Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Κοπροσκυλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx

Angry Κοπροσκυλα!

Γμω τα κοπροσκυλα ...

οσο κ να συμπαθω τα σκυλια κ τα γατια , και ολα τα τετραποδα ... οσο φιλοζωος κ αν ειμαι γενικα ...

αυτα τα δυο γμωκοπροσκυλα μου την κανανε την ζημια - κ ανετα τα πλακωνα στις κλωτσιες ...

Επιστρεφοντας επειτα απο εξοδο πριν απο κανενα μισαωρο , κατα τις 02,30 , διανυωντας το μικρο σχιστο απο χαϊδαρι για κορυδαλλο, ξαφνικα πεταγωνται αναμεσα απο παρκαρισμενα 2 κοπροι , μεγαλου αναστηματος , στα 15 μετρα περιπου , γαυγιζωντας με αγριες διαθεσεις ... μπαινουν ακριβως στην μεση του δρομου , ο ενας εκ δεξιας κ ο αλλος εκ αριστερας, κλεινωντας μου ουσιαστηκα οποιαδηποτε διαφυγη ...

πηγαινα κ γω λιγο γκαζωμενος για να πω την αμαρτια μου, πλακωνομαι στα φρενα, επιβραδυνωντας οσο μπορουσα και για να μην πατησω τους κοπρους κοβω τερμα δεξια αποτομα στο στενακι μπλοκαρωντας το πισω φρενο, και επειδη ηταν αποτομη ανηφορα λιγο πριν σταματησω, με εριξε αριστερα το βαρος της μηχανης με μηδενικα χλμ ...

στην προσπαθεια μου να την κρατησω για να μην ακουμπησει κατω με δυναμη την κραταω γερα με τα δυο χερια κ για καποιον περιεργο λογο, ενω την ακουμπαω σχετικα απαλα στην ασφαλτο κανωντας κ μια τουμπα προς τα αριστερα (την κατηφορα) , οταν σηκωθηκα ενιωσα εναν πονο στο δεξι μου ποδι κατω απο το γονατο ...

δεν εδωσα σημασια, γκαριξα στα σκυλια που την κανανε με ελαφρα πηδηματακια (κ την ουρα κατω απο τα σκελια) σηκωσα την μοτο κ αφου ειδα οτι δεν ειχε παθει τιποτα την εβαλα μπρος κ εφυγα

Απολογισμος

Μοτο - Οταν ηρθα σπιτι ειδα οτι ακουμπησε το αριστερο μανηταρι κ οι χουφτες, με κατι μικρες γραντζουνιτσες

Εγω - δυο αιματηρα σημαδια στο δεξι ποδι, το ενα στην κνημη και το αλλο κατω κ αριστερα απο το γονατο, τα οποια αρχιζουν κ πρηζονται κ πονανε ... αφου σκουπησα τις πληγες με οινοπνευμα, εβαλα παγο μπας κ υποχωρησει το πρηξιμο... Ακομα δεν εχω καταλαβει που βρηκε το δεξι μου ποδι κ τραυματιστηκε ...

Τον νου σας στα αδεσποτα - ειδικα τις μεταμεσονυκτιες ωρες ...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Τα ιδια λεω και γω για τα κοπροσκυλα...
    Ποτε θα δουμε υπηρεσια να τα μαζεψει και να προστατευτουμε και μεις απο αυτα αλλα και αυτα απο εμας...

Περαστικα ρε συ....

Βλεπω στο Animal planet του NOVA για μια υπηρεσια που εχουν στην Φλοριντα. Ακομα και αν εχεις τον σκυλο ή αλλο ζωο στο σπιτι, εχουν το δικαιωμα να το παρουν αν δεν το προσεχεις. Το εξεταζουν κτηνιατροι και μετα το δινουν για υιοθεσια.

Αντε να δουμε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Κοπροσκυλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    ....... μεγαλου αναστηματος , στα 15 μετρα περιπου....
    καλη η παρτιδα φιλαρακι ?

σοβαρα τωρα ευτυχως ειναι μονο αυτο.ποτε ξανα.και +1 στο θεμα με τα σκυλια.ως φιλοζωος και ως μοτοσυκλετιστης θεωρω οτι ταλαιπωρουμαστε τοσο εμεις οσο και αυτα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Εγω - δυο αιματηρα σημαδια στο δεξι ποδι, το ενα στην κνημη και το αλλο κατω κ αριστερα απο το γονατο, τα οποια αρχιζουν κ πρηζονται κ πονανε ... αφου σκουπησα τις πληγες με οινοπνευμα, εβαλα παγο μπας κ υποχωρησει το πρηξιμο... Ακομα δεν εχω καταλαβει που βρηκε το δεξι μου ποδι κ τραυματιστηκε ...

Ρε αγορινα μπας και προλαβε και σε δαγκωσε ο ενας κοπρος οπου βρηκε και πανω στον πανικο σου δεν το καταλαβες και μετα που σταματησες το πηρες χαμπαρι?

Για κοιτα το μην εχουν τιποτα και κολλησεις καμμια μαλκια....
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αν και το σκηνικό δεν είναι ίδιο, ο τίτλος και η όλη φάση κάτι μου θυμίζει...

http://www.moto.gr/forums/showthread...F3%EA%F5%EB%E1

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

πηγαινα κ γω λιγο γκαζωμενος για να πω την αμαρτια μου, πλακωνομαι στα φρενα, επιβραδυνωντας οσο μπορουσα και για να μην πατησω τους κοπρους κοβω τερμα δεξια αποτομα στο στενακι μπλοκαρωντας το πισω φρενο, και επειδη ηταν αποτομη ανηφορα λιγο πριν σταματησω, με εριξε αριστερα το βαρος της μηχανης με μηδενικα χλμ ...

Τον νου σας στα αδεσποτα - ειδικα τις μεταμεσονυκτιες ωρες ...

Περαστικά κατ αρχήν.
    Αν δεν φρενάριζες δεν θα γινόταν τιποτα, δεν υπήρχε περίπτωση να τους πατήσεις, ξερουν καλά το παιχνίδι και σου έστησαν ενέδρα.
    Γκάζι και περνάς αέρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Re: Re: Κοπροσκυλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Περαστικά κατ αρχήν.
    Αν δεν φρενάριζες δεν θα γινόταν τιποτα, δεν υπήρχε περίπτωση να τους πατήσεις, ξερουν καλά το παιχνίδι και σου έστησαν ενέδρα.
    Γκάζι και περνάς αέρα.
    +1299

Re: Re: Κοπροσκυλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Περαστικά κατ αρχήν.
    Γκάζι και περνάς αέρα.

OXI!! Λαθος. Πρεπει να σταματησεις. Ετσι δεν σε κυνηγανε, φοβουνται. Βασικα δεν εχουν τιποτα με μας, αλλα με τις ροδες γιατι προφανως καποια ροδα (αυτοκινητου) τα χτυπησε.

Οποτε αν γκαζωσεις θα πανε κατευθειαν για τις ροδες, το εχω δει χιλιες φορες. Παντα σταματαω, φωναζω λιγακι και την κανουν. Αν επιμενουν την κανω σιγα-σιγα και δεν κυνηγανε.

Παλιοτερα ενα κοπρακι αρπαξε το παντελονι μιας φιλης μου, τη στιγμη που βλακωδως γκαζωσα για να φυγω.

Απο τοτε καταλαβα και φρεναρω αμεσως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Μεχρι τωρα αυτο εκανα... ανοιγα γκαζι κ περναγα αναμεσα κ τελευταια στιγμη εκαναν χωρο κ περναγα ανετα ...

Αυτη την φορα επειδη πηγαινα με αρκετα , μαλλον με καταλαβαν τελευταια στιγμη κ πεταχτηκαν στην μεση - μεση του δρομου, επειδη ηταν στοκοι ... δεν προλαβαινανε με την καμμια να κανουν χωρο να περασω , και ας θελανε ... γιαυτο κ φρεναρα

Το να με δαγκωσαν, δεν το πιστευω γιατι ουσιαστικα οταν εκοψα δεξια , αφησα τα σκυλια αριστερα μου κ μετα βρεθηκα κατω ...

ευτυχως απο οτι ειδα μονο το μανηταρι γραντζουνιστηκε λιγο ...

το που βρηκε το ποδι μου το δεξι δεν μπορω να καταλαβω, ουτε να θυμηθω ...

το θεμα με τα σκυλια ειναι πολυ σοβαρο....
    εγω αν ειναι κανα μικροκαμωμενο (που συνηθως και αυτα κανουν πολυ σαματα) τ δειχνω και καλα πως θα το κλωτσισω και ανοιγω γκαζι.... στα μεγαλα ομως..... σταματας κ κοιτας μηπως παιζει κανα στενακι.....

παντως περαστικα φιλε και τσεκαρε μηπως σ δαγκωσε κανας κοπρος κ δν τ πηρες χαμπαρι γτ
    "δυο αιματηρα σημαδια στο δεξι ποδι, το ενα στην κνημη και το αλλο κατω κ αριστερα απο το γονατο" μ ειναι δυσκολο να φανταστω οτι εγιναν απο τν μηχανη....

τεσπα περαστικα και αγυριστα....

Φιλόζωος και εγώ (πρόσφατα μαζέψαμε ένα σκυλάκι 2 εβδομάδων από τα σκουπίδια),
    αλλά κάπου διάβαζα ότι αν σου πεταχτεί σκυλί ...Γκάζι ,το τιμόνι γερά και Άγιος ο Θεός.
    Περαστικά.

Re: Re: Re: Κοπροσκυλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    OXI!! Λαθος. Πρεπει να σταματησεις. Ετσι δεν σε κυνηγανε, φοβουνται. Βασικα δεν εχουν τιποτα με μας, αλλα με τις ροδες γιατι προφανως καποια ροδα (αυτοκινητου) τα χτυπησε.
    ...............
    Είσαι ψυχολόγος;

Re: Re: Re: Re: Κοπροσκυλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Είσαι ψυχολόγος;
    Τρια χρονια στο Δαφνι.....κατι εμαθα...

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: Re: Re: Κοπροσκυλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki

+1

ta skylia κυνηγανε για να παιξουν, οχι να δαγκωσουν για να τραυματισουν...

ακομα και το δαγκωμα(αρπαμα) για παιχνιδι το κανουν...

αμα σταματησεις σταματανε και αυτα και κοιτανε σα χαζα(σκεφτονται νο παιχνιδι )

Ρώτα και εμένα που σταμάτησα όταν μου την έπεσε ο μαυρόσκυλος στο παλιό Δέλεαρ ...

και τον Sniper ...

και τον Pactain ...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κοπρόσκυλα του κερατά...
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2010, 20:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία