Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: Αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας

Agora kainourgias mhxanhs

Kalhspera paidia,
    eimai kainourgia. Odhgw amaxi edw kai 2 xronia sxedon, (me to zori to phra) kai apofasisa na agorasw mhxanh afou mazeya kapoia xrhmata..auta..8a h8ela na mou peite th gnwmh sas epeidh exw mono 2000 kai kati yila poia mhxanh na epilexw to xw yaxei sxetika exw brei oti se auta ta lefta uparxoun
    h Honda cbf 125
    h yamaha h ybr 125 kai
    h derbi cross city 125
    epishs brika kai mia sth euromotors http://www.euromotors.gr/JL125P.htm alla den exw idea th 8a nai..Basika h8ela na rwthsw gia th derbi mhpws gnwrizei kaneis kati, exei kapoia empireia gt oi pwlhtes pwlhtes einai oti 8eloun sou lene..autaa..

euxaristw

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Agora kainourgias mhxanhs

Αρχικά δημιουργήθηκε από nameless
    Kalhspera paidia,
    eimai kainourgia. Odhgw amaxi edw kai 2 xronia sxedon, (me to zori to phra) kai apofasisa na agorasw mhxanh afou mazeya kapoia xrhmata..auta..8a h8ela na mou peite th gnwmh sas epeidh exw mono 2000 kai kati yila poia mhxanh na epilexw to xw yaxei sxetika exw brei oti se auta ta lefta uparxoun
    h Honda cbf 125
    h yamaha h ybr 125 kai
    h derbi cross city 125
    epishs brika kai mia sth euromotors http://www.euromotors.gr/JL125P.htm alla den exw idea th 8a nai..Basika h8ela na rwthsw gia th derbi mhpws gnwrizei kaneis kati, exei kapoia empireia gt oi pwlhtes pwlhtes einai oti 8eloun sou lene..autaa..

euxaristw
    na odigas moto xereis ?

Sxetiko einai auto..diplwma exw A1 alla ama den exeis mhxanh den xereis..opote s auth 8a ma8w..

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Οδηγούσα το CBF 125 i την προηγούμενη εβδομάδα και είναι φοβερό για νέους οδηγούς και σε αυτή την τιμή. Αυτή είναι η άποψη μου:
    Κινητήρας: Στα πλαίσια της κατηγορίας, δίνει έμφαση στην οικονομία. Τα 60 χιλιόμετρα έρχονται γρήγορα, με πολύ ευνοϊκές συνθήκες θα πιάσει την τελική των 110 χιλιομέτρων.
    Κράτημα: Πολλή καλή ποιότητα κύλισης , αίσθηση στο δρόμο, ευελιξία και προβλέψιμη συμπεριφορά. Καλά φρένα για το χαρακτήρα του. Εμπνέει εμπιστοσύνη στον οδηγό να κρατήσει ταχύτητα μέσα στη στροφή και να παίξει.
    Άλλα σχόλια: Άνετο και πολύ οικονομικό στην πόλη. Αν είχε πιο δυνατό κινητήρα και λίγο πιο καλή σέλα για πολύωρη οδήγηση, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για κοντινές διαδρομές στην Εθνική.
    Η σέλα άν και χαμηλή είναι σχετικά πλατιά γιαυτό και στους μικροκαμωμένους αναβάτες μπορεί να τους πέσει λίγο πιο ψηλό απότι θα έπρεπε.
    Μακάρι να είχα οδηγήσει και τα άλλα, δεν έτυχε όμως.
    Καλή συνέχεια

Euxaristw polu gia thn apadhsh. Egw sxetika mikrokamomenh eimai ara mallon de kanei gia mena? exw anevei se magazi kalh mou fanhke sxetika..alla apo auto de xerw an mporeis na krineis..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver

Re: Agora kainourgias mhxanhs

Odhgw amaxi edw kai 2 xronia sxedon, (me to zori to phra)
    Για κάνε μας λίγο πιο λιανά αυτό το "με το ζόρι το πήρα"...
    Το αυτοκίνητο;
    Το δίπλωμα;

to autokinhto enwousa..xerw grafw genika ligo mperdemena..apla apo mikro paidi mhxanh h8ela..alla apo filous atuxhmata gnwstwn ktl ktl..goneis oxi 8a sou paroume amaxi..phra amaxi telika..

Euxaristw polu gia thn apadhsh. Egw sxetika mikrokamomenh eimai ara mallon de kanei gia mena? exw anevei se magazi kalh mou fanhke sxetika..alla apo auto de xerw an mporeis na krineis..
    Αφού έχεις ανέβει θυμάσαι αν μπορούσες να πατήσεις και με τα δυο σου πόδια κάτω? Μπορούσες να πατήσεις στέρεα? Αυτό το ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλον.
    Νομίζω ότι αν μπορείς να πατήσεις κάτω και με τα δυό σου πόδια και να βάλεις σχετική δύναμη ώστε να την κάνεις στατική μπροστά και πίσω, είσαι εντάξει. Άν είσαι 1,60 και πάνω είσαι σίγουρα εντάξει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Αφού έχεις ανέβει θυμάσαι αν μπορούσες να πατήσεις και με τα δυο σου πόδια κάτω? Μπορούσες να πατήσεις στέρεα? Αυτό το ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλον.
    Νομίζω ότι αν μπορείς να πατήσεις κάτω και με τα δυό σου πόδια και να βάλεις σχετική δύναμη ώστε να την κάνεις στατική μπροστά και πίσω, είσαι εντάξει. Άν είσαι 1,60 και πάνω είσαι σίγουρα εντάξει.
    Ok katalaba..opote nomizw edaxei prepei na htan apo auth thn apoyh..apla me problimathse ligo to mikrokamomenous anabates pou aneferes kai anarwtiomoun mhpws parolo pou ftanoun ta podia mou ktl (sto 1,60 eimai k kati) sthn odhghsh exeis problima epeidh de exw gnwsh..me kalhyes padws euxaristw k pali

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Nameless καλωσόρισες...

Κι εγώ τη cbf 125 έχω από το καλοκαίρι, σε αυτή έκανα και μαθήματα οδήγησης και την οδηγάω στην Αθήνα τώρα 7 μήνες περίπου... Πρώτη μου μηχανή και μετά από λίγες εβδομάδες εξοικίωσης στην κίνηση μπορώ να πω ότι την οδηγάω άνετα (με προσχή πάντα!!!). Είμαι 1,65, 53 κιλά και δεν έχω πρόβλημα να την κουμαντάρω. Νομίζω ότι για νέο αναβάτη είναι ότι πρέπει. Έχω ανέβει και στη ybr 125 (δεν την έχω οδηγήσει) και ήταν κάπως πιο κοντή η σέλα της (σου δίνει περισσότερη σιγουριά αν είσαι νέα οδηγός). Για την derbi δεν ξέρω να σου πω και δεν ξέρω και τι ρόλο παίζει η αντιπροσωπεία... Ρώτα κάποιον που να έχει. Αυτή η euromotors πάλι δεν ξέρω τι είναι, αλλά όπως την βλέπω έχει πολλά πλαστικά και σε περίπτωση πτώσης (ακόμα και χαζοπτώσης, όπως συνηθίζεται ειδικά σε νέους αναβάτες) μπορεί να γίνει ζημιά και να ψάχνεις για ανταλλακτικά και επιδιορθώσεις... Καλύτερα η πρώτη μηχανή που θα πάρεις, μέχρι να εξοικιωθείς, να ειναι όσο πιο λιτή γίνεται. Πάντως αν επιλέξεις μεταξύ cbf και ybr όποια και να πάρεις νομίζω είναι ό,τι πρέπει. Ανέβα και στις 2, δες ποια σε βολεύει στη θέση οδήγησης και αποφάσισε!

apo osa mou pes den 8a xw kanena problima me th mhxanh gt kai gw sta idia kubika eimai panw katw - ligon kilwn. kai afou eisai euxaristhmenos einai arketa 8etiko.apla pisteuw oti prepei na pareis kai mia mhxanh na saresei kai h exwterikh emfanish kai mporw na pw oti den maresei idaitera.. enw th derbi thn protimo, th briskw kapws poio omorfh. To oti einai 110kg enw h honda h cbf einai 128kg den xerw ama kanei kapoia diafora auto(?) Epishs alloi sou lene oti einai komple apo adiproswpia ktl ki allh makria kai den exei antalaktika..emporoi o ka8enas 8elei na poulhsei ta dika tou.Eixa rwthsei kapoion pou xe kai mou xe pei oti htan euxaristhmenos ap th derbi alla htan enas..
    gi auto mhpws uparxei kapoios allos pou na eixe derbi? a euxaristw kiolaas

Σαν νέα οδηγός μπορείς να αρχίσεις με πιο σίγουρη λύση και αποκτώντας εμπειρίες να πας και σε πιο μικρή εταιρεία. Άν σου αρέσουν πραγματικά οι μηχανές θα μείνεις για πολλά χρόνια στο χώρο να δοκιμάσεις ότι θέλεις.

Sigoura, alla den prepei na s aresei kiolas?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    ΧΤ 125 βασικα κανε αυτη τη βδομαδα λιγο ποδηλατο να μαθεις λιγο ισοροπια , καλο θα σου κανει , να παρεις λιγο τα πανω σου κ στην κατηφορα να κανεις βρουμ βρουμ να μπεις κ λιγο στο νοημα
    πλακα στη πλακα κ οι εππαγγελματιες το κανουν ακομα αυτο......
    Επισης για μενα κατω απο 250 αρι δεν ειναι μηχανακι , ειιναι μαλ@κια......
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    ΧΤ 125 βασικα κανε αυτη τη βδομαδα λιγο ποδηλατο να μαθεις λιγο ισοροπια , καλο θα σου κανει , να παρεις λιγο τα πανω σου κ στην κατηφορα να κανεις βρουμ βρουμ να μπεις κ λιγο στο νοημα
    πλακα στη πλακα κ οι εππαγγελματιες το κανουν ακομα αυτο......
    Επισης για μενα κατω απο 250 αρι δεν ειναι μηχανακι , ειιναι μαλ@κια......
    nai ok sumfwnw 8a mou dwseis esu ta lefta?

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας
    από yama6336 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2009, 22:33
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2008, 13:37
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 21:16
  4. Αγορά καινούριας μοτοσικλέτας
    από ixnilatis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 15:28
  5. Αγορά πρώτης μοτοσυκλέτας
    από karas78 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 15:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ