σε 1 βδομαδα δν θα υπαρχουν. θα τα αντικαταστησουν παρκαρισμενα αυτοκινητα
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Στο χέρι αυτών που μετακινούνται με ποδήλατο είναι.. ας δούμε ποδηλατόδρομους και στην υπόλοιπη Ελλάδα επιτέλους..Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
σε 1 βδομαδα δν θα υπαρχουν. θα τα αντικαταστησουν παρκαρισμενα αυτοκινητα
Όσο αναφορά τη φωτό, πως να μην είσαι απαισιόδος όταν ακόμα και σε μια φωτό αισιοδοξίας κάτι θα βρεθεί να στο χαλάσει..
![]()
ρε γαμω τη πουτανα μου δε θα γινουμε ανθρωποι ποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στο χέρι αυτών που μετακινούνται με ποδήλατο είναι.. ας δούμε ποδηλατόδρομους και στην υπόλοιπη Ελλάδα επιτέλους..
Όσο αναφορά τη φωτό, πως να μην είσαι απαισιόδος όταν ακόμα και σε μια φωτό αισιοδοξίας κάτι θα βρεθεί να στο χαλάσει..
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
το λεω επειδη οταν βγαινω συνεχεια υπαρχουν αυτοκινητα εκει πανω. κοιτα με τι λαχταρα το κοιτανε τα παρκαρισμενα απεναντι? επισης σωστη κινηση ηταν τα κολωνακια επι αγ. δημητριου πανω απτα πανεπιστημια. ξεβολεψε αρκετους κ περπατας σαν ανθρωπος προς το αχεπαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στο χέρι αυτών που μετακινούνται με ποδήλατο είναι.. ας δούμε ποδηλατόδρομους και στην υπόλοιπη Ελλάδα επιτέλους..
![]()
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
ποτέ όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε γαμω τη πουτανα μου δε θα γινουμε ανθρωποι ποτε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να πεις Τάσο μου, πήρα τα λόγια σου για να δείξω ότι δεν φτάνουν μόνο οι προσπάθειες του κράτους μπας και γίνουμε άνθρωποι μια μέρα (όπως είπε και ο Γιώργος) κι αυτό το μαρτυράει ακόμα και μια φωτό αισιοδοξίας. Εννοώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να γεμίσει η Ελλάδα ποδηλατόδρομους όταν δεν βρίσκονται ποδήλατα να τους γεμίζουν καθημερινά, λογικό κι επόμενο είναι να καταπατηθούν από τα αυτοκίνητα που ούτως ή άλλως δεν έχουν που να στριμωχτούν πια..Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
το λεω επειδη οταν βγαινω συνεχεια υπαρχουν αυτοκινητα εκει πανω. κοιτα με τι λαχταρα το κοιτανε τα παρκαρισμενα απεναντι?
![]()
You learn one thing, you teach one thing (Koichi Tohei)Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Τουλάχιστον, ας βοηθήσουμε με τα λίγα που εμείς ξέρουμε, προωθώντας το "καλλίτερο".
Δεν μένει και τίποτε άλλο...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Έχεις παρατηρήσει ότι μπροστά από το δημαρχείο Χανίων υπάρχει...ποδηλατόδρομος; Μονάχα 5-6 μέτρα μήκους αλλά -γμτ πουτάνα μου- επισήμως και σαν πόλη έχουμε ποδηλατόδρομο! (όπου παρκάρει το δημαρχιακό αυτοκίνητο πάνω...)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εννοώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να γεμίσει η Ελλάδα ποδηλατόδρομους όταν δεν βρίσκονται ποδήλατα να τους γεμίζουν καθημερινά, λογικό κι επόμενο είναι να καταπατηθούν από τα αυτοκίνητα που ούτως ή άλλως δεν έχουν που να στριμωχτούν πια..
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Πως, αμέ;; Τη λωρίδα τη δημιούργησαν οι ποδηλάτες της πόλης σαν ένδειξη διαμαρτηρίας κι από τότε το σχέδιο του ποδηλάτου έγινε και γαμώ τα σημάδια στο οδόστρωμα για να παρκάρει η "Μερτσέντα"..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έχεις παρατηρήσει ότι μπροστά από το δημαρχείο Χανίων υπάρχει...ποδηλατόδρομος; Μονάχα 5-6 μέτρα μήκους αλλά -γμτ πουτάνα μου- επισήμως και σαν πόλη έχουμε ποδηλατόδρομο! (όπου παρκάρε το δημαρχιακό αυτοκίνητο πάνω...)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Καλά αυτό εννοείται!!!!
Και ας πάρουμε όλοι παράδειγμα από τον εαυτό μας!!!! Το πόσο άνθρωποι είμαστε κάθε λεπτό!!!!
Ίσως μια μέρα πάψουμε να κοιτάμε τι στραβά κάνουν οι άλλοι και αρχίσουμε να διορθώνουμε τον εαυτό μας!!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και αναρωτιέστε αν θα γίνουμε ανθρωποι
Ακόμα κι ΕΜΕΙΣ (εμου συμπεριλαμβανομένου), πριν κατι μηνες που σταματήσαμε για καφέ στο Χυλοκαστρο, στον παραλιακό ποδηλατόδρομο παρκαραμε.... Το οτι είχαν παρκαρει και άλλοι, δεν ειναι δικαιολογία
![]()
εγω ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο...
![]()
![]()
αυτο τωρα το λες για καλο ρε μλκ;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο...
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais