Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 55

Θέμα: Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

Καλημέρα σε όλους. Ενα προβληματισμό θέλω να εκφράσω γιατι μάλλον εγω ζω σε άλλο τοπο.
    Καθημερινά διαβάζω τις αγγελίες των μοτο και εδω αλλα και σε site πωλήσεων οπως το car.gr νομίζω οτι καποιοι τουλάχιστον αιθεροβατούν.
    Και ρωτάω τωρα εγώ? Οι μτχ μοτοσυκλέτες έχουν γεμίσει την αγορα. Οι καινουριες εχουν πέσει αισθητα. Το οικονομικό πρόβλημα υφίσταται και μάλλον μεγαλώνει οσο περνάει ο καιρός. Είναι λογικο να πουλάει καποιος μοτο 10ετίας και 8ετίας να θέλει τα ιδια χρήματα όπως το 07 ή το 08.
    Ρωτώ και ξαναρωτώ ποιος τις αγοράζει? Οι περισσότεροι έμποροι δεν αγοράζουν. Ποιος τις αγοραζει?

Re: Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

Αρχικά δημιουργήθηκε από donjuan
    Ρωτώ και ξαναρωτώ ποιος τις αγοράζει? Οι περισσότεροι έμποροι δεν αγοράζουν. Ποιος τις αγοραζει?
    Αυτός που δεν γνωρίζει/δεν ψαχνει...

Caveat emptor ( = ας πρόσεχε ο αγοραστής). Εαν εγώ βάλω μια αγγελία τον Τιγρη 25 χιλιαρικα και βρεθεί ανθρωπος να το αγοράσει, εγώ φταίω;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

Καλημέρα σε όλους. Ενα προβληματισμό θέλω να εκφράσω γιατι μάλλον εγω ζω σε άλλο τοπο.
    Καθημερινά διαβάζω τις αγγελίες των μοτο και εδω αλλα και σε site πωλήσεων οπως το car.gr νομίζω οτι καποιοι τουλάχιστον αιθεροβατούν.
    Και ρωτάω τωρα εγώ? Οι μτχ μοτοσυκλέτες έχουν γεμίσει την αγορα. Οι καινουριες εχουν πέσει αισθητα. Το οικονομικό πρόβλημα υφίσταται και μάλλον μεγαλώνει οσο περνάει ο καιρός. Είναι λογικο να πουλάει καποιος μοτο 10ετίας και 8ετίας να θέλει τα ιδια χρήματα όπως το 07 ή το 08.
    Ρε φίλε ο καθένας μπορεί να ζηταει ότι λεφτά θέλει…
    ΑΝ θα το πουλήσει ποτέ , είναι άλλο θέμα….

ναι ρε friend κανεις δεν φταιει αλλα όλοι σχεδόν ετσι πουλάνε. Δεν ειναι μια εξαιρεση όπως αυτη που λες εσυ. Εσυ θα αγοραζες μοτο 10ετιας με 70-80000 χλμ 5-6000?

Re: Re: Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ρε φίλε ο καθένας μπορεί να ζηταει ότι λεφτά θέλει…
    ΑΝ θα το πουλήσει ποτέ , είναι άλλο θέμα….
    ναι βρε οκ αλλα ποιος τα αγοράζει? υπαρχει κανεις που αγορασε bmw του 2000-2002 1150 gs με 6000 ευρω εδω μέσα?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Re: Re: Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

ναι βρε οκ αλλα ποιος τα αγοράζει? υπαρχει κανεις που αγορασε bmw του 2000-2002 1150 gs με 6000 ευρω εδω μέσα?
    Α!!! Για τα GS μιλαγες λοιπόν. Πες το απ την αρχή κι εσυ βρε παιδί μου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    οπως σου ειπανε πιο πανω,ο καθενας κοστολογει το μηχανημα του οσο θελει

απο κει και μετα,αν θα βρει και αγοραστη ειναι αλλο θεμα

επισης,καποιες τιμες ειναι συζητησιμες(αν και δεν το αναφερουν παντα)

παντως,κι εμενα μου εχουν κανει εντυπωση αρκετες αγγελιες η αληθεια ειναι σε βαθμο που εχω σκεφτει να τους παρω τηλεφωνο κιολας!αλλα μετα λεω,δικαιωμα του ειναι

τα gs παραδειγμα ήταν. απλα είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικο.
    Δεν συζητάμε για το δικαιωμα καθενος να πουλάει οτι θέλει οσο θέλει. Συζηταμε για το αν η ελληνικη πραγματικότητα μπορει να υποστηριξει αυτες τις τιμες και με ποια λογικη εχουν διαμορφωθει και παραμεινει ετσι.

Συζηταμε για το αν η ελληνικη πραγματικότητα μπορει να υποστηριξει αυτες τις τιμες και με ποια λογικη εχουν διαμορφωθει και παραμεινει ετσι.
    Μόνος σου απαντάς στο ερώτημα που θέτεις..
    το δικαιωμα καθενος να πουλάει οτι θέλει οσο θέλει.
    Από'κεί και μετά είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο, όσο υπάρχουν ευκαιρίες καλές, άλλο τόσο θα υπάρχουν και τα "θύματα" στο ελεύθερο εμπόριο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εαν εγώ βάλω μια αγγελία τον Τιγρη 25 χιλιαρικα και βρεθεί ανθρωπος να το αγοράσει, εγώ φταίω;
    Παγκάρι για παγκάρι δεν αφήνει άκλεφτο τούτος... :rotflmao:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    φιλε μου....... Μη νομιζεις οτι οποιος εβαλε αγγελια για το "μονακριβο" του γνωριζει τους νομους της αγορας(προσφορα-ζητηση) ή οτι εκατσε να ψαξει τα παρομοια 'προ'ι'όντα' σε ΤΙ ΤΙΜΕΣ κυμαινονται........

Μερικοι το κοστολογουν το μοτο τους αναλογα με το ποσο το 'αγαπανε' και το προσεχαν...οποτε αφου το προσεχαν για χαρη του επομενου ιδιοκτητη....ο υποψηφιος αγοραστης υποτιθεται πως πρεπει να το ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ αυτο και να το πληρωσει και απο πανω!!!

εμενα μου τη δινουν αυτοι που κανουν λιστα με τα ΑΞΕΣΟΥΑΡ που ΟΙ ΙΔΙΟΙ εκριναν οτι η αγορα "αναβαθμιζει" και βελτιωνει την μοτοσυκλετα.....

Οταν ρε π@π@ρα ψιλικατζη μπουρδέμπορα της κακιας ωρας μου κανεις λιστα με τα αξεσουαρ και την τιμη που ειχαν οταν τα αγορασες ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ....σημαινει οτι με υποχρεωνεις να τα αγορασΩ! μαλακοπιτουρες.... Μηχανη πουλανε η μπικουτι στο μοναστηρακι??

εμενα μπορει να με αρεσουν οι LEOvince και οχι oi REMUS .....να τις κρατησει προικα για την κορη του ...να τις κανει ανθοδοχειο η πεθερα του!

:a29: :a29: :a29: αμαν ΠιΑΑΑΑ!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Μήπως ήθελες να παρεις εσύ το BMW και χαλάστηκες επειδή το έδινε ακριβά..?

Χωρίς πλάκα πάντως συμφωνώ οτι μερικοί ζητάνε ότι να ναι, και συνήθως έχουν ή BMW ή Africa...Από εκεί και πέρα βέβαια δικαίωμά τους είναι...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    αν το δώσεις πιο φτηνά θα νομίζουν οτι είναι χαλασμένο ....\

αν πχ δώσω την bmw μου κάτω απο 6000 ,θα νομίζουν οτι είναι προβληματικό ή ότι είναι ταλαιπωρημένο :rotflmao:

πέρα απο την πλάκα ,ο καθένας γενικά κάνει ότι του καπνίσει ! Βγάζουμε ''κανόνες'' κατά το δοκούν και πράττουμε ανάλογα !!! Γιατί στις Αγγελίες να λειτουργούν διαφορετικά ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

αν πχ δώσω την bmw μου κάτω απο 6000 ,θα νομίζουν οτι είναι προβληματικό ή ότι είναι ταλαιπωρημένο :rotflmao:

ti krima na mhn mporoun na agorasoun moto kai oi tyfloi.
    8a eixes terasties pi8anothtes!! :rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πουλάω το ΧΤΧ μου 15.000 ευρώ... χωρις αξεσουάρ το δίνω 4000.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έλα ρε παιδιά τώρα που δεν καταλαβαίνουν πόσο κοστίζει η μηχανή τους στην αγορά... αν το μηχανάκι σου έχει 8000 καινούριο , είναι δυνατόν να ζητάς για το δικο σου με δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα , μοντέλο πενταετίας 7000;;;

Μα δεν θέλει και πολύ μυαλό.... απλά κορόιδα ψάχνουν... που με την κρίση είναι είδος υπό εξαφάνιση πλέον.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγγελίες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 09:40
  2. Μικρές Αγγελίες....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 12:01
  3. Αγγελιες
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ