Καλησπερα, εψαξα αρκετα στο φορουμ αλλα δε βρηκα παρομοια συζητηση και ειναι κατι που με καιει αμεσα γι'αυτο ανοιγω νεο ποστ.
Το ερωτημα μου ειναι λοιπον: καινουργια V-strom 650, με 7500ε πανω-κατω (+ τα δωρα, κρανος, συναγερμοι, καγκελα κτλ κτλ) ή μεταχειρισμενη ενος χρονου, με λιγοτερα απο 10.000χλμ (συμφωνα παντα με την αγγελια) και τιμη γυρω στα 6000ε?
Αυτο που με προβληματιζει ειναι, αυτη η πτωση της τιμης της ταξεως των 1500ε σε ενα χρονο, ειναι κατι το φυσιολογικο ή θα πρεπει να ειμαι καχυποπτος αν παω να δω τετοιες μηχανες?
Επισης, πες οτι παω κ την βλεπω και εμφανισιακα μου φαινεται καλη, τι αλλο πρεπει να κανω για να σιγουρευτω, σε τι μαστορα να το παω και τι να του πω να προσεξει περισσοτερο, δλδ ποια ειναι η πιο φυσιολογικη ζημια (που δεν φαινεται οπτικα) που μπορει να παθει μεσα σε ενα χρονο και θα μου στοιχησει στο μελλον?
Απο το βιβλιο των σερβις μπορεις να συμπερανεις πραγματα?
Σημειωτεον, μιλαμε για μηχανες απο αγγελιες, που δε γνωριζω κατι παραπανω για τη μηχανη. Επισης, οτι μιλαμε για αγορα με δοσεις σε περιπτωση καινουργιας μηχανης, το τονιζω αυτο για να μη μου πει κανεις "ελα μωρε για 1500ε δεν θα το παρεις καινουργιο", αν υπηρχε αυτη η οικονομικη ανεση προφανως και δε θα το συζηταγα καν.
Γενικα, οτι συμβουλες εχετε ειναι ευπροσδεκτες, μιας και σιγουρα γνωριζετε παραπανω πανω στο ζητημα. Ευχαριστω.