θα το ποσταρω ξανα,
Μακη απο Λουτσα με ΚΤΜακι μας λειπεις και σε ψαχνουμε απο τοτε που εφυγες για ισπανια.Αμα το βλεπεις απαντησε!
Μαρια+Μανος(καποτε στο revenge.)
θα το ποσταρω ξανα,
Μακη απο Λουτσα με ΚΤΜακι μας λειπεις και σε ψαχνουμε απο τοτε που εφυγες για ισπανια.Αμα το βλεπεις απαντησε!
Μαρια+Μανος(καποτε στο revenge.)
Oh, what sad times are these when passing ruffians can say Ni at will to old ladies. There is a pestilence upon this land, nothing is sacred. Even those who arrange and design shrubberies are under considerable economic stress in this period in history.
Μπα σε καλό μου..![]()
"Μαρία καταζητεί Μάκη", πολύ θέλει το εγκεφαλικό νομίζεις;:a53:
Εύχομαι να τον βρείτε σύντομα πάντως κι ας μου στείλατε την ψυχή μου στην κούλουρη![]()
![]()
Κάποιος έχει χεσμένη τη φωλίτσα του;:a39:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπα σε καλό μου..![]()
Εύχομαι να τον βρείτε σύντομα πάντως κι ας μου στείλατε την ψυχή μου στην κούλουρη![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
καλη σκεψη μανΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
παρτουζα?
![]()
![]()
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
Όχι τόσο ώστε να καταζητούμαι πάντως..!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κάποιος έχει χεσμένη τη φωλίτσα του;:a39:![]()
![]()
Φένια από Γλυφάδα με το 50ράκι μας λείπεις και σε ψάχνουμε από τότε που έφυγες για ΜΠΑΝιο.
Άμα το βλέπΣ απάντησε. (κάποτε στο μοτο.γρ)
![]()
![]()
![]()
@tpap Παραδέξου![]()
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Κουλαααααααααα.........
πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος.......:wacko:
http://www.moto.gr/forums/search.php...archid=4376891
4/4 gia to makh...
τι σου χει κανει ρε κοπελια και τον ψαχνεις τοσο?
![]()
![]()
![]()
παντρευομαστε και τον θελουμε για κουμπαρο!!!
πολυ ενδιαφερον βλεπω παντως!!!χεχεχε,χαιρομαι!
και συγνωμη αν ανησυχησα μερικους,ειναι για καλο σκοπο!
αν δε βρεθει θα παω στο "παμε πακετο":rotflmao:
Oh, what sad times are these when passing ruffians can say Ni at will to old ladies. There is a pestilence upon this land, nothing is sacred. Even those who arrange and design shrubberies are under considerable economic stress in this period in history.
ουπς,μαλλον δεν επρεπε να το γραψω αυτο για την κουμπαρια,τωρα ειναι που θα αρχισετε τα σχολια!....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπα σε καλό μου..![]()
ημουν σιγουρος μλκ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: