο με τη ρυθμιζομενη βενταλια.προσφατα λοιπον οταν βαζω αυτο με τη βενταλια το μηχανημα μου κανει διακοπες.δεν φταιει η μοναδα γιατι με τοαλλο ακροφυσιο δουλευει κανονικα...ακουσα οτι αυτα τα ακροφυσια εχουν βγει ελατωματικα,ξερετε τιποτα?

...

photo απο το εξαρτημα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	602 
Μέγεθος:	26,7 KB 
ID:	187391

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Karcher

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    οπως λεει και ο τιτλος εχω ενα πλυστικο μηχανημα κρυου νερου karcher.το συγκεκριμενο μοντελο Κ4.80 εχει δυο ακροφυσια.ενα παριστροφικο που ριχνει ολο το νερο σε ενα σημειο με πολυ πιεση και το συνηθεστερο αυτο με τη ρυθμιζομενη βενταλια.προσφατα λοιπον οταν βαζω αυτο με τη βενταλια το μηχανημα μου κανει διακοπες.δεν φταιει η μοναδα γιατι με τοαλλο ακροφυσιο δουλευει κανονικα...ακουσα οτι αυτα τα ακροφυσια εχουν βγει ελατωματικα,ξερετε τιποτα?
    Εχει βγάλει η suzuki ανάκληση γιατί στην υψηλή θερμοκρασία νερού κόβει ακροφύσιο. :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Karcher

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εχει βγάλει η suzuki ανάκληση γιατί στην υψηλή θερμοκρασία νερού κόβει ακροφύσιο. :rotflmao:
    ΔΕΝ ειπα kerker...που τις θυμηθηκα τωρα αυτες?σοβαρα ρε ξερετε τιποτις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Οντως εχουν βγει ελατωματικα...Εγω εχω ενα τετοιο στη δουλεια και βγηκε ...off.
    Το προβλημα προκυπτει οταν γυριζεις την την " βενταλια " ενω δουλευει το πιεστικο , με βαση τα λεγομενα της Karcher...Εμενα παντως μου το αλλαξανε...(ισως και λογω εταιριας)

Ελπιζω να βοηθησα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    κάνει επανεκκινήσεις το μοτεράκι του ή είναι διακοπτόμενη η ροη του νερού και το μοτεράκι δουλεύει συνεχώς...?

Αν συμβαίνει το πρώτο σημαίνει ότι με την βεντάλια σου σηκώνει πίεση μεγαλλίτερη από αυτή που είναι ρυθμισμένος ο πρεσσοστάτης να ''κόβει'' όταν αφήνεις την σκανδάλη.
    Άνοιξε και ''σφίξε'' λίγο τον πρεσσοστάτη σου ή μην σφίγγεις τόσο την δέσμη στον ρυθμιστή του μπαστουνιού σου με το χέρι...

να σαι καλα.εγω το ειχα παρει απο PRAKTIKER οποτε τρεχα γυρευε,παω για αλλο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Όχι ρε...δεν είναι τίποτε.

Μην το πετάς το εργαλείο πριν δοκιμάσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    κάνει επανεκκινήσεις το μοτεράκι του ή είναι διακοπτόμενη η ροη του νερού και το μοτεράκι δουλεύει συνεχώς...?

Αν συμβαίνει το πρώτο σημαίνει ότι με την βεντάλια σου σηκώνει πίεση μεγαλλίτερη από αυτή που είναι ρυθμισμένος ο πρεσσοστάτης να ''κόβει'' όταν αφήνεις την σκανδάλη.
    Άνοιξε και ''σφίξε'' λίγο τον πρεσσοστάτη σου ή μην σφίγγεις τόσο την δέσμη στον ρυθμιστή του μπαστουνιού σου με το χέρι...
    τι αλλαξε απο πριν?δουλευε κανονικα.λες να πηρα κανα σκουπιδακι και να διαβαζει μεγαλη πιεση?και τοτε γιατι με το αλλο ακροφυσιο δουλευει κανονικα?να δοκιμασω τον ρυθμιστη,που ειναι ομως?

Ρε Σπύρο, βάλτο στο αυτοκίνητο και κατεβαίνοντας το ποτάμι, στο ύψος της Κων/λεως, κάτω από την γέφυρα, άνοιξε πρόσφατα κατάστημα Karcher.
    Μεγάλο κατάστημα με service. Τι σημασία έχει ότι το αγόρασες από το practiker;
    Επίσημη αντιπροσωπία είναι εκεί, θα στο φτιάξουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Ρε Σπύρο, βάλτο στο αυτοκίνητο και κατεβαίνοντας το ποτάμι, στο ύψος της Κων/λεως, κάτω από την γέφυρα, άνοιξε πρόσφατα κατάστημα Karcher.
    εκει θα καταληξω...αν εχει το ακροφυσιο γυρω στο 30αρι θα παρω spear,το θεμα ειναι μην ειναι ελατωματικη παρτιδα και εχω παλι τα ιδια.

Οπως και να χει , αν ειναι χαλασμενο το ρουξουνι , εχει γυρω στα 50-60 ευρω....Οποτε, οκ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Αμ δε!!! Το Praktiker κανει παραεισαγωγη, μονο του
    Τα γνωστα ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
    Αμ δε!!! Το Praktiker κανει παραεισαγωγη, μονο του
    Τα γνωστα ....
    και αντε να βρω την αποδειξη αγορας τωρα.μπραβο μ@λ@κ@ Σπυρο.θα παω τριτη απογευμα απο κει και βλεπω,διπλα ακριβως εχει και καταστημα karcher,σε ενα απο τα δυο θα βγαλω ακρη...?καληνυχτα να στε καλα ολοι...

εμενα ρε παιδια πεταει σαπουναδα 1 φορα στισ 10 προσπαθειες,τπτ γι αυτο ξερετε?????

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF