ειμαι 16 χρονων και πριν απο λιγες μερες απεκτησα ενα μπουσα που μου το πηρε ο μπαμπας
μου γιατι το glx 50 που ειχα τα επαιξε γιατι χρονισα λαθος τον εκκεντροφορο! ειμαι πολυ
εμπειρος οδηγος και οδηγαω καλυτερα απο πολλους εδω μεσα καθως καβαλαω παπι απο
8 χρονων και μια φορα ειχα οδηγησει και ενα 250 του γιου του κουμπαρου του μπατζανακη
του πατερα μου! αφου να φανταστειτε οτι οδηγαω τοσο καλα που δεν χρειαζομαι ουτε
μπουφαν ουτε μποτες ουτε πανακριβο κρανος οπως φορατε ολοι εσεις εδω μεσα που εισαστε
κοτες και μας το παιζετε δηθεν σωστοι μηχανοβιοι, γιατι απλα δεν προκειται να πεσω ποτε!!
βεβαια καμια φορα αμα βγω παραεξω βαζω ενα κρανακι που εχω και το πηρα 30 ευρω απο τη
λαικη αλλα ρε γαμωτο ειναι κοκκινο και δεν ξερω αν ταιριαζει με το μπουσα που ειναι μπλε!
οποτε μαλλον δεν θα το ξαναβαλω!
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: ενας φιλος μου ειπε οτι για να μην με πιασουν οι
μπατσοι μιας και διπλωμα θα βγαλω οταν απολυθω απο φανταρος να μην βαλω την πινακιδα
στο μπουσα και να μην σταματαω στα μπλοκα! ειναι αληθεια αυτο? το εχει κανει κανεις απο
εδω?? πετυχαινει?? για πειτε γνωμες!!
ΕΕΕΕΕΕ ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σημειωση: το κειμενο ειναι φανταστικο και οποιαδηποτε ομοιoτητα με προσωπα και γεγονοτα ΔΕΝ ειναι τυχαια!!