Γνωρίζει κανένας που μπορώ να πάω (σε καποιο φανοποιείο ισως; ) για να μου κολλήσουν μια βάση που εσπασε στο πλαίσιο της cb? είναι μια απο τις βάσεις που κρατάει το δεξί τρίγωνο του μαρσπιε οδηγου.
Αν ξέρει καποιος κοντα στην Καλλιθέα ας μου πεί.
Γνωρίζει κανένας που μπορώ να πάω (σε καποιο φανοποιείο ισως; ) για να μου κολλήσουν μια βάση που εσπασε στο πλαίσιο της cb? είναι μια απο τις βάσεις που κρατάει το δεξί τρίγωνο του μαρσπιε οδηγου.
Αν ξέρει καποιος κοντα στην Καλλιθέα ας μου πεί.
Τελευταία τροποποίηση από zentakiasSF; 18/06/2014 στις 11:49.
Σε μικρότερη ζημιά (το παπαράκι -τεχνική ορολογία- στο οποίο βιδώνει το προστατευτικό της αλυσίδας είχε σπάσει, σε παλιότερο μηχανάκι) πήγα σε έναν στην Αλέκου Παναγούλη στο Ηράκλειο. Σε 10 λεπτά έτοιμο. Έχει και μερικούς μάστορες στην Σπύρου Πάτση. Θα θέλει ένα τρίψιμο να φύγει το χρώμα και μετά θα πρέπει να το ξαναβάψεις τοπικά.
Αmyroukai ευχαριστώ για την απάντηση.
Σε φανοποιείο έγινε η δουλειά σου?
Πόσο σου κόστισε περίπου η επισκευή?
Όχι, ήταν μαγαζί που κάνει κολλήσεις, τίποτα άλλο. Κόστος... Ήταν και 4 χρόνια πίσω... Κανένα 5ευρο; 10ευρο; Κάτι τέτοιο.
Πήγα σε 2 τετοια "συνεργεια" που κανουν κολλησεις παντώς είδους, αλλά δε μου τα είπαν καλά.
Ο ένας για να λύσει 5 βίδες και να το κολλήσει, ήθελε 30€ και 2 ωρες δουλειάς, ενώ ο άλλος
μου είπε οτι πρεπει να παω τη μηχανη χωρις το ντεποζιτο, την εξάτμιση και λυμμένη την τρίγωνη βάση της πατούρας και οτι θελει αρκετές ώρες να γίνει η δουλειά.
Τελικά η δουλειά μου δεν έγινε. Εχει και άλλα 2 τετοια μαγαζια εκει στην Πατση, στα οποια θα παω αυριο να δω τι θα μου πουν και αυτοι.
Ή έπεσα σε άσχετους ή αμα η δουλειά είναι κάτω απο 50αρι κόστος βαριούνται.
Τί να πω...
πηγαινε σε ενα εξατμισα που να εχει αργκον,και απλως βγαλε το τριγωνο που κραταει το πατακι του συνεπιβατη,και κανε τη δουλεια σου.
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Η γνώμη μου για να μην ξανά 'χεις πρόβλημα είναι να καθαρίσεις τον σκελετό από το κομμάτι της βάσης που έχει μείνει, να κατασκευαστεί νέα βάση και να κολληθεί.
Ακούγεται ''βουνό'' αλλά είναι το πιο σωστό.(για 'μένα).![]()
κόβουν πλαίσια τα honda...????!
Σπ'υρου Πάτση δοκίμασε τους μάστορες τι τιμές δίνουν, μάθε και για την ποιότητα δουλειάς και πήγαινε με λυμένο μασπιέ, ή λύσε το εκεί μπροστά.
Ικαρε, αυτα θα γινόταν αν μέναμε κοντα και ερχομουν απο εσενα με την τρομερη δουλεια που κάνεις στις κολλησεις (ειδικα με εκεινο το χειροποιητο παπί-trial-εντουρο) να σε κερασω και κανα καφέ.
Εδω στην Αθηνα αυτό ολο για να γίνει θέλει προτιστως χωρο που δεν εχω, εργαλεια που πρεπει αναγκαστικά να πάω σε μαστορα
Αν παρει περισσοτερα θα ειναι πλεονεξια.
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN