Αν εχει καποιος playstation 3 και γουσταρει το συγκεκριμενο παιχνιδι ας ποσταρει εδω να μαζευτουμε για κανα ματσακι.
Το psn id μου υπαρχει στο αβαταρ απο κατω.
Οσοι πιστοι καλοδεχουμενοι....
Υ.Γ. Υπαρχει και club στο ΗΟΜΕ.![]()
Αν εχει καποιος playstation 3 και γουσταρει το συγκεκριμενο παιχνιδι ας ποσταρει εδω να μαζευτουμε για κανα ματσακι.
Το psn id μου υπαρχει στο αβαταρ απο κατω.
Οσοι πιστοι καλοδεχουμενοι....
Υ.Γ. Υπαρχει και club στο ΗΟΜΕ.![]()
Mόλις ξεκίνησα το Call Of Duty "World at War" στο ζόρικο, τα ξαναλέμε σε κάνα χρόνο εμείς![]()
Πλάκα πλάκα καλό είναι το Warhawk ? Με βλέπω να μην την παλεύω και πολύ και να τρέχω για αγορές πάλι, αν και περιμένω πως και πως το Operation Flashpoint 2![]()
Για 25 ευρω μαζι με bluetooth headset της jabra ειναι μια χαρα. Και εχει online 32 παικτων.
Αεροπλανα τζιπ τανκ jetpacks χαμος γινεται.
Υ.Γ. Αστο αυτο. Περιμενε το killzone 2 στις 27 φεβρουαριου. Ολος ο κοσμος θα το παρει.![]()
Ρε άντε πάρτε κάνα pc να παίξετε call of duty σαν τους ανθρώπους..
Άμα λάχει παίζουμε και τις άδειες μας.. ναούμ..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Aστο μακη. Δεν πιανει μια μπροστα σε αυτο.
http://www.youtube.com/watch?v=0B6Tx...eature=related
Δες και πες...... οταν συνελθεις.![]()
![]()
Υ.Γ. Pc και gaming για μενα ποτε ξανα. Playstation 3 και τελος.![]()
σαν το multiplayer στο call of duty 4 στο pc δεν εχει κανενα...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Aυτή είναι η διαφορά μας, εσύ θέλεις να καταστρέφεις μέταλλα ενώ εγώ τη φύσηΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Aστο μακη. Δεν πιανει μια μπροστα σε αυτο.
http://www.youtube.com/watch?v=0B6Tx...eature=related
Δες και πες...... οταν συνελθεις.![]()
![]()
![]()
Σοβαρά, απλώς προτιμώ τα πιο γήινα πράγματα, θες αυτό και θα καταλάβεις![]()
Κι επειδή θ'αλλαξεις γνώμη πάρε κι ένα τέτοιο --->![]()
![]()
Tεχνικα και μονο...
Η guerilla εφτασε το 60% της ισχυς του playstation 3 με αυτο το παιχνιδι. Καμια αλλη και κανενα αλλο παιχνιδι δεν το εχει κανει αυτο μεχρι σημερα. ισως σε λιγο καιρο το uncharted 2.
Απο γραφικα και μονο μιλοντας οι φωτοσκιασεις ειναι εξωπραγματικες και η κινηση τοσο ομαλη που μοιαζει με αληθινο ανθρωπο. Ακομα και η κινηση οταν τρωει τις σφαιρες ειναι απιστευτη. Εδω εχουν καταφερει να πιστευεις οτι πραγματικα υπαρχει βαρος στην κινηση και οχι να πας λες και εισαι πανω σε πατινι οπως συνηθως συμβαινει.:hypnotize
Οntopic. Παρε warhawk![]()
Oftopic (again) Ουτε να τα βλεπω δεν θελω τα πισι που παιζουν παιχνιδια. Πηρα μακ (5ετιας) και ενα playstation και υσηχασε το κεφαλι μου για πολλαααααα χρονια.![]()
To call of duty : world at war αν δεν το βρώ απο καμιά πηγή (δεν μπορώ να συνδεθώ σε torrent ούτε απο δουλειά... αλλά δεν συμφέρει και απο το Wind ADSM) τότε θα πάω να το παρω...
Πληροφοριακά μόνο έχει πάρει review stars 4,5 στα 5 και θεωρείται ήδη Game of the Year. Και αν θυμηθώ το gameplay experience απο προηγούμενες εκδόσεις μέχρι και το modern warfare, τα αξίζει τα λεφτά του.
Υ.Γ. α.. και τώρα που το θυμήθηκα.. όποιος παίζει COD... Ας δοκιμάσει και το frontlines fuels of war... Σε μοντέρνα πεδία , απίστευτο Α.Ι. απο τον αντίπαλο και πολύ δύσκολη πλοκή.
gameplay: http://uk.youtube.com/watch?v=PL0_c7...eature=related
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
το 5 δεν μου αρεσε...εχω τρελαθει με το 4...πιστευω ειναι μακραν καλυτερο...
και δεν ειναι λογω οπλων μιας και το cod 2 μου αρεσε πολυ(που εχει ιδιο θεμα με το 5)
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Μάγε να πω την αλήθεια κι εγώ ξενέρωσα το ίδιο με τον Corvo όταν έμαθα πως το COD5 μας ξαναγυρνάει πίσω, πάντα σε σύγκριση με το COD4 που μου φάνηκε μοναδικό. Διαψεύστηκα όμως μέχρι τον πρώτο σκοτωμό, το COD5 έφυγε χιλιόμετρα μπροστά σ'αυτόν τον τομέα και το gameplay experience -όπως το λες κι εσύ- μου φάνηκε απλά απίστευτο ! Κι ας μιλάμε για όπλα αντίκες, δοκίμασα μετά το 5 να ξαναπαίξω το 4, @@....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πληροφοριακά μόνο έχει πάρει review stars 4,5 στα 5 και θεωρείται ήδη Game of the Year. Και αν θυμηθώ το gameplay experience απο προηγούμενες εκδόσεις μέχρι και το modern warfare, τα αξίζει τα λεφτά του.
Κάποιος που έκανε το ίδιο με μένα μπορεί να το επιβαιώσει, συμπέρασμα ; Αξίζει τα λεφτά του, είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να βρίσκεται για πάντα στη συλλογή σου.
![]()
Παντως εγω απο φιλους απο φορουμ για playstation βλεπω να γυρνανε στο 4 ολοι.
Και το 5 αγγελια.![]()
Βαριούνται να κάνουνε ριλόουντ το Μ1 και καλομάθανε στις 350άρες γεμιστήρες γι'αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Παντως εγω απο φιλους απο φορουμ για playstation βλεπω να γυρνανε στο 4 ολοι.
Και το 5 αγγελια.![]()
:rotflmao:
Ένα σου λέω όμως ρε ! Μία σφαίρα, ένας μπανζάαααιιιιι κάτω !![]()
![]()