Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: F800gs νέα χρ'ωματα.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec

F800gs νέα χρ'ωματα.

2 νέοι χρωματισμοί για το F800GS έχουν εμφανιστεί στο επίσημο site της BMW.
    Λευκό, στην λογική του προηγούμενου γκρι με χρώμα και στα πλαινά του ψυγείου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	color_f800gs_02_1024x768.jpg 
Προβολές:	701 
Μέγεθος:	69,7 KB 
ID:	188782
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Και πορτοκαλί στην λογική του παλιού κίτρινου.

Νομίζω πως το κίτρινο συνεχίζει να είναι το αγαπημένο μου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	color_f800gs_01_1024x768.jpg 
Προβολές:	700 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	188783
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παλαιό μέλος
    To πορτοκαλί το είδα σε μια αντιπροσωπεία και είναι πολύ όμορφο από κοντά αλλά για μένα μεγάλο φάουλ που έκοψαν το μαύρο.

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και κινούμαι κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας, δεν έχω δει ούτε ένα πορτοκαλί ή άσπρο 800άρι να κυκλοφορεί.

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Μη σου κάνει εντύπωση....

Η τιμή του πλέον είναι στα €12,020 και έχουν κόψει την προσφορά των €750 σε αξεσουάρ.....

Καθώς το μέτρο του μειωμένου τέλους ταξινόμησης καταργήθηκε και όσες μοτο ειχαν εκτελωνιστεί μ'αυτα τα δεδομένα τέλος.....!

Οπότε...
    ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti

Η τιμή του πλέον είναι στα 12,020 ...

βασική έκδοση?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

βασική έκδοση?
    Αυτή που έχουν κλασικά ετοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα. Με ABS, trip computer, θερμαινόμενα

Παλαιό μέλος

Η τιμή του πλέον είναι στα €12,020 και έχουν κόψει την προσφορά των €750 σε αξεσουάρ.....

Καθώς το μέτρο του μειωμένου τέλους ταξινόμησης καταργήθηκε και όσες μοτο ειχαν εκτελωνιστεί μ'αυτα τα δεδομένα τέλος.....!

Οπότε...
    Πόσο??????? Χαχαχα...

Από 11.400 € το πήγαν 12.020 € και καλά μόνο λόγω επαναφοράς του τέλους ταξινόμησης?

Και σαν να μην έφτανε αυτό έκοψαν και τα 700€ προσφορά για αξεσουάρ? Που νομίζουν ότι ζουν, δεν βλέπουνε γύρω τους..

Αν αληθεύουν όλα αυτά εύχομαι στη ΒMW καλές πωλήσεις!!!

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Οι προσφορές ισχύουν μόνο για μοντέλα 09 που έχουν ξεμείνει. Και από τα 800άρια δεν έχει μείνει τίποτα στις εκθέσεις οπότε....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

δλδ στα 12.020 + συναγερμό + κεντρικό σταντ + αλουμινένια ποδιά + χούφτες με τα σπόιλεράκια + τη ψηλή ζελατίνα ..... .... .... κομπιουτεράκι, ... ... χμ .... κοντά στα 13.200 ????????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν μου έχει μείνει άντερο που λέει και ο τροοπερ ....

Τα 12,020 είναι για τα μοντέλα του 2010 (πορτοκαλί & άσπρο δηλαδή) και η τιμή αυτη περιλαμβάνει full εξοπλισμό, με διπλό stand, ABS, υπολογ. ταξιδίου, θερμ. grips και συναγερμό!

Αν δεν θέλεις κάτι απ'τα παραπάνω θα πρέπει να περιμένεις να γίνει παραγγελεία (δηλαδή κάνα τρίμηνο... )!

Όλα τα παραπάνω μου τα είπαν σε γνωστότατο μαγαζί του δυκτίου

Απο εξτρα "δώρο" και καλά πάει περίπου στα 250 με 300ευρώ και επαφίεται στην πολιτική του κάθε μαγαζιού!!!

Τέλος απ'ότι μου είπε το παλικάρι εκει δε παίζουν πια καινούρια 800GS του 2009 (δηλαδή με το πακέτο της προσφοράς και τα μειωμένα τέλη...)!!!!

Χτυπάει πάντως ασχημα σε τέτοιους καιρούς......
    ΤΕΛΟΣ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μεταχειρισμένο φίλοι μου, με όλα τα έξτρα στα 8500

Η αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας πλέον δεν αξίζει

δλδ στα 12.020 + συναγερμό + κεντρικό σταντ + αλουμινένια ποδιά + χούφτες με τα σπόιλεράκια + τη ψηλή ζελατίνα ..... .... .... κομπιουτεράκι, ... ... χμ .... κοντά στα 13.200 ????????????????

Στα 12020 δεν περιλαμβάνονται οι χούφτες, η ποδιά και η ψηλή ζελατίνα...είναι extra....

Και μάλιστα οταν το ανέφερα αυτό, δηλαδή ότι δείνω 12020 και δεν εχει τουλάχιστον καλύτερη ποδιά κινητήρα ή εστω χούφτες....... μου έδωσε την δικαιολογία του κόστους....κάτσε ρε μάστορα οταν εγω π.χ. το 2005 πήρα το dakaraki και χούφτες είχε, και ποδιά στον κινητήρα είχε και ψηλή ζελατίνα...και η τιμή ηταν 600 ευρώ πάνω απ'το απλό gs...τότε δεν υπήρχε το κόστος?

Τέλος πάντων το ξαναλέω αυτα είναι περίεργα και αποθαρρυντικά στις μέρες που διανύουμε.......
    ΤΕΛΟΣ

Solomostrongos Το avatar του/της byron

.

αααχχχ
    χαααχαχχχχχ
    ααααααχχχχχ μλκς πνίγηκα .... :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στα 12020 δεν περιλαμβάνονται οι χούφτες, η ποδιά και η ψηλή ζελατίνα...είναι extra....

Και μάλιστα οταν το ανέφερα αυτό, δηλαδή ότι δείνω 12020 και δεν εχει τουλάχιστον καλύτερη ποδιά κινητήρα ή εστω χούφτες....... μου έδωσε την δικαιολογία του κόστους....κάτσε ρε μάστορα οταν εγω π.χ. το 2005 πήρα το dakaraki και χούφτες είχε, και ποδιά στον κινητήρα είχε και ψηλή ζελατίνα...και η τιμή ηταν 500 ευρώ πάνω απ'το απλό gs...τότε δεν υπήρχε το κόστος?

Τέλος πάντων το ξαναλέω αυτα είναι περίεργα και αποθαρρυντικά στις μέρες που διανύουμε.......
    τον παραπάνω υπολογισμό τον έκανα για να δώ πόσο πιάνει με όλα αυτά τώρα, έτσι το πήρα εγώ το καλοκαίρι αλλά με την προσφορά του 10% επί της αξίας .... όλο το παραπάνω πακέτο εγώ το πλήρωσα ~ 11.200 ...

οκ .... πάντως η ψηλή ζελατίνα της BMW δεν αξίζει τα λεφτά της, οκ κάνει δουλειά, είναι αντιχαρακτική αλλά στα 360 ευρώ που είχε το καλοκαίρι είναι κλεψιά και κοροϊδία... την έβαλα μόνο και μόνο γιατί ήταν δώρο...

επίσης οι χούφτες της bmw που και αυτές τις έβαλα τζάμπα, δεν αξίζουν μια όσον αφορά τη προστασία απο τον αέρα και το κρύο... έχουν κλήση προς τα κάτω και ενώ έχω βάλει και τα σπόιλερ δεν κόβουν τίποτα!

αυτά τα δυο έξτρα λοιπόν δεν αξίζουν να τα πληρώσει κανείς σε εργοστασιακά... Η ποδιά όμως αξίζει και είναι πολύ καλής ποιότητας

τον παραπάνω υπολογισμό τον έκανα για να δώ πόσο πιάνει με όλα αυτά τώρα, έτσι το πήρα εγώ το καλοκαίρι αλλά με την προσφορά του 10% επί της αξίας .... όλο το παραπάνω πακέτο εγώ το πλήρωσα ~ 11.200 ...

οκ .... πάντως η ψηλή ζελατίνα της BMW δεν αξίζει τα λεφτά της, οκ κάνει δουλειά, είναι αντιχαρακτική αλλά στα 360 ευρώ που είχε το καλοκαίρι είναι κλεψιά και κοροϊδία... την έβαλα μόνο και μόνο γιατί ήταν δώρο...

επίσης οι χούφτες της bmw που και αυτές τις έβαλα τζάμπα, δεν αξίζουν μια όσον αφορά τη προστασία απο τον αέρα και το κρύο... έχουν κλήση προς τα κάτω και ενώ έχω βάλει και τα σπόιλερ δεν κόβουν τίποτα!

αυτά τα δυο έξτρα λοιπόν δεν αξίζουν να τα πληρώσει κανείς σε εργοστασιακά... Η ποδιά όμως αξίζει και είναι πολύ καλής ποιότητας
    Συμφωνώ.... την ψηλή ζελατίνα ούτε εγω θα την έβαζα... η ergo της wunderlich είναι καλύτερη...και οι χούφτες δεν είναι ωραίες οκ! Αλλα μη το δίνεις γυμνό το μηχανάκι...υποτίθεται ότι είναι και οff-road μοτο...αλλα με τι?

Πως δηλαδή θα με δελεάσεις εμένα να προτιμήσω το δικό σου προϊόν και οχι κάποιο αλλο οταν και ανεβάζεις την τιμή αλλα και κόβεις απ'τα αξεσουάρ!

Δεν ξέρω τι εχουν στο μυαλό τους! Αλήθεια δεν ξέρω!!!!
    ΤΕΛΟΣ

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 12:43
  3. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37