Πλαφόν στην Βενζίνη
εμ... καιρός είναι..
Και κάτι άκουσα για απεργίες απο βενζινοπώλες.. γιατί λέει δεν θέλουν ταμειακές και ούτε να καταργηθεί το αυτοτελές της φορολόγησης τους...
Μάλλον τους μπαίνει αγγούρι πλέον και αντιδρούν.
Gandalf
Πλαφόν στην Βενζίνη
εμ... καιρός είναι..
Και κάτι άκουσα για απεργίες απο βενζινοπώλες.. γιατί λέει δεν θέλουν ταμειακές και ούτε να καταργηθεί το αυτοτελές της φορολόγησης τους...
Μάλλον τους μπαίνει αγγούρι πλέον και αντιδρούν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
για κάνε ένα τσεκ στο λινκ..
safety doesn't happen by accident
εδω![]()
για να δούμε τι θα δουμε...
Δεν ξέρω που είναι τα όρια μου, αλλά ξέρω που δεν είναι. - Josef Ajram
πλαφον στις μ@#$κιες του γιωργακη και των φιλων του λεω γω.
σπουδαια οικονομικη πολιτικη.να τη χαιρονται.
εμεις που δεν τους ψηφισαμε τι φταιμε.
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
σε 2 βδομαδες θα εχει ξεχαστεί και ουτε πλαφον ούτε τιποτα.
Το ξαναδαμε το εργο.
επιτελους , καιρος ηταν. ο καθενας βαραει στο σταυρο τοσο καιρο... οταν ανεβαινει το βαρελακι ολοι τρεχουν να ανεβασουν, τοσο καιρο που επεσε κατεβηκε ελαχιστα κ σιγα σιγα ανεβαινει δυσαναλογα...
πληροφοριακα ποσο εχει η 98 αθηνα κ περιφερεια; κυπρο βαζω 96,8 το λιτρο κ παλι ειναι ανεβασμενη η τιμη της... η 100+ παει 1,01.
1992 αν θυμαμαι καλα.... μεσα στο καλοκαίρι.
50 δραχμούλες πανω μεσα σε μια νυχτα ετσι να γουσταρουμε...... μολις τελειωσαν οι διακοπες μας απλα το ξεχασαμε.
τους τιμωρήσαμε?????? ναι αμε, ξαναβγήκαν μετα 12 χρόνια να τα παρουν μαζεμενα....πεινασαν τοσοσ καιρο τα πουλακια μου!
![]()
1.388 η απλή αμόλυβδη σήμερα Χανιά (BP)Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
πληροφοριακα ποσο εχει η 98 αθηνα κ περιφερεια; κυπρο βαζω 96,8 το λιτρο κ παλι ειναι ανεβασμενη η τιμη της... η 100+ παει 1,01.![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
απαραδεκτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
1.388 η απλή αμόλυβδη σήμερα Χανιά (BP)![]()
παίρνει τον μπουλο και αυτη η ΒΡ. αίντε ρε Φιντελ... στείλε αύρα και απο δωθε....
Ζορίζονται οι βενζινοπώλες, το ίδιο και οι ταξιτζήδες. Οι μεν ήξεραν να ανεβάσουν την τιμή αμέσως μόλις έγινε γνωστή η επιβολή φόρου από την κυβέρνηση, οι δε έχουν καταργήσει εδώ που είμαι το ταξίμετρο. Τι κρίμα![]()
Ταμειακές και βιβλίο εσόδων-εξόδων παντού, απο ταξί μέχρι βενζινοπώλες...
Και ας τους να κλαψουρίζουν, τα ταξί πήραν 3 βαρβάτες αυξήσεις στα κόμιστρα μέσα στο 2009, καιρός να φορολογηθούν όπως φορολογούνται ΟΛΟΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες...
Αλλά η αύξηση στα ΕΦΚ-καύσιμα είναι έμμεσος φόρος και μας χτυπάει ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτου εισοδήματος Π@Π@ΡΕΣ!!! Και εκτός απο την κατανάλωση που κάνει ο καθένας, ανεξαρτήτου εισοδήματος, έχει άμεση επίπτωση και στην τιμή λιανικής σχεδόν όλων των ειδών!!!! ΕΛΕΟΣ...
υγ. θα κάνω απόσβεση στο ποδήλατο νωρίτερα απο ότι υπολόγιζα :rotflmao: :rotflmao:
Κάποιος έπαέ μέσα (ό,ι εγώ) τα έλεγε αυτά προ μηνός και είχανε πέσει πάνω του ούλοι να τονε φάνε!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Αλλά η αύξηση στα ΕΦΚ-καύσιμα είναι έμμεσος φόρος και μας χτυπάει ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτου εισοδήματος Π@Π@ΡΕΣ!!! Και εκτός απο την κατανάλωση που κάνει ο καθένας, ανεξαρτήτου εισοδήματος, έχει άμεση επίπτωση και στην τιμή λιανικής σχεδόν όλων των ειδών!!!! ΕΛΕΟΣ...
Α να δούμε εδά!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
1.388 η απλή αμόλυβδη σήμερα Χανιά (BP)![]()
πω ρε μαγκα... μιλαμε ειναι τραγικοι, ε;;; ξεκινησα να εκτιμαω τις εδω τιμες. απο σημερα μου φαινεται θα βαζω 100+ να γουσταρω!!! αν θελει κανεις πουλαω 95 στα 0,99 , 98 στα 1,1 κ 100+ 1,2ευρω!!!
![]()
![]()
![]()
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΕΕΕ; μη γινουμε ιδιοι μ αυτους που κραζουμε!!!![]()
Πιθανότατα θα ψάξω μετατροπή του boxer της 1200 σε Diesel. Τι διάολο με 200ευρέουλα θα κανω το γύρο της Ελλάδας και θα μένει και για καμια ψιλή για καφέ. Αμε.!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
http://www.dieselbike.net/Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πιθανότατα θα ψάξω μετατροπή του boxer της 1200 σε Diesel. Τι διάολο με 200ευρέουλα θα κανω το γύρο της Ελλάδας και θα μένει και για καμια ψιλή για καφέ. Αμε.!!
![]()