Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 89

Θέμα: υπεροψία ή γνώση ικανοτήτων;

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

υπεροψία ή γνώση ικανοτήτων;

σε ορισμένα θέματα σ'αυτή τη ζωή είμαι τόσο απόλυτος που μου έχει στοιχίσει φιλίες ,συντρόφους ,χρήματα και χρόνο...διαβάστε και καταθέστε τη γνώμη σας...

Πριν το καλοκαίρι προσπαθούσα να ψήσω ένα φιλαράκι να μπούμε μαζί στην πίστα.εγώ είχα είδη κάνει και σχολεία και τρακντέι και του έλεγα ότι μόνο πίστα θα χαρεί στο όριο οδήγηση μοτο.αυτός πιο πολλά χρόνια εμπειρίας από μένα ,πολλά χιλιόμετρα εντός ελλάδας και με πολλές αλλαγές σε μοτοσυκλέτες.μια και δύο τον καταφέρνω και μπαίνουμε.έτσι λοιπόν το παιδί στο πρώτο του τρακντέι καταφέρνει και γυρνάει στο 1.09(!).η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτόν τον χρόνο τον πετυχαίνει με ρίσκο και τέρμα γκάζι,χωρίς γνώσεις για σημεία,απεξ.γύροσκοπικα κτλ κτλ κτλ.συγκεκριμένα ,μιλάω για ρίσκο γιατί στον χρόνο που γυρνούσε "εξυνε" το μηχανάκι και φλερτάρε με το χάισαιντινγκ γύρο με το γύρο.τέσπα ,το χάρηκε πολύ ,τον χάρηκα και γω αλλά τον προειδοποίησα ότι αν συνεχίσει έτσι να φάει τούμπα χοντρή και θα χτυπήσει άσχημα.
    Κάποια στιγμή ,μετά από καιρό που πίναμε καφέ με άλλους φίλους οι οποίοι έχουν χιλιάρια SS,πετάγεται ο 1.09 και λέει ...
    "αν μου δώσετε εμένα ένα τέτοιο(σύγχρονο τετρακύλινδρο χιλιάρι SS εννοούσε) κατέβαζω χρόνο κάτω από 1.06 στα μέγαρα."
    ε,τρελάθηκα,μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι,τα πήρα στα κρανία και του την είπα.
    1ον.του λέω οτι μου φαίνεται αδιανόητο να το παίζει μόστρα ανάμεσα σε φίλους
    2ον.του εξηγώ τι παίζει με το άθλημα "κατέβαζω χρόνους στην πίστα κάτω από 1.09"
    3ον.τον προκαλώ να μου το αποδείξει με επίσημα χρονόμετριμενα .
    Η απάντηση του ήταν ότι δεν το λέει υπεροπτικά μας ότι όντως πιστεύει ότι είναι χεράς,ταλέντο και θα καταφέρει να κατεβάσει καλούς χρόνους με τέτοιου είδους μηχανάκι.
    Το κόλλημα το δικό μου είναι το εξής...
    Δε γουστάρω αυτούς που το παίζουν μούρη εκ του ασφαλούς.μου φαίνεται μαλακία να το παίζεις μούρη στη παρέα σου,λες και οι φίλοι σου δεν ξέρουν ότι είσαι γρήγορος και έμπειρος .και τέλος ,επειδή ξέρει ότι εχω κάποιες γνώσεις σχετικά με γρηγόρη και ασφαλή οδήγηση στην πίστα.θεωρώ ότι υποτιμάει την νοημοσύνη μου λέγοντας τέτοια ανέκδοτα.
    Από τότε ,λόγω του απολύτου χαρακτήρα μου δε μιλίομαστε.

Η έννοια της φιλίας είναι διαφορετική για τον καθένα...

Σύμφωνα λοιπόν με τα δικά μου πρότυπα θα έλεγα πως με το παληκάρι δεν είστε φίλοι...Με φίλο μπορεί να διαφωνησω και να λογομαχήσω για διάφορα θέματα...όχι όμως να μην μιλιόμαστε για το χρόνο στην πίστα...Για να πάψω να μιλάω με αυτούς που θεωρώ ΦΙΛΟΥΣ, πρέπει να συντρέχει πολύ σοβαρός ΛΟΓΟΣ και ΑΙΤΙΑ...

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Να τον πάρεις τηλέφωνο και να πάτε μια βόλτα με τις μηχανές!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    Να τον πάρεις τηλέφωνο και να πάτε μια βόλτα με τις μηχανές!
    να τον παρεις τηλεφωνο και να τους πεις

-@ρχιδι@ που το κανεις κατω απο 1,06

και να του κλεισεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: υπεροψία ή γνώση ικανοτήτων;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    σε ορισμένα θέματα σ'αυτή τη ζωή είμαι τόσο απόλυτος που μου έχει στοιχίσει φιλίες ,συντρόφους ,χρήματα και χρόνο...διαβάστε και καταθέστε τη γνώμη σας...

Πριν το καλοκαίρι προσπαθούσα να ψήσω ένα φιλαράκι να μπούμε μαζί στην πίστα.εγώ είχα είδη κάνει και σχολεία και τρακντέι και του έλεγα ότι μόνο πίστα θα χαρεί στο όριο οδήγηση μοτο.αυτός πιο πολλά χρόνια εμπειρίας από μένα ,πολλά χιλιόμετρα εντός ελλάδας και με πολλές αλλαγές σε μοτοσυκλέτες.μια και δύο τον καταφέρνω και μπαίνουμε.έτσι λοιπόν το παιδί στο πρώτο του τρακντέι καταφέρνει και γυρνάει στο 1.09(!).η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτόν τον χρόνο τον πετυχαίνει με ρίσκο και τέρμα γκάζι,χωρίς γνώσεις για σημεία,απεξ.γύροσκοπικα κτλ κτλ κτλ.συγκεκριμένα ,μιλάω για ρίσκο γιατί στον χρόνο που γυρνούσε "εξυνε" το μηχανάκι και φλερτάρε με το χάισαιντινγκ γύρο με το γύρο.τέσπα ,το χάρηκε πολύ ,τον χάρηκα και γω αλλά τον προειδοποίησα ότι αν συνεχίσει έτσι να φάει τούμπα χοντρή και θα χτυπήσει άσχημα.
    Κάποια στιγμή ,μετά από καιρό που πίναμε καφέ με άλλους φίλους οι οποίοι έχουν χιλιάρια SS,πετάγεται ο 1.09 και λέει ...
    "αν μου δώσετε εμένα ένα τέτοιο(σύγχρονο τετρακύλινδρο χιλιάρι SS εννοούσε) κατέβαζω χρόνο κάτω από 1.06 στα μέγαρα."
    ε,τρελάθηκα,μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι,τα πήρα στα κρανία και του την είπα.
    1ον.του λέω οτι μου φαίνεται αδιανόητο να το παίζει μόστρα ανάμεσα σε φίλους
    2ον.του εξηγώ τι παίζει με το άθλημα "κατέβαζω χρόνους στην πίστα κάτω από 1.09"
    3ον.τον προκαλώ να μου το αποδείξει με επίσημα χρονόμετριμενα .
    Η απάντηση του ήταν ότι δεν το λέει υπεροπτικά μας ότι όντως πιστεύει ότι είναι χεράς,ταλέντο και θα καταφέρει να κατεβάσει καλούς χρόνους με τέτοιου είδους μηχανάκι.
    Το κόλλημα το δικό μου είναι το εξής...
    Δε γουστάρω αυτούς που το παίζουν μούρη εκ του ασφαλούς.μου φαίνεται μαλακία να το παίζεις μούρη στη παρέα σου,λες και οι φίλοι σου δεν ξέρουν ότι είσαι γρήγορος και έμπειρος .και τέλος ,επειδή ξέρει ότι εχω κάποιες γνώσεις σχετικά με γρηγόρη και ασφαλή οδήγηση στην πίστα.θεωρώ ότι υποτιμάει την νοημοσύνη μου λέγοντας τέτοια ανέκδοτα.
    Από τότε ,λόγω του απολύτου χαρακτήρα μου δε μιλίομαστε.
    Τι ακριβως σε πειραξε???
    Ο τυπος προφανως ειναι χερας και ειπε την αληθεια...αν γυρναει σε καλο χρονο με χρεπι,σιγουρα με ενα πιο συγχρονο μηχανακι θα πηγαινει αερας!
    Τα ρισκα ειναι δικα του...εσυ δε του ειπες πως εκει θα οδηγουσε στο οριο?
    Προφανως δε περιμενες να κουβαλαει τρελα/ικανοτητες/τυχη ωστε να κανει 1΄09!
    Πιο υπεροπτικη/εγωιστκη μου φαινεται η δικη σου προκληση...

Φιλικα...
    ...cause the place seems still alive...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Οτι να ναι.

Αν και δεν σε ξερω αυτα που γραφεις πιο πολυ σαν ζηλια ακουγονται (ακουγονται λεω και οχι οτι ειναι). Ισως λοιπον κι ο φιλος σου να το καταλαβε ετσι.
    Παντως αν με τη πρωτη φορα εκανε 1.09 δεν ειναι και τοσο δυσκολο με λιγη προπονηση ακομα και με το δικο του μηχανακι (τι εχει?) να το κατεβασει 1.06.
    Τωρα το οτι στους φιλους και γενικα στη παρεα δεν πουλαμε μουρη ειναι σωστοτατο.
    Αλλα δεν ειναι και λογος να τσακωθεις.
    Πιειτε μια μπυρα,βρειτε τα και ευχαριστηθειτε μαζι δρομο και πιστα.

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

καλα εσεις στοιχηματα δεν παιζετε?? .........

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Σωστόοοοοοοοοοςςςςς....

Τα σπασμένα πότε τα μετράμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

εγω γυριζω σε 1 λεπτο παιδια

παω για τσιγαρα

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    To να είσαι απόλυτος στη ζωή σου σε κάποια πράγματα είναι καλό και υγειές, μπορεί π.χ. να σε σώσει από τα ναρκωτικά, από κακές παρέες κλπ, αλλά μπορεί να σου στοιχίσει και το κεφάλι σου που λένε....

'Οσων αφορά τις φιλίες, απλά αναρωτήσου τι είναι αυτό που καθορίζει κάποιους ανθρώπους ως φίλους, και τι όχι.

Αν σου στέκεται στις δυσκολίες
    Αν σου λέει μια καλή κουβέντα για να σε κάνει να νοιώσεις καλά
    Αν κάθεστε και πίνετε χαλαρά τον καφέ σας και γελάτε με κάθε μαλακεία
    Αν μπορεί να στα χώνει όποτε έχεις κάνει μαλακία αλλά εσυ δεν το πιστεύεις
    Αν σέβεται τις απόψεις σου αν και διαφωνεί με αυτές
    Αν σου λέει τη γνώμη του ΧΩΡΙΣ να στην επιβάλλει
    Αν τον λες αδελφό αντί για φίλο

κλπ
    κλπ

Τώρα αναρωτήσου σν ΕΣΥ είσαι καλός φίλος για τους άλλους, ή αν προσπαθείς μέσα από την απολυτότητα και την ξεροκεφαλιά σου να τους μετατρέψεις σε αντίγραφα του εαυτού σου...

Και τώρα φαντάσου έναν κόσμο που όοοολοι θα έκαναν ακριβώς τα ίδια πράγματα με εσένα, αν θα φορούσαν τα ίδια πράγματα με εσένα, αν θα είχαν ακριβώς τις ίδιες απόψεις με εσένα κλπ κλπ

Πολύ βαρετά δεν θα ήταν?

Και για κλείσιμο αλλά και για να σε προλάβω θα σου πω πως όσο και αν προσπαθείς να πείσεις τον άλλο οτι πρέπει να προσέχει και πως κάποια πράγματα δεν είναι μαγκιά, τελικά το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να εύχεσαι ο φίλος σου (ναι, αυτός, με ό,τι μυαλά κι αν κουβαλάει) να είναι πάντα καλά και πως κάτι του έμεινε από το κύρηγμά σου.

Επίσης, το να καυχιέται κάποιος για ένα κατόρθωμα είναι χαρακτηριστικό συναισθηματικού κενού που προσπαθεί να καλύψει με πράγματα στα οποία όντως τα κάνει καλά, άρα αν ήσουν καλός φίλος, ή έστω ο φίλος που χρειαζόταν ο φίλος σου, τότε θα προσπαθούσες να τον κάνεις να δει πως δεν χρειάζεται να καλύπτει τα κενά του εαυτού του παριστάνοντας τον κ@υλωμένο έφηβο....

(Με κάθε σεβασμό)
    "Qu ils mangent de la brioche"

Ο φιλος σου εκανε 1.09 με το καλημερα, το πιθανοτερο ειναι οτι το 1.06 το εχει ανετα με καλυτερο μηχανακι, παρτο αποφαση και ξεκολλα!!!
    Μην το βλεπεις ουτε εγωιστικα ουτε τιποτα. Αλλοι κανουν σχολεια και ειναι μετριοι και αλλοι ειναι απλα χεραδες και πανε ταπα χωρις να το πολυαναλυσουν το θεμα, απλα συμβαινει, συντελει βεβαια σε αυτο και η αγνοια κινδυνου....
    Προφανως και ο φιλος οδηγει στο οριο, πλαγιαζοντας υπερβολικα το μηχανακι και καποια στιγμη θα την αρπαξει την τουμπιτσα, εσυ σαν φιλος του θα επρεπε να τον συμβουλευσεις και να τρν παροτρυνεις να κανει κανενα σχολειο για να οδηγει με περισσοτερη ασφαλεια και θα κατεβασει και αλλα δευτερολεπτα στανταρ.
    Και τελος θα επρεπε να χαιρεσαι που ο φιλος σου πρωτη φορα στην πιστα τα πηγε σουπερ, ετσι κανουν οι φιλοι!!!!!!!
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    To να είσαι απόλυτος στη ζωή σου σε κάποια πράγματα είναι καλό και υγειές, μπορεί π.χ. να σε σώσει από τα ναρκωτικά, από κακές παρέες κλπ, αλλά μπορεί να σου στοιχίσει και το κεφάλι σου που λένε....

'Οσων αφορά τις φιλίες, απλά αναρωτήσου τι είναι αυτό που καθορίζει κάποιους ανθρώπους ως φίλους, και τι όχι.

Αν σου στέκεται στις δυσκολίες
    Αν σου λέει μια καλή κουβέντα για να σε κάνει να νοιώσεις καλά
    Αν κάθεστε και πίνετε χαλαρά τον καφέ σας και γελάτε με κάθε μαλακεία
    Αν μπορεί να στα χώνει όποτε έχεις κάνει μαλακία αλλά εσυ δεν το πιστεύεις
    Αν σέβεται τις απόψεις σου αν και διαφωνεί με αυτές
    Αν σου λέει τη γνώμη του ΧΩΡΙΣ να στην επιβάλλει
    Αν τον λες αδελφό αντί για φίλο

κλπ
    κλπ

Τώρα αναρωτήσου σν ΕΣΥ είσαι καλός φίλος για τους άλλους, ή αν προσπαθείς μέσα από την απολυτότητα και την ξεροκεφαλιά σου να τους μετατρέψεις σε αντίγραφα του εαυτού σου...

Και τώρα φαντάσου έναν κόσμο που όοοολοι θα έκαναν ακριβώς τα ίδια πράγματα με εσένα, αν θα φορούσαν τα ίδια πράγματα με εσένα, αν θα είχαν ακριβώς τις ίδιες απόψεις με εσένα κλπ κλπ

Πολύ βαρετά δεν θα ήταν?

Και για κλείσιμο αλλά και για να σε προλάβω θα σου πω πως όσο και αν προσπαθείς να πείσεις τον άλλο οτι πρέπει να προσέχει και πως κάποια πράγματα δεν είναι μαγκιά, τελικά το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να εύχεσαι ο φίλος σου (ναι, αυτός, με ό,τι μυαλά κι αν κουβαλάει) να είναι πάντα καλά και πως κάτι του έμεινε από το κύρηγμά σου.

Επίσης, το να καυχιέται κάποιος για ένα κατόρθωμα είναι χαρακτηριστικό συναισθηματικού κενού που προσπαθεί να καλύψει με πράγματα στα οποία όντως τα κάνει καλά, άρα αν ήσουν καλός φίλος, ή έστω ο φίλος που χρειαζόταν ο φίλος σου, τότε θα προσπαθούσες να τον κάνεις να δει πως δεν χρειάζεται να καλύπτει τα κενά του εαυτού του παριστάνοντας τον κ@υλωμένο έφηβο....

(Με κάθε σεβασμό)
    Και ψυχοθεραπεια το μοτο.γρ

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραια, και το προβλημα που ειναι?

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αποφυγή κλοπων...προσωπική γνώση για αποτρεπτικα μέτρα
    από Gandalf dr685sm στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 19:24
  2. Ψάχνωντας την γνώση...
    από d2996562 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2006, 05:26
  3. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 19:19
  4. Παιδιά και γνώση (Υ.Γ. προς νέους γονείς)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 14:52
  5. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2004, 15:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ