Γμω τα κοπροσκυλα ...
οσο κ να συμπαθω τα σκυλια κ τα γατια , και ολα τα τετραποδα ... οσο φιλοζωος κ αν ειμαι γενικα ...
αυτα τα δυο γμωκοπροσκυλα μου την κανανε την ζημια - κ ανετα τα πλακωνα στις κλωτσιες ...
![]()
Επιστρεφοντας επειτα απο εξοδο πριν απο κανενα μισαωρο , κατα τις 02,30 , διανυωντας το μικρο σχιστο απο χαϊδαρι για κορυδαλλο, ξαφνικα πεταγωνται αναμεσα απο παρκαρισμενα 2 κοπροι , μεγαλου αναστηματος , στα 15 μετρα περιπου , γαυγιζωντας με αγριες διαθεσεις ... μπαινουν ακριβως στην μεση του δρομου , ο ενας εκ δεξιας κ ο αλλος εκ αριστερας, κλεινωντας μου ουσιαστηκα οποιαδηποτε διαφυγη ...
πηγαινα κ γω λιγο γκαζωμενος για να πω την αμαρτια μου, πλακωνομαι στα φρενα, επιβραδυνωντας οσο μπορουσα και για να μην πατησω τους κοπρους κοβω τερμα δεξια αποτομα στο στενακι μπλοκαρωντας το πισω φρενο, και επειδη ηταν αποτομη ανηφορα λιγο πριν σταματησω, με εριξε αριστερα το βαρος της μηχανης με μηδενικα χλμ ...
στην προσπαθεια μου να την κρατησω για να μην ακουμπησει κατω με δυναμη την κραταω γερα με τα δυο χερια κ για καποιον περιεργο λογο, ενω την ακουμπαω σχετικα απαλα στην ασφαλτο κανωντας κ μια τουμπα προς τα αριστερα (την κατηφορα) , οταν σηκωθηκα ενιωσα εναν πονο στο δεξι μου ποδι κατω απο το γονατο ...
δεν εδωσα σημασια, γκαριξα στα σκυλια που την κανανε με ελαφρα πηδηματακια (κ την ουρα κατω απο τα σκελια) σηκωσα την μοτο κ αφου ειδα οτι δεν ειχε παθει τιποτα την εβαλα μπρος κ εφυγα
Απολογισμος
Μοτο - Οταν ηρθα σπιτι ειδα οτι ακουμπησε το αριστερο μανηταρι κ οι χουφτες, με κατι μικρες γραντζουνιτσες
Εγω - δυο αιματηρα σημαδια στο δεξι ποδι, το ενα στην κνημη και το αλλο κατω κ αριστερα απο το γονατο, τα οποια αρχιζουν κ πρηζονται κ πονανε ... αφου σκουπησα τις πληγες με οινοπνευμα, εβαλα παγο μπας κ υποχωρησει το πρηξιμο... Ακομα δεν εχω καταλαβει που βρηκε το δεξι μου ποδι κ τραυματιστηκε ...
![]()
Τον νου σας στα αδεσποτα - ειδικα τις μεταμεσονυκτιες ωρες ...
![]()