Καλησπερα στην παρεα.. Εχω ενα Χτ 660 r. Χρονια εκτος λειτουργίας. Μπορείτε να μου πειτε τι θα χρειαστεί σε ανταλλακτικά περα των εύκολων μπαταρια λάστιχα κτλ.. ευχαριστω εκ των προτέρων
Καλησπερα στην παρεα.. Εχω ενα Χτ 660 r. Χρονια εκτος λειτουργίας. Μπορείτε να μου πειτε τι θα χρειαστεί σε ανταλλακτικά περα των εύκολων μπαταρια λάστιχα κτλ.. ευχαριστω εκ των προτέρων
σοβαρά τώρα.
ΠΩΣ να ξέρουν τι θα χρειαστεί, έτσι μαγικά, χωρίς να το δει κανείς, χωρίς να πάρει μπρος...
Μπουζι λαδια φιλτρα παραφλου και υγρα φρενων..
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Σοβαρα τωρα
Νομιζω πως μια μηχανη οταν δεν λειτουργει για 5 χρονια. Εχει καποια στάνταρ που χρειαζεται. Αυτο και ρωτησα..χωρις να ειναι ο Νταβίντ Κόπερφιλντ καποιος..
α με συγχωρείς, όταν λες "τα εύκολα" και βάζεις το "κτλ", φαντάστηκα πως τα λάδια/μπουζί/φίλτρα/παραφλού/υγρά εννοούνταν και περιλαμβάνονταν σε εκείνη την κατηγορία των αναλώσιμων που δεν χρειάζεται καν να ρωτήσεις (συνήθως δηλαδή).
Με το καλό η ανάσταση και ενημέρωσε αν θέλεις.
θα λαδώσεις και καμμιά ντιζούλα γκαζιού γιατί ενδέχεται να δυστροπήσει μετά από τόσο καιρό απραξίας.
Εχω μεινει πολυ πισω η αληθεια ειναι.. σε συνεργειο θα την παω αλλα εχω ακουσει κατι νούμερα τρελα νομιζω.. υποθετω παω και για γρανάζια αλυσίδα δισκοπλακες.. και ελεγα να τα ψάξω μονος τουλαχιστον τα ανταλλακτικά..
όχι απαραίτητα τα τελευταία εκτός και αν είναι κολλημένοι κρίκοι και δεν ξεκολλήσουν με ένα καλό καθάρισμα/λάδωμα
δισκόπλακες γιατί...;
νομίζω πως όπου και να πας θα σε ξεπουπουλιάσουν γιατί θέλει αρκετές ώρες δουλειάς...
μήπως να ξεκινήσεις λίγο το διάβασμα, από το πως θα αλλάξεις λάδια μόνος σου, πως θα καθαρίσεις αλυσίδα, πως θα γρασσάρεις ότι πρέπει, πως θα κάνεις αλλαγή υγρών κλπ κλπ κλπ και να αφήσεις για το συνεργείο ότι χρειάζεται ειδικά εργαλεία μόνο (δηλαδή τα λάστιχα)...;
μετά τόσα χρόνια ακινησία, και τα καλάμια τα βλέπω επίφοβα για διαρροές και το αμορτισέρ.
ποσα υπολογιζεις περιπου να δωσεις??
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!