Το δελτίο eco news του σκαι μπορεί πλέον να έχει ακόμη έναν χορηγό![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Τωρα θα μπορουν να λενε με ΚΑΜΑΡΙ οι κατοχοι KTM οτι ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔια!!!!![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ SV...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Τωρα θα μπορουν να λενε με ΚΑΜΑΡΙ οι κατοχοι KTM οτι ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔια!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Καλό και οικολογικό ακούγεται, αλλά θα πρέπει να έχουν extra εξοπλισμό audio.![]()
Δηλαδή να έχει ενσωματωμένο ένα MP3/4 με blue tooth, που θα περιέχει αρχειοθετημένους ήχους δίχρονου και τετράχρονου EXC από WEC , ώστε να τα ακούς και "φτιάχνεσαι" ανάλογα....![]()
Πλάκα πλάκα πάντως, μια φορά που μου τελείωνε απειλητικά η βενζίνη και αναγκάστηκα να πάω σε κατηφόρα σβηστός περίπου 15 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος, ήταν μια φανταστική εμπειρία!!! (με την παρέα μου, που όλοι μας δεν είχαμε βενζίνη, το ονομάσαμε σβηστό εντούρο..). Για πρώτη φορά μπορούσα και να ακούω τους ήχους της φύσης...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Πλάκα πλάκα πάντως, μια φορά που μου τελείωνε απειλητικά η βενζίνη και αναγκάστηκα να πάω σε κατηφόρα σβηστός περίπου 15 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος, ήταν μια φανταστική εμπειρία!!! (με την παρέα μου, που όλοι μας δεν είχαμε βενζίνη, το ονομάσαμε σβηστό εντούρο..). Για πρώτη φορά μπορούσα και να ακούω τους ήχους της φύσης...
Ακους την αλυσιδα, τις αναρτησεις, τα γκαπ γκουπ πεντακαθαρα!! Ασε τα πουλακια κ τα ποταμακια! Αλλη εμπειρια. Το εχω πάθει όταν έμεινα και νύχτωνε κιολας, αλλα γουστάραμε!![]()
Κάτι μΕ λέει ότι κάποιοι σε 10 χρόνια θα ψάχνουν δεντράκια με πολύμπριζο....![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Οποια πετρα κιαν σηκωσεις..Μπριζα θα βρεις απο κατω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κάτι μΕ λέει ότι κάποιοι σε 10 χρόνια θα ψάχνουν δεντράκια με πολύμπριζο....![]()
![]()
![]()
Εχω την εντύπωση πως αυτό είναι το μέλλον. Και καθαρό και κάνει τη δουλειά του. ακόμα είναι σε βρεφικό στάδιο αλλά σίγουρα αν δοθεί η απαρραίτητη προσοχή από τις εταιρείες θα γίνει η επανάσταση. Αποδεσεμέυεται πια απο τη κοινή λαίλαπα του πετρελαίου και της συντήρησης. Σίγουρα αυτό είναι σοβαρό χτύπημα για όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες αλλά μπροστά στο καλό του περιβάλλοντος ίσως πρέπει να κάνουμε όλοι μια θυσία. Το μέλλον θα δείξει.
Οσο για το τρόπο ανακύκλωσης και απόρριψης των μπαταριών πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο μπροστά σε όλα αυτά που έχει καταφέρει η επιστήμη μέχρι τώρα.
Run, rabbit run
ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....................ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειπε ο τετραχρονακιας.......Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα συμφιλιώσει και τους εντουράδες με τους υπόλοιπους επισκέπτες του κάθε βουνού που για την ώρα ενοχλούνται απο τον θόρυβο. Καλή κίνηση
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Εχω την εντύπωση πως αυτό είναι το μέλλον. Και καθαρό και κάνει τη δουλειά του. α.......
...................
Οσο για το τρόπο ανακύκλωσης και απόρριψης των μπαταριών πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο μπροστά σε όλα αυτά που έχει καταφέρει η επιστήμη μέχρι τώρα.
To μέλλον δεν είναι και τόσο καθαρό εκτός και αν παράγεις ηλεκτρική ενέργεια με τη βοήθεια της αιολικής. Αλλιώς απλώς μεταφέρεις την πηγή της μόλυνσης σε κάποιο άλλο γεωγραφικό σημείο.
Όσο για την 'ανακύκλωση' των σούπερ μπαταριών, απλά google Toyota Prius (engineering hypocricy at its best και από δίπλα και το Ελληνικό κοινοβούλιο με τα 400h .....).
:smilea:
You BETA believe...