Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Κατι αισιοδοξο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x

Κατι αισιοδοξο...

Απο σήμερα το μεσημέρι που πηγα για καφεδακι παραλια (Θεσσαλονικη) ειναι η φωτογραφια...
    (δεν ξέρω αλλα μου ανεβασε πολυ την ψυχολογια και ειπα να την μοιραστω)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ποδηλατοδρομος.jpg 
Προβολές:	722 
Μέγεθος:	79,2 KB 
ID:	191910

σε 1 βδομαδα δν θα υπαρχουν. θα τα αντικαταστησουν παρκαρισμενα αυτοκινητα
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
    σε 1 βδομαδα δν θα υπαρχουν. θα τα αντικαταστησουν παρκαρισμενα αυτοκινητα
    Στο χέρι αυτών που μετακινούνται με ποδήλατο είναι.. ας δούμε ποδηλατόδρομους και στην υπόλοιπη Ελλάδα επιτέλους..

Όσο αναφορά τη φωτό, πως να μην είσαι απαισιόδος όταν ακόμα και σε μια φωτό αισιοδοξίας κάτι θα βρεθεί να στο χαλάσει..

Όνομα:	ποδηλατοδρομος.jpg 
Προβολές:	680 
Μέγεθος:	36,0 KB 
ID:	191912

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Στο χέρι αυτών που μετακινούνται με ποδήλατο είναι.. ας δούμε ποδηλατόδρομους και στην υπόλοιπη Ελλάδα επιτέλους..

Όσο αναφορά τη φωτό, πως να μην είσαι απαισιόδος όταν ακόμα και σε μια φωτό αισιοδοξίας κάτι θα βρεθεί να στο χαλάσει..

ρε γαμω τη πουτανα μου δε θα γινουμε ανθρωποι ποτε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

το λεω επειδη οταν βγαινω συνεχεια υπαρχουν αυτοκινητα εκει πανω. κοιτα με τι λαχταρα το κοιτανε τα παρκαρισμενα απεναντι? επισης σωστη κινηση ηταν τα κολωνακια επι αγ. δημητριου πανω απτα πανεπιστημια. ξεβολεψε αρκετους κ περπατας σαν ανθρωπος προς το αχεπα
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ποτέ όμως...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
    το λεω επειδη οταν βγαινω συνεχεια υπαρχουν αυτοκινητα εκει πανω. κοιτα με τι λαχταρα το κοιτανε τα παρκαρισμενα απεναντι?
    Κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να πεις Τάσο μου, πήρα τα λόγια σου για να δείξω ότι δεν φτάνουν μόνο οι προσπάθειες του κράτους μπας και γίνουμε άνθρωποι μια μέρα (όπως είπε και ο Γιώργος) κι αυτό το μαρτυράει ακόμα και μια φωτό αισιοδοξίας. Εννοώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να γεμίσει η Ελλάδα ποδηλατόδρομους όταν δεν βρίσκονται ποδήλατα να τους γεμίζουν καθημερινά, λογικό κι επόμενο είναι να καταπατηθούν από τα αυτοκίνητα που ούτως ή άλλως δεν έχουν που να στριμωχτούν πια..

You learn one thing, you teach one thing (Koichi Tohei)
    Τουλάχιστον, ας βοηθήσουμε με τα λίγα που εμείς ξέρουμε, προωθώντας το "καλλίτερο".
    Δεν μένει και τίποτε άλλο...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εννοώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να γεμίσει η Ελλάδα ποδηλατόδρομους όταν δεν βρίσκονται ποδήλατα να τους γεμίζουν καθημερινά, λογικό κι επόμενο είναι να καταπατηθούν από τα αυτοκίνητα που ούτως ή άλλως δεν έχουν που να στριμωχτούν πια..
    Έχεις παρατηρήσει ότι μπροστά από το δημαρχείο Χανίων υπάρχει...ποδηλατόδρομος; Μονάχα 5-6 μέτρα μήκους αλλά -γμτ πουτάνα μου- επισήμως και σαν πόλη έχουμε ποδηλατόδρομο! (όπου παρκάρει το δημαρχιακό αυτοκίνητο πάνω...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Έχεις παρατηρήσει ότι μπροστά από το δημαρχείο Χανίων υπάρχει...ποδηλατόδρομος; Μονάχα 5-6 μέτρα μήκους αλλά -γμτ πουτάνα μου- επισήμως και σαν πόλη έχουμε ποδηλατόδρομο! (όπου παρκάρε το δημαρχιακό αυτοκίνητο πάνω...)
    Πως, αμέ;; Τη λωρίδα τη δημιούργησαν οι ποδηλάτες της πόλης σαν ένδειξη διαμαρτηρίας κι από τότε το σχέδιο του ποδηλάτου έγινε και γαμώ τα σημάδια στο οδόστρωμα για να παρκάρει η "Μερτσέντα"..

Ποδηλατόδρομος Ξυλόκαστρου...

(κοιταξτε τη ραμπα)

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	555 
Μέγεθος:	43,0 KB 
ID:	191921
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Και αναρωτιέστε αν θα γίνουμε ανθρωποι

Ακόμα κι ΕΜΕΙΣ (εμου συμπεριλαμβανομένου), πριν κατι μηνες που σταματήσαμε για καφέ στο Χυλοκαστρο, στον παραλιακό ποδηλατόδρομο παρκαραμε.... Το οτι είχαν παρκαρει και άλλοι, δεν ειναι δικαιολογία

Όνομα:	untitled2.jpg 
Προβολές:	551 
Μέγεθος:	29,5 KB 
ID:	191922
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Καλά αυτό εννοείται!!!!

Και ας πάρουμε όλοι παράδειγμα από τον εαυτό μας!!!! Το πόσο άνθρωποι είμαστε κάθε λεπτό!!!!

Ίσως μια μέρα πάψουμε να κοιτάμε τι στραβά κάνουν οι άλλοι και αρχίσουμε να διορθώνουμε τον εαυτό μας!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και αναρωτιέστε αν θα γίνουμε ανθρωποι

Ακόμα κι ΕΜΕΙΣ (εμου συμπεριλαμβανομένου), πριν κατι μηνες που σταματήσαμε για καφέ στο Χυλοκαστρο, στον παραλιακό ποδηλατόδρομο παρκαραμε.... Το οτι είχαν παρκαρει και άλλοι, δεν ειναι δικαιολογία

εγω ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εγω ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο...
    αυτο τωρα το λες για καλο ρε μλκ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ