Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: γκαράζ πολυκατοικίας

garaz polykatoikias

Pedes exo ena provlima an kapoios xerei 8a boh8hsei poly.
    Meno se polykatoikia exei piloti i opoia kleinei me siromeni porta kai kleidonei,den exo 8esi parking alla yparxei enas xoros opou den xorane aytokinita kai den ebodizei kanenan h mhxani an bei ekei,exo dikaioma na thn balo?exo dikaioma ston koinoxristo xoro tis pilotis san enoikos?
    thnx

Εξαρτάται απ' τον κανονισμό της πολυκατοικίας.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: garaz polykatoikias

Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
    den exo 8esi parking

exo dikaioma ston koinoxristo xoro tis pilotis san enoikos?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Re: Re: garaz polykatoikias

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    e?

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Ο ένοικος έχει τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας που νοικιάζει. Αυτό βέβαια δεν σημαινει ότι έχεις δικαίωμα να παρκάρεις σε μη χαρακτηρισμένη θέση στάθμευσης αλλά εαν γενικότερα υπάρχει μια ανοχή και οι υπόλοιποι αφήνουν διάφορα, τότε και εσύ μπορείς να απαιτήσεις να βαζεις την μηχανή σου. Εαν δεν είναι περίεργοι οι τύποι στην πολυκατοικία δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Το διαμέρισμα που νοικοιάζεις έχει δική του θέση στάθμευσης στην πυλωτή? Εαν έχει τότε δεν μπορεί να σου το απογορέψει ούτε καν ο ιδιοκτήτης κι ας μην αναφέρεται στο ενοικιαστήριο.

ρώτα το διαχειριστή της πολυκατοικίας !!!

ή θα σε κράξει ή θα σου προτείνει αυτός τη κατάλληλη θέση για να βάλεις το μοτόρι!!!

είμαι παθών και ξέρω !!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν μιλήσεις με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ευγενικά και με επιχειρήματα , δεν νομίζω να σου πεί οχι... ειδικά αν δεν εμποδίζει εκεί που είναι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν μιλήσεις με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ευγενικά και με επιχειρήματα , δεν νομίζω να σου πεί οχι... ειδικά αν δεν εμποδίζει εκεί που είναι.

Gandalf
    + 1000

όσο πιο αδελφίστικα του μιλήσεις τόσο αυξάνεις και τις πιθανότητες σου να πάρεις θέση!!!

Εγώ δεν είμαι ούτε παθών, ούτε μαθών, ούτε τυχών. Επιμένων είμαι πως ο κανονισμός της πολυκατοικίας θα βουλώσει τα στόματα όλων.

Η απλα βαζεις την μηχανη εκει και περιμενεις αντιδρασεις.Το πιθανοτερο ειναι να μη δωσει κανενας σημασια αφου ετσι αλλιως δεν ενοχλεις κανεναν

Σορι για τους τονους αλλα στο iPhone δεν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Το διαμέρισμα που νοικοιάζεις έχει δική του θέση στάθμευσης στην πυλωτή? Εαν έχει τότε δεν μπορεί να σου το απογορέψει ούτε καν ο ιδιοκτήτης κι ας μην αναφέρεται στο ενοικιαστήριο.
    exei diki tou 8esh alla einai noikiasmeni se atomo ektos polykatikias

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres

όσο πιο αδελφίστικα του μιλήσεις τόσο αυξάνεις και τις πιθανότητες σου να πάρεις θέση!!!

:rotflmao: :rotflmao:

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
    exei diki tou 8esh alla einai noikiasmeni se atomo ektos polykatikias
    Αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Η θέση στάθμευσης της πυλωτής δεν αποτελεί ξεχωριστή ιδιοκτησία αλλά απλά δικαίωμα χρήσης και ακουλουθεί το διαμέρισμα. Δεν έχει δικαίωμα ο ιδιοκτήτης να την νοικιάσει ξεχωριστά από το διαμέρισμα.

Επίσης δεν έχει δικαίωμα χρήσης του χώρου αυτού κανένας εκτός της πολυκατοικίας γιατί αποτελεί κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας. Δηλαδή μόνο κάποιος από την οικοδομή μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

Αυτά που σου λέω είναι αποφάσεις δικαστηρίων και δεν επιδέχονται ερμηνείες.

Οπότε ή λες τον ιδιοκτήτη ότι θέλεις την θέση στάθμευσης ή καλύτερα απλά να του πεις να κανονίσει αυτός να σου επιτρέψουν να χρησιμοποιείς τον χώρο που λες για να μην ανακατευτούν πολύ τα πράγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    + 1000

.... αφού του κάνεις το τραπέζι φορώντας ότι πιο τολμηρό έχεις στη ντουλάπα σου.. :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εγω νομιζω οτι ο φιλος εχει νοικιασει την θεση του σε αλλον

και θελει να παρκαρει και την μηχανη :rotflmao:

και την πιτα ολακερη και το σκυλο χορτατο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προστασία μηχανής σε γκαράζ
    από Wizard13 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2020, 09:52
  2. Γκαραζ @ Νεο Κοσμο ?????????
    από ZX-9R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 20:45