Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: γεια σας μορτες!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

γεια σας μορτες!!

ειμαι 16 χρονων και πριν απο λιγες μερες απεκτησα ενα μπουσα που μου το πηρε ο μπαμπας
    μου γιατι το glx 50 που ειχα τα επαιξε γιατι χρονισα λαθος τον εκκεντροφορο! ειμαι πολυ
    εμπειρος οδηγος και οδηγαω καλυτερα απο πολλους εδω μεσα καθως καβαλαω παπι απο
    8 χρονων και μια φορα ειχα οδηγησει και ενα 250 του γιου του κουμπαρου του μπατζανακη
    του πατερα μου! αφου να φανταστειτε οτι οδηγαω τοσο καλα που δεν χρειαζομαι ουτε
    μπουφαν ουτε μποτες ουτε πανακριβο κρανος οπως φορατε ολοι εσεις εδω μεσα που εισαστε
    κοτες και μας το παιζετε δηθεν σωστοι μηχανοβιοι, γιατι απλα δεν προκειται να πεσω ποτε!!
    βεβαια καμια φορα αμα βγω παραεξω βαζω ενα κρανακι που εχω και το πηρα 30 ευρω απο τη
    λαικη αλλα ρε γαμωτο ειναι κοκκινο και δεν ξερω αν ταιριαζει με το μπουσα που ειναι μπλε!
    οποτε μαλλον δεν θα το ξαναβαλω!
    αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: ενας φιλος μου ειπε οτι για να μην με πιασουν οι
    μπατσοι μιας και διπλωμα θα βγαλω οταν απολυθω απο φανταρος να μην βαλω την πινακιδα
    στο μπουσα και να μην σταματαω στα μπλοκα! ειναι αληθεια αυτο? το εχει κανει κανεις απο
    εδω?? πετυχαινει?? για πειτε γνωμες!!

ΕΕΕΕΕΕ ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σημειωση: το κειμενο ειναι φανταστικο και οποιαδηποτε ομοιoτητα με προσωπα και γεγονοτα ΔΕΝ ειναι τυχαια!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio

Re: γεια σας μορτες!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    ειμαι 16 χρονων και πριν απο λιγες μερες απεκτησα ενα μπουσα που μου το πηρε ο μπαμπας
    μου γιατι το glx 50 που ειχα τα επαιξε γιατι χρονισα λαθος τον εκκεντροφορο! ειμαι πολυ
    8 χρονων και μια φορα ειχα οδηγησει και ενα 250 του γιου του κουμπαρου του μπατζανακη
    του πατερα μου! αφου να φανταστειτε οτι οδηγαω τοσο καλα που δεν χρειαζομαι ουτε
    μπουφαν ουτε μποτες ουτε πανακριβο κρανος οπως φορατε ολοι εσεις εδω μεσα που εισαστε
    κοτες και μας το παιζετε δηθεν σωστοι μηχανοβιοι, γιατι απλα δεν προκειται να πεσω ποτε!!
    βεβαια καμια φορα αμα βγω παραεξω βαζω ενα κρανακι που εχω και το πηρα 30 ευρω απο τη
    λαικη αλλα ρε γαμωτο ειναι κοκκινο και δεν ξερω αν ταιριαζει με το μπουσα που ειναι μπλε!
    αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: ενας φιλος μου ειπε οτι για να μην με πιασουν οι
    μπατσοι μιας και διπλωμα θα βγαλω οταν απολυθω απο φανταρος να μην βαλω την πινακιδα
    στο μπουσα και να μην σταματαω στα μπλοκα! ειναι αληθεια αυτο? το εχει κανει κανεις απο

ΕΕΕΕΕΕ ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εεμ.... έπρεπε πρώτα να βάλεις κυλινδροπίστονο να το κάνεις 80άρι με εξάτμιση καρμπυρ(λ?)ατέρ κλπ και μετά εκκεντροφόρο...

Το 250 τι ήταν street ή enduro; Και το μπούσα το παλιό ή το καινούργιο; Έχει μεγάλη σημασία...

Για τους μπάτσους πρέπει να κάνεις χαμηλή πτήση και να μην σταματάς πουθενά...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως πέρα από το χαβαλέ επειδή υπάρχουν διάφορα τέτοια και αυξάνεται η συχνότητα τους μιας και τελειώνουν τα σχολεία και ανοίγει και ο καιρός καλό θα ήταν να μην τους γ@μ@με στο δούλεμα και το κράξιμο.
    Δυστυχώς αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που δεν... τι να κάνουμε. Με το να τους κράζουμε και εμείς από εδώ δεν τους βοηθάμε καθόλου... Είναι 16-18 χρονών και πιθανόν να μην έχουν μυαλό μες στο κεφάλι. Ας προσπαθήσουμε συνολικά να μην τους διώχνουμε κάνοντας χαβαλέ μεταξύ μας, γιατί μετά το κράξιμο δεν θα ξαναμπεί εδώ, που έχει την ευκαιρία να διαβάσει 10 σωστά πράγματα, και θα κάνει του κεφαλιού του. Και προφανώς θα γίνει ένας οδηγός μια απ' τα ίδια σκ@τ@ που έχουμε και τώρα.
    Αν αντίθετα του γράψουν 5-8 άτομα σοβαρά ότι που 'σαι βγάλε δίπλωμα και πάρε ένα κρανάκι και οδήγα μετά και κάνε και τις βολτίτσες σου, και δει μετά ότι αυτοί που του τα λένε έχουν τα 1000 και τα rr θα προβληματιστεί λίγο πιστεύω. Και δεν θα κάνει σούζες μες στην κίνηση και μπορεί και να το φορέσει το ρημάδι...
    Απλά κάτι σκέψεις που τις είχα λίγο καιρό τώρα και βρήκα την αφορμή...

Re: Re: γεια σας μορτες!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    εεμ.... έπρεπε πρώτα να βάλεις κυλινδροπίστονο να το κάνεις 80άρι με εξάτμιση καρμπυρ(λ?)ατέρ κλπ και μετά εκκεντροφόρο...

Το 250 τι ήταν street ή enduro; Και το μπούσα το παλιό ή το καινούργιο; Έχει μεγάλη σημασία...

Για τους μπάτσους πρέπει να κάνεις χαμηλή πτήση και να μην σταματάς πουθενά...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως πέρα από το χαβαλέ επειδή υπάρχουν διάφορα τέτοια και αυξάνεται η συχνότητα τους μιας και τελειώνουν τα σχολεία και ανοίγει και ο καιρός καλό θα ήταν να μην τους γ@μ@με στο δούλεμα και το κράξιμο.
    Δυστυχώς αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που δεν... τι να κάνουμε. Με το να τους κράζουμε και εμείς από εδώ δεν τους βοηθάμε καθόλου... Είναι 16-18 χρονών και πιθανόν να μην έχουν μυαλό μες στο κεφάλι. Ας προσπαθήσουμε συνολικά να μην τους διώχνουμε κάνοντας χαβαλέ μεταξύ μας, γιατί μετά το κράξιμο δεν θα ξαναμπεί εδώ, που έχει την ευκαιρία να διαβάσει 10 σωστά πράγματα, και θα κάνει του κεφαλιού του. Και προφανώς θα γίνει ένας οδηγός μια απ' τα ίδια σκ@τ@ που έχουμε και τώρα.
    Αν αντίθετα του γράψουν 5-8 άτομα σοβαρά ότι που 'σαι βγάλε δίπλωμα και πάρε ένα κρανάκι και οδήγα μετά και κάνε και τις βολτίτσες σου, και δει μετά ότι αυτοί που του τα λένε έχουν τα 1000 και τα rr θα προβληματιστεί λίγο πιστεύω. Και δεν θα κάνει σούζες μες στην κίνηση και μπορεί και να το φορέσει το ρημάδι...
    Απλά κάτι σκέψεις που τις είχα λίγο καιρό τώρα και βρήκα την αφορμή...
    εχεις απολυτο δικιο! αλλα οταν γραφονται δυο σελιδες ποστς με συμβουλες και αυτοι δεν λεν να καταλαβουν τοτε αναγκαστικα δεν αρχιζεις κραξιμο??

Λογικα το εβαλες στα αστεια επειδη οδηγουσε glx ετσι?Γιατι δεν βλεπω κατι αλλο αστειο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Λογικα το εβαλες στα αστεια επειδη οδηγουσε glx ετσι?Γιατι δεν βλεπω κατι αλλο αστειο.
    μαλλον αντιπαραθεσεις επρεπε να το βαλω ε??

Re: γεια σας μορτες!!

:a47:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

μαλλον αντιπαραθεσεις επρεπε να το βαλω ε??
    Λογικα?

Καταρχήν δεν "την λέω" σε σένα έτσι; Απλά το σκεφτόμουν αυτό και βρήκα ευκαιρία να το γράψω.

Ε το ότι δεν τα σκέφτηκαν μόνοι τους λίγο και ουσιαστικά ρωτάνε πως θα "την βολέψουν" και θα την γλιτώσουν από το μπάτσο είναι αυτή η κοινωνία που βλέπω καθημερινά γύρω μου. Δεν θέλουν να είναι σωστοί επειδή δεν έχουν μάθει να είναι σωστοί. Έχουν μάθει να "την βολεύουν". Και θα επιμείνει σε αυτό, το ξέρω ότι το λες για να με προστατέψεις αλλά είναι τόσο πρόβλημα μωρέ να μην έχω δίπλωμα, έτσι θα απαντήσει.

Και γω τρελαίνομαι που τα διαβάζω επειδή είχα την τύχη στην οικογένοια μου να βλέπω τον πατέρα μου να φοράει πάντα κράνος και ζώνη, μικρός είχα καθισματάκι, οι γονείς μου μου φορούσαν ζώνη και πίσω κλπ. Αυτά τα παιδιά δεν είχαν την τύχη να μεγαλώσουν με "σωστούς" γονείς.

Αυτό που λέω είναι να κάνουμε λίγη παραπάνω υπομονή με αυτούς. Πιτσιρίκια είναι. Αν κάποιος δεν γουστάρει ας μην γράψει. Είναι σα να σου λέει ο τυπάκος με το παπί στο δρόμο "τι κοιτάς ρε;", θα κάτσεις να ασχοληθείς;

Ας είμαστε λίγο πιο ανοιχτοί ως "κοινότητα μοτοσυκλετιστών", κατ' ουσίαν είμαστε η τελευταία τους ευκαιρία να μάθουν δυο πράγματα σωστά. Για αυτό λέω να μην τους διώχνουμε από το forum ώστε να ξαναμπουν και να δουν μια φωτογραφία από το καινούργιο μου κράνος, ή μια βόλτα που πήγαμε και φοράγαμε όλοι κράνοι μπουφάν κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Οι 17άρηδες τα ξέρουν όλα παιδιά...
    Εδώ ο άλλος ρωτάει που θα σου φανεί χρήσιμο το ''οκτάρι'' που σου ζητούν να ξέρεις στις εξετάσεις... λες κι αυτός θα πηγαίνει όλο ευθεία.

Ήθελα να ΄ξερα...αυτοί οι γονείς, δεν ασχολούνται καθόλου με τα παιδιά τους ?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Οι 17άρηδες τα ξέρουν όλα παιδιά...
    Εδώ ο άλλος ρωτάει που θα σου φανεί χρήσιμο το ''οκτάρι'' που σου ζητούν να ξέρεις στις εξετάσεις... λες κι αυτός θα πηγαίνει όλο ευθεία.

Ήθελα να ΄ξερα...αυτοί οι γονείς, δεν ασχολούνται καθόλου με τα παιδιά τους ?
    Δεν ειναι σωστο να κρινουμε παντα τους γονεις.Δεν φταινε και αυτοι για οτι μαλακια του ερχεται του νεου να κανει....................................ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κανονικά στις Αναζητήσεις θα έπρεπε να πάει, αλλά ψοφάω να δω το πυροσβεστικό ποστ του maki206 όταν φουντώσει το πράμα.

Επι του θέματος.

Πάρε gsxr1000 από Κ8 και πάνω γιατί τα προηγούμενα κόβουν πλαίσιο. Αν έχεις στο μυαλό σου και αποδράσεις από βουνά, πάρε Vstrom 650 που πάει το ίδιο με το gixxer σε άσφαλτο και χώμα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Επι του θέματος.

Πάρε gsxr1000 από Κ8 και πάνω γιατί τα προηγούμενα κόβουν πλαίσιο. Αν έχεις στο μυαλό σου και αποδράσεις από βουνά, πάρε Vstrom 650 που πάει το ίδιο με το gixxer σε άσφαλτο και χώμα.
    Και αν στο παιδι φαινεται απλο το gsxr?Καλυτερα να παρει KTM rc8.Γελια οδηγηση.Το οδηγαει και παιδι στο δημοτικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Δεν ειναι σωστο να κρινουμε παντα τους γονεις.Δεν φταινε και αυτοι για οτι μαλακια του ερχεται του νεου να κανει....................................ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
    Είναι 17 όχι 20. Προφανώς φταίνε οι γονείς. Που βρήκε τα λεφτά για το παπί; Όσο και να δούλεψε το καλοκαίρι, όσα και να μάζεψε από τα κάλαντα δεν βγαίνει... Θα σε αφήνανε ποτέ οι γονείς σου στο λύκειο να καβαλάς μηχανάκι χωρίς δίπλωμα; Απλά τόσα ξέρανε τόσα του είπανε.

Αυτό που μπερδεύουν όλοι αυτοί οι πιτσιρικάδες (πέραν του νομικά σωστού) είναι η λέξη "οδηγάω" με το ότι μπορούν απλά να χειριστούν το παπί και να το "τσουλήσουν" από το σπίτι τους μέχρι δυο γειτονιές παρακάτω. Τώρα πια απορώ με τον εαυτό μου πως πήγαινα όταν είχα πάρει το δίπλωμα. Ένα βασικό χειρισμό ήξερα. Ακόμα και τώρα βλέπω την απίστευτη μ@λ@κία που κάνει ο άλλος στο δρόμο και λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να μάθεις να το προβλέπεις και αυτό. Αυτό είναι η οδήγηση, το άλλο είναι απλά τσουλάω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Καταρχήν δεν "την λέω" σε σένα έτσι; Απλά το σκεφτόμουν αυτό και βρήκα ευκαιρία να το γράψω.
    το ξερω οτι δεν τη λες σε μενα φιλε γιωργο!! ευτυχως εχω την αντιληψη να καταλαβω ποτε μου τη λενε και ποτε οχι! και εγω κανω συζητηση, δεν εκθετω μια αποψη και περιμενω να συμφωνησουν ολοι! (πραγμα που σημαινει οτι πιθανων οταν τελιωσει η κουβεντα να εχω ασπαστει τη δικη σου αποψη ή καποιου αλλου, αν τη βρω πιο σωστη η εστω πιο τεκμιριωμενη!! οποτε λεγε οτι θες!)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    [B]Δεν ειναι σωστο να κρινουμε παντα τους γονεις.Δεν φταινε και αυτοι για οτι μαλακια του ερχεται του νεου να κανει....................................

Σωστός. Εμείς δεν έχουμε ποτέ μερίδιο ευθύνης... ούτε όταν είμαστε παιδιά, ούτε όταν γίνουμε γονείς.
    Όταν είμαστε παιδιά φταίνε οι γονείς, κι όταν γίνουμε γονείς φταίνε τα παιδιά.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 15:09
  2. Γειά σας παίδες
    από kalant στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 18:38
  3. Γειά σας, παιδάκια!!!
    από Sophitsa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36