βρηκα ευκαιρια στα 2500 ευρω ενα lc4 του 2002 με σχεδον 7000χλμ.....αναποδα μπροστα με excel ζαντες κ michelen λαστιχα pilot......η αποψη σας??
ευχαριστω.....
βρηκα ευκαιρια στα 2500 ευρω ενα lc4 του 2002 με σχεδον 7000χλμ.....αναποδα μπροστα με excel ζαντες κ michelen λαστιχα pilot......η αποψη σας??
ευχαριστω.....
freedom sence
προκειτε να παρεις μεταχειρισμενο μηχανακι και μαλιστα κτμ(με την εννοια οτι τα σκιζουν)...
ασε τις δικες μας γνωμες και τραβα το σε εμπιστο μηχανικο να το τσεκαρει καλα και να το κανει και μια βολτα πριν το παρεις...
η τιμη για 2002 μοντελο ισως να μπορει να διαπραγματευτει λιγο ακομη.....
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
Τα λεφτα δε μου λενε τιποτα...ΜΠορει να εχει 4000 και να τα αξιζει μεχρι τελευταιο ευρω μπορει και να εχει 2000 και να εχει σκορπισει ηδη...Αρχικά δημιουργήθηκε από favas7
ευχαριστω.....
Η και το αναποδο![]()
Πρεπει να το πας σε εναν καλο μηχανικο να το τσεκαρει.Οχι οτι αυτο σε διασφαλιζει αλλα για την ιδεα μονο.
Περισσοτερο κοιτα τι ανθρωπος το ειχε.Αν εκανε τα σερβις του στην ωρα τους και αν το εσκιζε.
Να σκορπισει μπορει ανα πασα στιγμη...![]()
Κ ομιλει κατοχος lc4 sm του 2003...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι σε εμπιστο μηχανικο...το ειχε ενας 40αρις μεσα στην πολη.....απλα για μενα δεν ξερω
freedom sence
Παντως με λιγα περισσοτερα χρηματα μπορεις να βρεις '03+.Με το ασημι μοτερ που ειναι πιο αξιοπιστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από favas7
ειναι σε εμπιστο μηχανικο...το ειχε ενας 40αρις μεσα στην πολη.....απλα για μενα δεν ξερω![]()
Ποσα χλμ εχει το εν λογω?
το παιδι λεει οτι εχει 7000χλμ... εγω ακομα και απο 40αρη(ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι λαμογιο) δεν το πιστευω οτι εχει τοσα λιγα... αλλα μπορει να ειμαι απλα καχυποπτος... τιποτα.. μονο μηχανικος για σιγουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παντως με λιγα περισσοτερα χρηματα μπορεις να βρεις '03+.Με το ασημι μοτερ που ειναι πιο αξιοπιστα...![]()
Ποσα χλμ εχει το εν λογω?
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
Τα χιλιομετρα δεν λενε κατι...Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
το παιδι λεει οτι εχει 7000χλμ... εγω ακομα και απο 40αρη(ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι λαμογιο) δεν το πιστευω οτι εχει τοσα λιγα... αλλα μπορει να ειμαι απλα καχυποπτος... τιποτα.. μονο μηχανικος για σιγουρα...
Κ εμενα ειναι '03 και ειχε 8000...![]()
Το θεμα ειναι τι ζημιες εχει βγαλει το μηχανακι,τι εχουν φτιαχτει και ΚΥΡΙΩΣ πως εχουν φτιαχτει...
Το να βγαλει μια ζημια δε λεει τιποτα.Σημασια εχει να εχει φτιαχτει σωστα...![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τα χιλιομετρα δεν λενε κατι...
Κ εμενα ειναι '03 και ειχε 8000...![]()
Το θεμα ειναι τι ζημιες εχει βγαλει το μηχανακι,τι εχουν φτιαχτει και ΚΥΡΙΩΣ πως εχουν φτιαχτει...
Το να βγαλει μια ζημια δε λεει τιποτα.Σημασια εχει να εχει φτιαχτει σωστα...![]()
αυτα πρεπει ομως να τα τσεκαρει μηχανικος εμπειρος με κτμ.. δεν νομιζω οτι μπορει ο καθε μαστορας να ασχοληθει με κτμ και να το τσεκαρει οπως πρεπει(γνωμη μου)...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
+1000
αυτα πρεπει ομως να τα τσεκαρει μηχανικος εμπειρος με κτμ.. δεν νομιζω οτι μπορει ο καθε μαστορας να ασχοληθει με κτμ και να το τσεκαρει οπως πρεπει(γνωμη μου)...
σε μαγαζι με ktm ειναι κ ο μαστορας τα δουλευει πανω κατω στα 10 χρονια....μ λεει οτι ειναι μια χαρα αλλα για αργοτερα δεν εγγυαται κατι ο ιδιος
freedom sence
γενικα καλα σου ειπε ο μαστορας... και δεν υπαρχει περιπτωση μαστορας να σου εγγυηθει κατι για αργοτερα.... κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει κατι για μεταχειρισμενο μηχανακι ειτε ειναι κτμ ειτε οτιδηποτε αλλο... αν το ακουσε ο μαστορας να ειναι καλο το μηχανακι τοτε η ρισκαρεις και το παιρνεις η οχι..... εγω θα ρισκαρα στη θεση σου γιατι μου αρεσουν τα κτμ... αλλος δεν θα ρισκαρε.. στο χερι σου ειναι...
παντως με το που το παρεις το πηγαινεις χαλαρα στην αρχη να του κανεις και μια αλλαγη λαδιων και σερβις γενικοτερα και το σκιζεις(γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα το σκισεις) αφου σιγουρευτεις για την καλη του κατασταση.....
δεν ξερω....δεν θεωρω τα κτμ τοσο αξιοπιστα....μετα το δουκα π ειχα...πολυ γκαζι αλλα δεν ξερω....ευχαριστω παντωσ για το χρονο σας παιδια....να στε καλα κ παντα ορθιοι ειτε στις 2 ειτε στη μιαΑρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
γενικα καλα σου ειπε ο μαστορας... και δεν υπαρχει περιπτωση μαστορας να σου εγγυηθει κατι για αργοτερα.... κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει κατι για μεταχειρισμενο μηχανακι ειτε ειναι κτμ ειτε οτιδηποτε αλλο... αν το ακουσε ο μαστορας να ειναι καλο το μηχανακι τοτε η ρισκαρεις και το παιρνεις η οχι..... εγω θα ρισκαρα στη θεση σου γιατι μου αρεσουν τα κτμ... αλλος δεν θα ρισκαρε.. στο χερι σου ειναι...
παντως με το που το παρεις το πηγαινεις χαλαρα στην αρχη να του κανεις και μια αλλαγη λαδιων και σερβις γενικοτερα και το σκιζεις(γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα το σκισεις) αφου σιγουρευτεις για την καλη του κατασταση.....
freedom sence
file pou na deis 50ari na kanei 1xlm souza me 5h mesa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πηγαινε σε ενα μαστορα να πει μια γνωμη
Oχι δεν ειναι και τα πιο αξιοπιστα και το πραγμα ειναι λιγο λαχειοΑρχικά δημιουργήθηκε από favas7
δεν ξερω....δεν θεωρω τα κτμ τοσο αξιοπιστα....μετα το δουκα π ειχα...πολυ γκαζι αλλα δεν ξερω....ευχαριστω παντωσ για το χρονο σας παιδια....να στε καλα κ παντα ορθιοι ειτε στις 2 ειτε στη μια![]()
Αλλα ειναι μηχανακι με απιστευτο στησιμο...
Φρεναρες,αναρτησαρες,μοτεραρες...
Τωρα αν καμια φορα σκορπανε τι να κανουμε...![]()
![]()
![]()
Μακρυα απο εμας....![]()
![]()
![]()
θα δουμε εν πορεια........Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Oχι δεν ειναι και τα πιο αξιοπιστα και το πραγμα ειναι λιγο λαχειο![]()
Αλλα ειναι μηχανακι με απιστευτο στησιμο...
Φρεναρες,αναρτησαρες,μοτεραρες...
Τωρα αν καμια φορα σκορπανε τι να κανουμε...![]()
![]()
![]()
Μακρυα απο εμας....![]()
![]()
![]()
freedom sence
Παντως σχετικα ευκολα μπορεις να προλαβεις τις περισσοτερες ζημιες πριν γινουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από favas7
θα δουμε εν πορεια........
Αρκει να το παρακολουθει καποιος που ΞΕΡΕΙ απο ΚΤΜ.Πολυ σημαντικο αυτο.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ολοι οι μηχανικοι αυτα τα μηχανακια...
Καποιοι τα βλεπουν και τρεμουν και αλλοι τα βλεπουν και χαιρονται...![]()