Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Αξιόπιστοι έμποροι

Αξιόπιστοι έμποροι

Σκεφτομαι να αρχίσω την γύρα στους εμπόρους για καινούργια μηχανή.Εχετε να μου προτείνετε αξιολογους εμπόρους με σωστή πολιτική πωλήσεων, service και υποστήρηξη?
    Εννοείται ότι θα ήθελα και την γνώμη σας ποιούς να αποφύγω.
    Επειδή ακόμα δεν εχω καταλήξει στο τι θα πάρω θα περάσω από όλες τις μάρκες οπότε ότι έχετε να μου προτείνετε θα το λάβω σοβαρά υπόψιν.
    Θελω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    ++++ fun motorcycles στην Ηλιουπολη. Λιγο τσιμπιμενες οι τιμες μεταχειρισμενων σε σχεση με αλλους εμπορους, αλλα αψογοι στην συνδυαλλαγη στο σερβις και στην ποιοτητα των μηχανων που πουλανε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Εχουν μόνο μεταχειρισμένα? Βασικά ενδιαφέρομαι για καινούργια μηχανη αλλά δεν θέλω να την πατήσω με κάποιον που θα με κοροιδέψει στον χρόνο παράδοσης και τιμής.
    Θελω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

εχουν και καινουργιες. Μπες στο site τους και θα δεις.

πέρνα μια βόλτα απο motojapan. νομίζω ότι δε θα χρειαστεί να περάσεις απο άλλο μαγαζί...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σε ότι αφορά στο Fun moto στην ηλιούπολη απο προσωπική εμπειρία είναι πράγματι τσιμπημένος στις τιμές αλλά καλός ΟΤΑΝ θέλει στο σερβις.
    Για το Motojapan τώρα να σου πώ ότι ούτε οι μηχανές ειναι τσεκαρισμένες (οι μεταχειρισμένες εννοώ) και εμένα μου κάνανε και το εξής τραγελαφικό, αγόρασα Transalp 400 cc από αυτούς και μετα από 5 χρόνια πού ήθελα να πάρω το 650αρι πάλι απο αυτούς μου είπαν ότι δεν το παίρνουν γιατι ήταν λέει εισαγωγής και όχι ελληνικό!!!!!(Παρότι το ειχα αγοράσει απο αυτούς
    Τέτοιους έμπορους
    Υπάρχουν άλλοι μόνο που θέλει ψαξιμο...
    mzac
    memori morti

Γύρος Τυνησίας Απρίλιος 2010
    http://www.bmwbikers.gr/forum/showthread.php?t=10598

Αρχικά δημιουργήθηκε από mzac
    Σε ότι αφορά στο Fun moto στην ηλιούπολη απο προσωπική εμπειρία είναι πράγματι τσιμπημένος στις τιμές αλλά καλός ΟΤΑΝ θέλει στο σερβις.
    Για το Motojapan τώρα να σου πώ ότι ούτε οι μηχανές ειναι τσεκαρισμένες (οι μεταχειρισμένες εννοώ) και εμένα μου κάνανε και το εξής τραγελαφικό, αγόρασα Transalp 400 cc από αυτούς και μετα από 5 χρόνια πού ήθελα να πάρω το 650αρι πάλι απο αυτούς μου είπαν ότι δεν το παίρνουν γιατι ήταν λέει εισαγωγής και όχι ελληνικό!!!!!(Παρότι το ειχα αγοράσει απο αυτούς
    Τέτοιους έμπορους
    Υπάρχουν άλλοι μόνο που θέλει ψαξιμο...

Απιστευτη καφριλα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    MOTOJAPAN ανεπιφύλακτα ! Σοβαρό μαγαζί με ευχαριστημένους πελάτες .................

Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    MOTOJAPAN ανεπιφύλακτα ! Σοβαρό μαγαζί με ευχαριστημένους πελάτες .................
    αυτο ηταν το ανεκδοτο της ημερας....
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    trohorama

imported bikes
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω αγορασα πριν δυο μηνες μεταχειρισμενο απο τον νομικο (γρ.λαμπρακη, νικαια) και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος ως προς την εξυπηρετηση!

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι κανέναν στο μεταχειρισμένο.
    Πριν λίγο καιρό πούλησα την μηχανή μου σε μαγαζί και την είδα σε site με αγγελίες με διαφορά 64.000 χλμ γύρισμα πίσω.
    Δεν μιλάμε για 10.000χλμ και 20.000χλμ αλλα για 64.000χλμ
    Το επόμενο μου θα είναι καινούργιο.Τελος

Εγώ έχω αλλάξει πολλές μηχανές, καινούργιες και μεταχειρισμένες και κατάλαβα ότι τα "ελεγχμένα" μεταχειρισμένα των εμπόρων είναι μούφα. Έχω δώσει 6 ή 7 μηχανάκια ανταλλαγή και ο έλεγχος περιοριζοτανε σε μια βόλτα γύρω από τη μηχανή (με τα χέρια στις τσέπες). Μόνο εξωτερική κατάσταση και τα αξεσουάρ τα οποία όταν πούλαγα "δεν τα υπολογίζει κανείς, πάρτα αν θες" ενώ όταν αγοράζεις "έχει και συναγερμό, βαλίτσα κλπ". Ο μόνος που έψαξε το μηχανάκι ήταν ο Υφαντής στη Λένορμαν (3 άτομα βγήκαν, περικύκλωσαν το ΧΧ και κοίταξαν και την παραμικρή λεπτομέρεια που δεν είχα δει ούτε εγώ...).

motoraid στη πάτρα !!

Το παλικάρι είναι απίστευτα εξυπηρετικό και πάντα διαθέσιμος για κουβέντα και συμβουλή πάνω στον εξοπλισμό.

Έμεινα εντυπωσιασμένος όταν πήγα μετά από 4 μήνες να αλλάξω ένα αξέσουαρ ( απαράδεκτος είμαι) και αν και δε περίμενα να μου το κάνει , χωρίς να μου φέρει καμμία αντίσταση μου το άλλαξε κατευθείαν και με το χαμόγελο στα χείλοι.

Επίσης έχει πολύ gadjet για moto και για τους fun του είδους είναι paradise!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
    Εγώ έχω αλλάξει πολλές μηχανές, καινούργιες και μεταχειρισμένες και κατάλαβα ότι τα "ελεγχμένα" μεταχειρισμένα των εμπόρων είναι μούφα. Έχω δώσει 6 ή 7 μηχανάκια ανταλλαγή και ο έλεγχος περιοριζοτανε σε μια βόλτα γύρω από τη μηχανή (με τα χέρια στις τσέπες). Μόνο εξωτερική κατάσταση και τα αξεσουάρ τα οποία όταν πούλαγα "δεν τα υπολογίζει κανείς, πάρτα αν θες" ενώ όταν αγοράζεις "έχει και συναγερμό, βαλίτσα κλπ". Ο μόνος που έψαξε το μηχανάκι ήταν ο Υφαντής στη Λένορμαν (3 άτομα βγήκαν, περικύκλωσαν το ΧΧ και κοίταξαν και την παραμικρή λεπτομέρεια που δεν είχα δει ούτε εγώ...).
    σωστος..καποιοι ομως δινουν εγγυηση 1 χρονο που νομιζω μετραει....αν την τηρουν φυσικα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εμποροι και εμποροι .....η αναζητηση ενος κρανους !!!
    από redfantomas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 152
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2013, 10:16
  2. Oι αξιόπιστοι
    από sniper στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2012, 18:30
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2010, 23:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε