Γνωριζει κανεις που θα βρω ζελατινα και μαγουλα για τα premier; Ειμαι κρητη. Δεν ξερω μοντελο αλλα ειναι full face και γραφει πανω του τα εξης. Πισω συγκεκριμενα. "Multi-Axial Fibre Structurre (dyneema-carbon-aramide fiber) and Epoxy Resin" κι απο κατω εχει ενα μεγαλο δαφνωστεφανωμενο "1". Κι ουτε νουμερο γραφει πουθενα. (Το σπαστο Nolan που εχω, ειναι large). Επισης στη μια μερια της ζελατινας εχει ενα αυτοκολλητο ταμπελακι που γραφει ενα "Ε3" μεσα σε κυκλο και διπλα του το νουμερο "052149" κι απο κατω απ αυτο το νουμερο εχει ενα αλλο νουμερο το οποιο ειναι το "001440" και στην αλλη μερια της ζελατινας εχει ενα αλλο αυτοκολλητο ταμπελακι, που γραφει "premier" μεσα σε οβαλ κυκλο κι απο κατω του γραφει "AVENGER" που ισως ειναι αυτο το μοντελο του. Μου το εκαναν δωρο κι ενω δεν ηταν ανετο, σκεφτηκα οτι θα "στρωσει" στο πρωσοπο μου, αλλα αυτο το ρημαδι, δεν το εχει σκοπο, κι ειναι αμαρτια να το εχω να καθεται. Θα το αλλαζα ευχαριστως με καποιο αλλο full face και στην ιδια κατασταση, αλλα μενω κρητη και δεν ξερω πως να βαζω φωτο, κι ουτε ειναι η καλυτερη μου να μπλεκω με μεταφορικες κτλ..