σε ορισμένα θέματα σ'αυτή τη ζωή είμαι τόσο απόλυτος που μου έχει στοιχίσει φιλίες ,συντρόφους ,χρήματα και χρόνο...διαβάστε και καταθέστε τη γνώμη σας...
Πριν το καλοκαίρι προσπαθούσα να ψήσω ένα φιλαράκι να μπούμε μαζί στην πίστα.εγώ είχα είδη κάνει και σχολεία και τρακντέι και του έλεγα ότι μόνο πίστα θα χαρεί στο όριο οδήγηση μοτο.αυτός πιο πολλά χρόνια εμπειρίας από μένα ,πολλά χιλιόμετρα εντός ελλάδας και με πολλές αλλαγές σε μοτοσυκλέτες.μια και δύο τον καταφέρνω και μπαίνουμε.έτσι λοιπόν το παιδί στο πρώτο του τρακντέι καταφέρνει και γυρνάει στο 1.09(!).η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτόν τον χρόνο τον πετυχαίνει με ρίσκο και τέρμα γκάζι,χωρίς γνώσεις για σημεία,απεξ.γύροσκοπικα κτλ κτλ κτλ.συγκεκριμένα ,μιλάω για ρίσκο γιατί στον χρόνο που γυρνούσε "εξυνε" το μηχανάκι και φλερτάρε με το χάισαιντινγκ γύρο με το γύρο.τέσπα ,το χάρηκε πολύ ,τον χάρηκα και γω αλλά τον προειδοποίησα ότι αν συνεχίσει έτσι να φάει τούμπα χοντρή και θα χτυπήσει άσχημα.
Κάποια στιγμή ,μετά από καιρό που πίναμε καφέ με άλλους φίλους οι οποίοι έχουν χιλιάρια SS,πετάγεται ο 1.09 και λέει ...
"αν μου δώσετε εμένα ένα τέτοιο(σύγχρονο τετρακύλινδρο χιλιάρι SS εννοούσε) κατέβαζω χρόνο κάτω από 1.06 στα μέγαρα."
ε,τρελάθηκα,μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι,τα πήρα στα κρανία και του την είπα.
1ον.του λέω οτι μου φαίνεται αδιανόητο να το παίζει μόστρα ανάμεσα σε φίλους
2ον.του εξηγώ τι παίζει με το άθλημα "κατέβαζω χρόνους στην πίστα κάτω από 1.09"
3ον.τον προκαλώ να μου το αποδείξει με επίσημα χρονόμετριμενα .
Η απάντηση του ήταν ότι δεν το λέει υπεροπτικά μας ότι όντως πιστεύει ότι είναι χεράς,ταλέντο και θα καταφέρει να κατεβάσει καλούς χρόνους με τέτοιου είδους μηχανάκι.
Το κόλλημα το δικό μου είναι το εξής...
Δε γουστάρω αυτούς που το παίζουν μούρη εκ του ασφαλούς.μου φαίνεται μαλακία να το παίζεις μούρη στη παρέα σου,λες και οι φίλοι σου δεν ξέρουν ότι είσαι γρήγορος και έμπειρος .και τέλος ,επειδή ξέρει ότι εχω κάποιες γνώσεις σχετικά με γρηγόρη και ασφαλή οδήγηση στην πίστα.θεωρώ ότι υποτιμάει την νοημοσύνη μου λέγοντας τέτοια ανέκδοτα.
Από τότε ,λόγω του απολύτου χαρακτήρα μου δε μιλίομαστε.