Μια μεγάλη καλησπέρα απο την ακριτική Λέρο! Αν και πυκραμένος από την Εθνική, τώρα ανέβικα που μπόρεσα να μπώ στο φλόπουμ![]()
![]()
![]()
Μια μεγάλη καλησπέρα απο την ακριτική Λέρο! Αν και πυκραμένος από την Εθνική, τώρα ανέβικα που μπόρεσα να μπώ στο φλόπουμ![]()
![]()
![]()
Ξυπνάν οι ναύτες του βυθού, ρεσάλτο να βαρέσουν!!!!
Έλα που κακοπερνάτε τώρα στη Λέρο. Τουριστική περίοδος είναι ότι και κάτι θα έχει![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δέν έχει γεμίσει ακόμα το νησί και είμαστε και πεσμένοι λόγο ΕθνικήςΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Έλα που κακοπερνάτε τώρα στη Λέρο. Τουριστική περίοδος είναι ότι και κάτι θα έχει![]()
Ξυπνάν οι ναύτες του βυθού, ρεσάλτο να βαρέσουν!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Λέρο? Καλύτερα από δω είσαι.... δε θέλω παράπονα.....![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Pou eise re palikaraki???
pws pane ta pragmata?
teleiwnete ? h' exei prama akomh ...??
kalh synexeia / ypoloipo ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Ζω στην Θεσσαλονίκη αλλά πριν από 5 μήνες ζούσα επί 4 χρόνια στην Κω.
Ήρθα αρκετές φορές στην Λέρο και στα γύρω νησία του Βορείου συγκροτήματος 12νήσου (Πάτμο, Λειψούς,Κάλυμνο)
Ωραίο το νησί σου αλλά είχα φάει μια μεγάλη πίκρα.
2002 χειμώνα πήρα μια άδεια και το καράβι το πιάνει απαγορευτικό στην Λέρο....έπηξα φίλε μου 3 μέρες εκεί. Περνούσε η άδεια κι εγώ ήμουνα στο καράβι που ήτανε δεμένο στη Λέρο....τι να λέμε τι....
Πάντως τις υπόλοιπες φορές που ήρθα για mini διακοπές πέρασα καλά.
![]()
ελα ρε,
απο αγ.Μαρινα ειναι η φωτο ε?
Εγω καλοκαιρι για 5 μερες που πηγα περασα ομορφα.
Ησυχα βεβαια αλλα πολυ ωραια
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
ΩΡΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΡΟ .
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΙ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΜΑΣ![]()
![]()
Μακρυά από τις μεγάλες πόλεις, νομίζω ότι είναι ωραία παντού!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΩΡΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΡΟ .
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΙ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΜΑΣ![]()
![]()
Το Φαρμακονήσι δεν έχει καμία χλιδή....
Που να δεις τη χλιδή που έχει η Καλόλημνος...τα Ίμια και η Ψέριμος.
Εκεί είναι τα λεφτά....
ειδικά τον χειμώνα αμά κάτσεις καμιά 15αρια μέρες αποκλεισμένος....εκεί να δεις τι γούστα βγάζεις....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλιστα.........
Εγώ (και οι περισσότεροι) έχω πήξει στην κ@λοκίνηση της Αθήνας. Στη ζέστη. Στη δουλειά!
Οπότε...... και στα Ίμια να ήμουν......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Χαιρετισμους απο την ηπειρωτικη Ελλαδα - για τη Λερο, πιστευω οτι ειναι ωραια για μεχρι 15-20 ημερες.....δυστυχως σε κατι τετοια μερη (νησια) οι δρομοι ειναι καλοι μονο για βεσπες και ποδηλατα......
![]()
![]()