Στη σειρά σας κύριος, τώρα εξυπηρετούνται τα Βεστρόμ κι αν δεν απατώμαι πριν από εσάς ακολουθούν τα BMW..Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
Καιρο εχετε οι αντι-ΚΤΜακηδες να βγαλετε χολη για τα μηχανακια που τοσο ζηλευετε και σας στενοχωρουν σε καθε σας συναντηση....
Τετάρτη σήμερα, δεν πας κάνα μάστορα να περάσει δημιουργικά η μέρα σου;![]()
![]()
δυστυχως ,δεν εχω πια το ΚΤΜακι μου λογω της σχεσης μου με το R6 μου.....αυτο βεβαια δεν με κανει να μην το αγαπαω ακομα και να μην θελω να το ειχα παραλληλα με το τωρινο μου μωρο....μακαρι να μπορουσα να το εχω παραλληλα με το Yamahaκι μου....
καλα να ειμαστε ,και θα ξαναπαρουμε ενα ΚΤΜακι ιδιο με το πρωτο μας......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οποτε αν και τεταρτη δεν εχουμε (ευτυχως![]()
![]()
![]()
) καποιο ραντεβου τετοιου ειδους....
Μέχρι εδώ καλά αλλά κοιτώντας ξανά αυτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
οποτε αν και τεταρτη δεν εχουμε (ευτυχως![]()
![]()
![]()
) καποιο ραντεβου τετοιου ειδους....
..αρχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να βρεις κάτι να σου γεμίζει τις "ΤΤ" της εβδομάδας..Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
καλα να ειμαστε ,και θα ξαναπαρουμε ενα ΚΤΜακι ιδιο με το πρωτο μας......![]()
![]()
![]()
Τώρα, τώρα να φωνάξω το DUKA2 να βάλει τάξη στους spam mods...
:rotflmao:
![]()
genika παντως για να ξερουν τα γιαπωνεζακια... στς συνεργεια ΚΤΜ πίνεις τους καλύτερους καφέδες! Για να μην πώ για την εκπαίδευση που σου προσφέρεται ψάχνωντας με τον μαστορα το πρόβλημα!![]()
Από αύριο γιατί σήμερα έχει μάστορα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Τώρα, τώρα να φωνάξω το DUKA2 να βάλει τάξη στους spam mods...
:rotflmao:![]()
![]()
Να με συμπαθάς Σταύρο μου μα αν είχαμε κι εμείς τόσες επαφές με τους μαστόρους θα μας είχαν κι έναν Καρρά (ή έναν Τερλέγκα τέλος πάντων) κάθε που θα επισκεπτόμασταν το "στέκι".. Αλίμονο!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
genika παντως για να ξερουν τα γιαπωνεζακια... στς συνεργεια ΚΤΜ πίνεις τους καλύτερους καφέδες!:rotflmao:
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Εσένα θα σε αναλάβει ο camenΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Άντε πάλι με τα μπουρδέλα...:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Άντε πάλι με τα μπουρδέλα...:rotflmao:
Τρι(το)μπούρδελα ταιριάζει καλύτερα.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
δεν με φτάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Εσένα θα σε αναλάβει ο camen![]()
:rotflmao:![]()